Članarina, harač, nužno zlo, ili nešto četvrto... ?

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Članarina, harač, nužno zlo, ili nešto četvrto... ?

Postby 9a6r » Tue Jul 04, 2017 8:23 pm

Iz tog sela znači stižu informacije? Ola,la...magnifique. ;)

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 09, 2017 9:34 am

Nisan ja ni obisija jutros post, na temu QSL-iranja, javlja se "pametni" Martin, a ko će drugi. On razviju filozofiju kako je u SAD gore, da oni plaćaju posebno incoming i outgoing pošiljke, prema količini, a sve u cilju da navede naivnog čitatelja da pomisli kako ustvari 9A RA - malo plaćaju ! Nije zgorega podsjetiti da je upravo rečeni Martin bio u istom ešalonu s onima koji su , ne tako davno, tvrdili kako mi , citiram, "dobro i dobijamo, koliko malo plaćamo" !!!!!!! Lideri tog ešalona su bili Marinko, Mato, Ivo, Hrle, i rečeni Martin.

Koliko treba malo platit za ne dobit ništa ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 23, 2017 2:20 pm

5.6. Evidencija uplaćenih članarina za 2017. godinu
Predsjednik je informirao prisutne o tome da je pri kraju evidencija uplaćenih članarina
radioamaterskih udruga do 15.5.2017. godine.
Izvršni odbor je prihvatio navedenu informaciju.

Ovo je sa 3. sjednice IO-a HRS-a.
Danas je 23. listopada, 5 mjeseci, i osam dana od tada.
Članstvo ne vidje tu evidenciju uplaćenih članarina.
Možda je za sve kriv excel ?
I pojam matični klub ?
E moj Hrle.......
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 24, 2017 6:06 am

Brzom nasumičnom provjerom sam našao dvojicu u 4 kluba, desetak koji su članovi u 3 kluba, dvadesetak u 2. Svi ti klubovi ih prikazuju kao "svoje" članove, i na račun toga ih kontaju u ukupnu kvotu za izračun broja zastupnika u skupštini. Ako to nije štela, onda šta jest ?

Zna moj Hrle excel, i rad sa njime, ali mu ne daju da se njime služi, puno bi se toga nezakonitoga otkrilo. Zato, do daljnjega, Hrle neuk, dok se drugačije ne dokaže.
A opet, ambasador, pa neuk, to ne ide, nije kigijenski.
Daće Merkelica...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 24, 2017 2:00 pm

Jebi ga, ne smiš više ni istinu pisat !

Od jutros su me već dva prijatela zvala, vele šta spominješ MENE, svi znaju da sam JA u tri kluba !!!!!!!!!!!!
Kao prvo, ne drogiram se, ne alkoholiziram se, ne pušim hašiš, konoplja mi je strana...
Nijedno ime nisam napisao, a prike se prepoznale ! Ni Houdini ovo ne bi izveo !
Nisam im ja kriv što im je (na papiru, samo) jedan klub matični, za njih, a u stvarnosti svaki od ta tri kluba ih računa u kvotu za izračunavanje broja zastupnika u skupštini !!!!!!!
Prijatelji moji, ajte, moliću lijepo, sve pročitajte, od početka, pa ćete shvatiti ko je đak Resavske škole, tj. ko govori istinu.

P.S. Javija mi se jutros i jedan prika koji plaća na četiri mista, veli, citiram "pa ionako u ovoj državi svak ko može mulja i krade" !!!!!!! Zar i ti sine Brute ? Hrvatski branitelj.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 24, 2017 4:47 pm

Jebi ga, ni Hamilton nema ovakvu brzinu, ni protočnost informacija. Redaju se ko filmske sličice...

Netom su, na naše insistiranje, objavljeni prijavljeni rezultati KJ 2017, zvoni meni telefon. Jedan prika veli : Jesi sad zadovoljan ? Vidiš kako se pojedini bore za klub koji mu nije matični, i tom klubu se kontaju poeni ! Pogledah malo, stvarno, samo od 2015. do danas, neki i po dva puta mijenjaju klupske dresove, od bivšeg prijatelja Alena, prijatelja Branka, nadalje...
Jedino što ću ja neke, iz excel (!) rubrike broj klubova, 3, staviti tamo di je 4 !

