by 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 10:36 am
Naravno da ću reć Reni da si, po ovom pitanju, u krivu ! Nisu ti slovenski radioamateri krivi što hrvatska vanjska politika loše odradila svoj dio posla, a slovenska nezajažljiva, s golemim nepripadajućim apetitima.
Ja normalno radim, i Ruse i Ukrajince, i šaljem im QSL-ke. Ako će odgovorit, na čast im i poštenje, ako neće, onda su govna. Ali, govno nema naciju, ni viru, govno je govno.
Iman trenutno u kući Ruse, a samo ih zid dili od 12 Ukrajinaca u susjednoj kući. Šta bi ja sad triba, ložit jedne, kontra drugih ? Plivan, ka i Srna šta je sla dva šlepera mandarina, iz Neretve u Donbas.
Redovno odradin i D0 i D1, svaki put kad ih čujen. Isto tako odradin one sve Ruse u portablu , kad daju RDA RK.. , to je sa okupiranog Krima. I, šta bi ja sad triba, izvadit libar, i reć da je Partija dala Ukrajini Krim, koji je oduvik bija ruski ? To je ista "zamka" ka Hrvatska, Neum, i BiH.
Naravno, da je bosanska partija slala i naseljavala Muslimane u Neum , nakon tog "poklona", davali im kredite na 30 godina uz 1% kamata, samo da grade vikendice doli, i promijene narodnosni sastav stanovništva. To umjetno mijenjanje profila "autohtonog" stanovništva je počelo 1965/66. g. i osobno sam tome svjedočio, jer sam baš tada radio s jednin meštron instalacije struje po Neumu. Libar bi moga napisat o tome.
Što kažeš da Srbi ne šalju, pisao sam na ovom forumu, prošli mjesec, mišljenja dvojice starih RA iz Vojvodine koji mi rekoše da im biro radi, citiram, "izuzetno loše"!
Ne branim nikoga, ali, možda, nije sve ni do ljudi ?
Kad bi ja tako mislija, onda ne bi više posla nijednu QSL-ku ijednom Ameru. Odvraćaju na poslate QSL-ke ispod 10 %. Onda bi ih trebalo bojkotirat ? Ili in ugasit pravo na DXCC program, na daljinski ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja