Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Thu Jun 29, 2017 9:54 am

Zato san ja moje Slovence, ča su mi u kuću, lipo posla na izlet u pustinju Blaca. Kad se oni vrate, ja ću se taman oladit, nakon izricanja sudskog pravorijeka.
Jedino ćemo tako nastavit suživot.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 29, 2017 10:12 am

Ma to je narod bez povIjesti,najveća guba u bivšoj državi,Bolje od mene znaš da su tu Karantaniju zvali "država u državi".

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 8:25 am

I tako pizdili ovi naši koliko oće ode Vala.Nama dodjelili 1/4 njima 3/4.Jedan je napisa da i nije bila naša? Ali ni Slovenska već još prije svega Talijanska.A tribalo bi prikopat libre iz Povijesti pa vidit.Kažu neki da nije bilo Tita i Partizana da ni Istru nebi dobili? A Trst je naš a? ;)
Što je slijedeće na redu?Prevlaka ili more kod nje.Jučer je tribalo dobro poslušat prof.od toga Rudolfa pa ti sve bude jasnije.Koji su se sve krivi potezi vukli.Imamo jake stručnajke od 1990 na ovako,Ako ćemo se zahebavat.I bosanci imaju boje.Darovali smo in i ona dva mala otočića kod Kleka a naši su od vajkada.I more oko njih ali i kopna koje nije nikad bilo njihovo.Mašala! To su ti minus dvi IOCE!! Baš ih je on spomenija ali ne u kontekstu naše diplome HR otoci,HI.
I tako di kod netko upre prstom mi ćemo im poklanjat,ne prodavat.Srića da iman već ništo godin a volija bi da san se davno rodija i poša na oni svit da ne moram ovu sramotu i poniženje trpit. :cry:

73,9A6R
Last edited by 9a6r on Fri Jun 30, 2017 8:43 am, edited 1 time in total.
9a6r

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 8:41 am

Prid samu odluku Arbitražnog suda EU je rekla da će većim dijelom finacirat izgradnju Pelješkog mosta.I sagradit će ga se.Jedne godine sigurno.Poveži malo Valu i taj most!
Koja je to kužina. :x :x
A ja već vidim pizdarije oko mosta kad to bude malo skuplje nego se planiralo,pa kašnjenja,pa kad se izgradi zapuše Jugo oli Bura,pa prekidi u prometu jer je dug najmanje 2.5 km a visok oko 55 metara.Bit će impozantan za vidit,padat će selfiji,možda ko i padne prilikom slikanja jer ima svakakvih budala.
I tako smo dobro tržili.Valu i more za most.Nemere nego tako. :D Mi njima konja oni nama tovara. :? Bravo naši!
Ovo je Hićo sve triba potaracat jer bolje nismo ni zaslužili.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 9:24 am

Povijest nas svemu uči, šta je bilo, šta je, i šta će bit, ona je majka svih nauka i učiteljica života.

Dakle ono "bosansko more", i područje oko Neuma je poklonila Vlada DFJ Bosancima 1945. na "prijedlog" (čitaj rvaski, latinica : diktat partije) Komisije kojoj je na čelu bija Splićanin narodni heroj Vicko Krstulović. No, istina jest slijedeća, niti je Komisija to razmatrala, niti donijela ikakvu odluku, to je odlučio Prezidij, i vrh Partije, njemu su samo donili na potpis. On nije tija potpisat, odma su ga makli iz Komisije, i stavili u Beograd za ministra, a na dokumentu je neki nečitljiv potpis. Capisci ? Gore od mafije.

Što se tiče Slovenije, tamo Partija nije ništa davala ni uzimala, nego su se neke stvari uzimale "za gotovo" u zajedničkoj državi. Posljedica toga, i loše vođene vanjske politike u novostvorenim samostalnim državama, kako naše, tako i njihove, dovela je do niza nesporazuma, prijepora i konfliktnih situacija. Mi ne znamo, a oni su bahati i arogantni, svaka misija dobre volje, u takvom odnosu snaga, je unaprijed osuđena na neuspjeh.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 9:54 am