Nisu krivi čelnici tih klubova, od glave riba smrdi, riba koja bi htjela da živi (i caruje) vječno ! A ne mere bit. Jer, samo Hajduk živi vječno !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 25, 2017 5:33 am

Zove me čovik iz Bjelovara, viče, veli, šta ti imaš protiv našeg predsjednika, on je samo u dva kluba !

Ama ljudi, manite se ćorava posla, nemam ja ništa protiv ikoga, samo imam protiv kad se ista osoba konta na 2, 3 , ili 4 mjesta, za izračunavanje broja zastupnika u skupštini HRS-a !
To je ono što je amoralno, i protuzakonito, i ko to radi je kriminalac.
Znam unaprijed šta ćete sad reć, oli nije amoralno i kriminalno šteliti da ti pređe broj od 31 člana, članovima iz drugih gradova i klubova, i osobama iz tog grada, koji se pišu da su članovi, a u klubu ih nikad nitko nije vidio, nisu operatori, bez pozivne oznake...
Gogolj, ili Nušić, svejedno, bi to opisao kao "mrtve duše", ja ne mogu, jer su živi ljudi.
I nisam uzeo za primjer RK Nikola Tesla iz Bjelovara, to su uzeli susjedi i komšije njiove, ja samo pišem...
I ne trebam ja zapucati u daleki Bjelovar, imam ja toga i u svom ataru...

Zato bidni Hrle ne smi reć da poznaje program excel, da je familjaran s njime, ali da su rezultati samo za oči odabranih vlastodržaca.
Šta li sve bidna Uzdanica mora progucat, za ono zeru balina šta će mu ukrcat za WRTC ? Morti padne i Lufthansina karta ? Povratna ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 25, 2017 3:50 pm

Jutros berem masline, bura 100 km/h, zvoni mobač. Prika iz metropole. Veli : "Šta je Koki, u svakoga se diraš, a "prijatelja " Emira štediš ?". Odgovorih mu, nije moja briga, ali kad me već tako tendenciozno zove, sigurno ima vatre gdje je dima...
Točno, prika me "navuko", ne na drogu, nego na izlist članova Hrvatskog FF kluba. Kad makneš strance, hrvatske državljane za koje ZNAM da im to NIJE matični klub, ženske koje su tu radi broja, nema magične brojke 31 !
E sada, treba vidjeti što kažu knjige, koliko će biti prijavljeno (đuture) za 2017.g. , i , tu stane rera, od Klisa prema Dugopolju, u Prosiku ! Naime, u tom trenu nastupa čuveni štapski dokument, kojim se mahalo u zadnjem sazivu skupštine SFRJ, od milošte zvan spisak članova HRS-a s plaćenom članarinom HRS-u, koji, navodno kola samo iz ruke u ruku, među članovima IO-a HRS-a. Kažu, tarapana !
Musa dere jarca, a jarac se dere...

Ima još. Čeka se izviješće pouzdanika za metropolu.

P.S. Jedino Istrijani ne štele broj članova da bi ugrabili više zastupničkih stolica. Provjereno, iako je MORH dao Muzil gradu Puli na upravljanje. Ostade pendrek-bači bez učilišta. Kažu da zadnji mora utrnit letriku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 06, 2017 7:07 pm

4292 - Reprezentacija
Sokovi, kava + božićni domjenak....................................................................................................................... 4.000,00 kuna

Nisu ga obznanili, možda su ove novce već polokali, ki će ga znat ? Možda je od tih novaca kupljena ona maksuzija, kojom su nalivali zastupnike da glasaju po njihovoj volji ?
A nisu napisali ni za koji Božić ?
Obadva, obadva.....
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 07, 2017 8:32 am

Neće in zafalit,ne boj se.

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK