QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 9:23 am

Reni dragi, s ostvarenjem vjekovnog sna, o neovisnoj hrvatskoj državi, odmah smo izgubili tri prevažne društvene sastavnice koje imaju predznak i atribut DOBROVOLJNO .
Pođimo redom, ono po čemu smo bili najbolji u Jugoslaviji, bez premca, dobrovoljni davatelji krvi, dobrovoljna vatrogasna društva, dobrovoljci-aktivisti Narodne tehnike.
Nova, mudra i pametna vodstva su to obrisala Pelikan gumicon, ka nešto što "novom hrvatskom društvu" ne treba, što je prevaziđeno, maltene su se prema tim aktivistima ponašali kao da su kužni.
Rezultat toga imamo na terenu, u društvu, svakodnevnom životu. Gore ne može bit.

Zar te nije kosnulo, kao i svakog poštenog Hrvata, vijest od niki dan, po svim portalima, da Primoštenu hoće uzest JEDINU vatrogasnu cisternu, staru preko 20 godina ! Načelnik Petrina je lud, ali skidam mu kapu, jer se bori kao lav, za svoje ljude, i svoje misto, no, znamo iz povijesti da jedan čovjek ne može puno učinit sam.

Zar nije naš prijatelj Mihovil na sudu u Splitu zato što je vodio DVD Milna pošteno, i bez plaće sebi, sad ga zbog toga jebu, i oće osudit !

Pouka, i poruka je jasna, ne radite ništa mukte !

Tako ih uče na učilištu Ronalda Browna u Dubrovniku, oni u crnin veštitin, sučijavi, s lamelon na prsima. Zato i dobijamo tone smeća iz Albanije na Elafite i Dubrovnik, jer su i doli instalirani manageri koji su svršili istu skulu, i vode njihove otele.

E, sad to poveži sa 9A17RBM, slijedi trag love, i dobit češ sve odgovore.

I onda mene jučer doajenov portparol zajebava : A jel' te ono Tom nije čuja, ili te nije tija radit ? Moj odgovor je bija : Nazovi svoga prijatelja, pa zajebaji njega, ne mene.

Para vrti di vidija puntina ne može.
Zar si sumnja ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 04, 2017 11:23 am

Sve si ti lipo napisa i 98 posto bi i potpisa.
VOLONTERIZAM se u RH drži kao DEBILIZAM ! Zašto je to tako tribala bi duža ekspertiza.
Pošto za sve imamo profesionalne službe ne vidim razlog za onaj kako ga zovu SRVKS ili tako nešto,SRI.
A pogotovo da mi RA uskačemo ono kad zatriba.Mi nikome ne tribamo,da se sva zemlja raspada mi nikome više nismo potribni niti int.Ja sam to davno usvojia.Ovo je moj hobby,trošim SVOJU lovu i jebe mi se za sve živo.Ko će šta reć,komentari..mogu mi svi p...šit..ako im dozvolim. :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 11:30 am

Pošto za sve imamo profesionalne službe ne vidim razlog za onaj kako ga zovu SRVKS ili tako nešto,SRI.

Ti si Reni jedan zalupati seljak, i ne vidiš očito ! Da nema SRVKS, ne bi bilo "pravnog" osnova za izdavanje reversa za tamo "angažovane drugove" ! Pisa san, evo opet pišen, jer san čuja na vlastite uši, na 7 SSB kad se, sad bivši UKV manager, falija da je jedan od onih saveznih KV uređaja ima na reversu, radija iz Dubrovnika, i još od kojekuda, lupeta je, ka Maksim po diviziji.
Iman ja informaciju i di su ostali, na "usmenom" reversu, samo neman materijalni dokaz, pa neću pisat.

Vidiš, iznjedrio se i novi pojam za Guinnessovu knjigu, usmeni revers ! Kakvi smo, uskoro ćemo, u temu libru, imat svoje poglavlje !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 04, 2017 11:55 am

Tribalo bi izmislit knjigu rekorda samo za Hrvatsku !

73,9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 1:20 pm

Na tome se (već) radi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 1:40 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/daru ... 80730.aspx

Kud će suza neg' na oko ! Nisan ja ni napisa jutrošnji post, evo linka, evo opore istine, jedna topla priča, na hrvatski način ! Nije tribalo ovakvih apela u socijalizmu, znao se red.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 04, 2017 2:25 pm

Pojma nemam koja mi je krvna grupa?! Pošto san sa Brača može bit ova di je u kesici ima najmanje plazme. :lol: :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 5:11 pm

Zajebanciju na stranu, pogledajmo činjenice.

Na Braču je nekoliko desetljeća bio rekorder u davanju krvi , pokojni Igor Matulić, radioamater, član AKL-a od dječačkih dana, poslije dragovoljac Domovinskog rata.
U Splitu je jedan od prvih 5 bio naš član, pokojni Jakša Borčić, 9A2FH , mnoge smo stvari napravili zajedno, u obrani grada Splita, kad je trebalo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 6:07 pm

Odma OZNA zove, veli, zaboravija si Mihovila ! Ma nisan ga zaboravija, on je sve troje iz onog mog posta, i radioamater, i pumpijer, i dobrovoljni davatelj krvi, samo, stisle godine, šećer u krvi, visoki tlak, sve ka i u moje žene, davali su redovito, godinama, dok su mogli...
Vidiš ti, kako službujući čita, i pazi da informacija bude kompletna......
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 04, 2017 8:20 pm

Ja nisan nikad da krv.Rekli da je moja previše ...a znaš kakva.Samo je određene osobe mogu primit...vrlo mali postotak populacije. ;)

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK