Reni dragi, s ostvarenjem vjekovnog sna, o neovisnoj hrvatskoj državi, odmah smo izgubili tri prevažne društvene sastavnice koje imaju predznak i atribut DOBROVOLJNO .
Pođimo redom, ono po čemu smo bili najbolji u Jugoslaviji, bez premca, dobrovoljni davatelji krvi, dobrovoljna vatrogasna društva, dobrovoljci-aktivisti Narodne tehnike.
Nova, mudra i pametna vodstva su to obrisala Pelikan gumicon, ka nešto što "novom hrvatskom društvu" ne treba, što je prevaziđeno, maltene su se prema tim aktivistima ponašali kao da su kužni.
Rezultat toga imamo na terenu, u društvu, svakodnevnom životu. Gore ne može bit.
Zar te nije kosnulo, kao i svakog poštenog Hrvata, vijest od niki dan, po svim portalima, da Primoštenu hoće uzest JEDINU vatrogasnu cisternu, staru preko 20 godina ! Načelnik Petrina je lud, ali skidam mu kapu, jer se bori kao lav, za svoje ljude, i svoje misto, no, znamo iz povijesti da jedan čovjek ne može puno učinit sam.
Zar nije naš prijatelj Mihovil na sudu u Splitu zato što je vodio DVD Milna pošteno, i bez plaće sebi, sad ga zbog toga jebu, i oće osudit !
Pouka, i poruka je jasna, ne radite ništa mukte !
Tako ih uče na učilištu Ronalda Browna u Dubrovniku, oni u crnin veštitin, sučijavi, s lamelon na prsima. Zato i dobijamo tone smeća iz Albanije na Elafite i Dubrovnik, jer su i doli instalirani manageri koji su svršili istu skulu, i vode njihove otele.
E, sad to poveži sa 9A17RBM, slijedi trag love, i dobit češ sve odgovore.
I onda mene jučer doajenov portparol zajebava : A jel' te ono Tom nije čuja, ili te nije tija radit ? Moj odgovor je bija : Nazovi svoga prijatelja, pa zajebaji njega, ne mene.
Para vrti di vidija puntina ne može.
Zar si sumnja ?