DOBRO JE DAVNO JEDAN REKA..U VALU STAVIT IZA BOVI I KONOPA PAR RATNIH BRODOVA PA NEKA 1000 GODIN BUDE STATUS QUO.NIKAD SE NEBI RIŠILO,OSTALO BI ISTO.MI NEBI NIŠTA IZGUBILI A BAHATE LOPINE SLOVENSKE KO HEBE.NEĆE IH OVAJ NIGDI VIŠE NA BANDOVIMA RADIT.JER DRUGO NISAN U MOGUĆNOSTI.KAZAT ĆEŠ DA NISU TI RA KRIVI ALI NEKA SE SLOBODNO POTUŽE NAŠOJ I SLOVENSKOJ VLADI NA KONTO MOG NEHAMA.AKO TEBE DOAJEN "NE ČUJE"MOGU I JA NJIH. ;) YU NE RADIM JER NE ŠALJU KARTE.I RUSE RITKO RADIM.MAJKE MI MILE. :o

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 10:36 am

Naravno da ću reć Reni da si, po ovom pitanju, u krivu ! Nisu ti slovenski radioamateri krivi što hrvatska vanjska politika loše odradila svoj dio posla, a slovenska nezajažljiva, s golemim nepripadajućim apetitima.

Ja normalno radim, i Ruse i Ukrajince, i šaljem im QSL-ke. Ako će odgovorit, na čast im i poštenje, ako neće, onda su govna. Ali, govno nema naciju, ni viru, govno je govno.

Iman trenutno u kući Ruse, a samo ih zid dili od 12 Ukrajinaca u susjednoj kući. Šta bi ja sad triba, ložit jedne, kontra drugih ? Plivan, ka i Srna šta je sla dva šlepera mandarina, iz Neretve u Donbas.
Redovno odradin i D0 i D1, svaki put kad ih čujen. Isto tako odradin one sve Ruse u portablu , kad daju RDA RK.. , to je sa okupiranog Krima. I, šta bi ja sad triba, izvadit libar, i reć da je Partija dala Ukrajini Krim, koji je oduvik bija ruski ? To je ista "zamka" ka Hrvatska, Neum, i BiH.
Naravno, da je bosanska partija slala i naseljavala Muslimane u Neum , nakon tog "poklona", davali im kredite na 30 godina uz 1% kamata, samo da grade vikendice doli, i promijene narodnosni sastav stanovništva. To umjetno mijenjanje profila "autohtonog" stanovništva je počelo 1965/66. g. i osobno sam tome svjedočio, jer sam baš tada radio s jednin meštron instalacije struje po Neumu. Libar bi moga napisat o tome.

Što kažeš da Srbi ne šalju, pisao sam na ovom forumu, prošli mjesec, mišljenja dvojice starih RA iz Vojvodine koji mi rekoše da im biro radi, citiram, "izuzetno loše"!
Ne branim nikoga, ali, možda, nije sve ni do ljudi ?

Kad bi ja tako mislija, onda ne bi više posla nijednu QSL-ku ijednom Ameru. Odvraćaju na poslate QSL-ke ispod 10 %. Onda bi ih trebalo bojkotirat ? Ili in ugasit pravo na DXCC program, na daljinski ?
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 10:59 am

Krivo san reka,nespretno.Uradim ja njih ako oni mene zovu.Ali ja njih ne zovem.OK?
Ma LoTW je sjeba QSL karte i to dosta.A upravo je to izašlo iz ARRL laboratorija. ;)
Onda ispada da je TOVARiš Račan,jugosloven i boljševik namjerno potpisa.O oružju TO Hrvatske predanom JNA smo već pisali.Također i njegovoj Partiji koja je izašla iz Sabornice kad smo se razdruživali od Yuge.Jeli tako? Znači sve je počelo od TOVARiš Račana! Zato je i upa u onu pismu o kostima i vrnama.A nije zaništa.Izdajnici idu u 9,najdonji krug Pakla kako je Dante pisa.
E tamo su TOVARiš Račan i slični njemu.Ovi ća su još živi će mu se pridružit.Pomalo.......

U Raju je dobro ali u Paklu je ekipa :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 3:17 pm

Slažem se za je LoTW dosta doprinija tome, ali nije, ni jedini, ni isključivi krivac. Imaš eQSL, imaš nekoliko svjetskih logova on line, kao pandan LoTW-u, no nemoj zaboraviti ni HAMSPHERE, substitut za radiooperatorstvo!
Svaki od tih faktora ima svoj dil u rastakanju one jednostavne, a ujedno i prekrasne, obične, radioamaterske veze. Kako je QSLL stvarni završetak veze, neslanje istih je suučesništvo u ubijanju radioamaterstva.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 01, 2017 11:02 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prij ... 80209.aspx

Mirotvorci i domoljubi uvik najebu, ko žuti...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK