by 9a2jg » Wed Oct 25, 2017 5:33 am
Zove me čovik iz Bjelovara, viče, veli, šta ti imaš protiv našeg predsjednika, on je samo u dva kluba !
Ama ljudi, manite se ćorava posla, nemam ja ništa protiv ikoga, samo imam protiv kad se ista osoba konta na 2, 3 , ili 4 mjesta, za izračunavanje broja zastupnika u skupštini HRS-a !
To je ono što je amoralno, i protuzakonito, i ko to radi je kriminalac.
Znam unaprijed šta ćete sad reć, oli nije amoralno i kriminalno šteliti da ti pređe broj od 31 člana, članovima iz drugih gradova i klubova, i osobama iz tog grada, koji se pišu da su članovi, a u klubu ih nikad nitko nije vidio, nisu operatori, bez pozivne oznake...
Gogolj, ili Nušić, svejedno, bi to opisao kao "mrtve duše", ja ne mogu, jer su živi ljudi.
I nisam uzeo za primjer RK Nikola Tesla iz Bjelovara, to su uzeli susjedi i komšije njiove, ja samo pišem...
I ne trebam ja zapucati u daleki Bjelovar, imam ja toga i u svom ataru...
Zato bidni Hrle ne smi reć da poznaje program excel, da je familjaran s njime, ali da su rezultati samo za oči odabranih vlastodržaca.
Šta li sve bidna Uzdanica mora progucat, za ono zeru balina šta će mu ukrcat za WRTC ? Morti padne i Lufthansina karta ? Povratna ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja