Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 2:03 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 5:50 am

Dugo nije bilo "pametnog" Martina. Čim dođe, dijeli pamet , prvo Ivi, zatim svima ostalima. Evo bisera, samo takvih :
Molim primijeti razliku: dati dokumente na UVID i POSLATI kopije dokumenata.
To je ogromna razlika. Dakle, ponavljam, tajnica je cijeloj skupštini rekla da si uvijek mogao doći
i dobiti dokumente samo da ih vidiš, proučavaš, ali bez prava kopiranja i iznošenja iz prostorija
HRS-a.

Ovako se samo postupa kad oštećenici zatraže uvid u UDBA-ine arhive, za pogledati svoj dosije. Sve mi se čini da je Reni u pravu, kad stalno spominje UDBA-ine postupke...

Sad bi trebao napisati kako ne branim QSL menadžera …itd., ali ja ga zaista branim.
Prvo, kakva je to činjenica ''Ne bih rekao'' ?
Ja bih rekao – ne bih rekao, nisu činjenice.
Ja bih rekao da je QSL promet – slanje putem Hrvatske pošte - zaista porastao!
Ipak, zašto bih ja rekao da je promet karata putem pošte porastao? Radioklub ''Đurđevac'' od
2006. svake godine koristi drugi posebni znak i svake godine samo za tu aktivnost šaljemo
nekoliko tisuća karata. Leon 9A9L (SK), neobično je uživao u ulozi kurira za QSL-ke i tako nam
(klubu i članovima) uštedio lijepu gomilicu kunica koje bi morali potrošiti na poštarinu. Kasnije,
u nekoliko navrata kad je prolazio kroz Đurđevac, QSL menadžer Marinko 9A3JB, osobno nam
je donio karte i preuzeo priličnu kilažu naših. Nakon što je Marinko promijenio posao (i zbog
nekih drugih razloga), karte su počele dolaziti poštom. U nekoliko navrata 2016. godine. Ne
samo nama, nego i drugima koji šalju puno karata pa onda i primaju. Poštarina naravno košta,
nevažno da li je poskupjela ili ne.
Meni ne treba nikakav izvještaj QSL menadžera. Najbolji izvještaj je količina karata koje primam
preko biroa, a da bi ih primio trebam ih prvo poslati. Siguran sam, dok budem slao karte i dok
9A3JB bude QSL menadžer, biti će i karata. 8)

Naravno da je ovo hrpa laži, hvalospjeva QSL manageru, u krajnjoj liniji, apoteoza trenutnoj HRS vlasti. Zaista je nemoguće dokučiti dokle ide ova lakirovka, s slavljenjem postupaka ove vlasti, kad svi znamo da je to LAŽ.
Svi mi, prvo moj klub, pa ostali PUNO VIŠE damo novaca, nego što primimo usluga, za koje je inače osiguran hladni pogon, i to je razumnoj osobi lako dokazati, algebra, zbrajanje i oduzimanje cijelih brojeva do tisuću.
Sada, kad nam već odavno ne šalju ikakve tiskane materijale za skupštinu, potvrde o pozivnom znaku, trošak kuverte i poštarine onog QSL paketića je JEDINO što dobijamo za uzvrat od HRS-a.

Mi njima 1.000 kuna, oni nama, ovom dinamikom, ove godine, između 60 i 100 kuna ! Tu padaju svi lažni proroci, tipa Martin, Hrle i slični, jer je matematika egzaktna nauka, baš kao i izvedenica joj statistika. Da i nju upotrijebim, pučanstvo bi se prenerazilo koliko je u malom pasusu nalagao o QSL-iranju u Hrvatskoj.

Mene uvijek nanovo fascinira, kako šačica ljudi drži ostatak RA populacije za bedake, godinama. U međuvremenu su sami sebe uvjerili da je to tako, kad prolazi...
Mi bedaci nismo, a vi ste silovatelji demokracije, i uzurpatori zajedničkog nam prava.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 24, 2017 8:18 am

Drago mi je da sve više dolaziš"na moje"o ostacima bolje reći nasljednicima starog udbaškog kadra.Na nažu žalost pok.Tuđman nije imao hrabrosti prikloniti se domoljubnoj,Pravaškoj opciji već miljeu Manolića i svih ostalih da ne nabrajam jer je spisak nažalost dug.Bilo je bolje da nas je poginulo još 500.000 ali da se Domovina oslobodila toga kukolja.Taj isti kadar je u sve ove godine,preko 35 god.sustavno opljačkao RH uz tajkune koji su samo istureni igrači,pijuni.Eto Todoroć vam je primjer.A iz pozadine djeluju šefovi Gregurić,Valentić,Šeks i ostali.Dokaz je slučaj ubojstva Đurekovića jer je tu više pitanje bila nafta,golemi monopol,lova nego što je on predstavljao neku opasnost za moćnu UDBU toga vremena.Šta misliš ko je instalirao Plenkovića i zašto? Ne triba bit puno pametan.Detuđmanizacija je počela sad već davne 2000 god. Stvari polako ali sigurno izlaze iz ormara.Kao i kosturi u D-12.Obrazac je potpuno isti,čisti preslikač na našu malu udrugu.
Mi ovdje u Splitu od 1911 govorimo " Svi kralji,svi carevi sve dinastije će propast ma Ajduk će ostat!" Tako će vjerujem i biti.Hajduk je samo metafora.
Tebamo nove,mlade ljude,neopterećene podjelama ali napominjem da toga neće doći ako se ne suočimo sa avetima prošlosti.Svi zajedno,bez podmetanja.
HRS nema budućnosti ako se njime i nadalje bude vladalo udbaškim stilom.To je ka na Švicarskoj banci sigurno.I ja to odgovorno tvrdim.
Ako netko misli da gornje tvrdnje nisu u sprezi sa ovim u D-12 taj je veliki Hlebinac i naivčina.
Doklen god u tim IO odborima bude stolovao taj kadar bit će nam ovako pa i gore jer je novaca koje oni sisaju sve manje.
Zašto ti,ja i Đani 10 god.pričamo o nekom novom HRS-u.Razlog je vrlo jednostavan.
Ovi stari su podučili razno- razne "uzdanice"znamo koji su to.I onda ljudi koji su normalni,oni koji nisu u njihovom "klanu"jednostavno ne mogu ništa pozitivno uraditi.Pa tu su instalirani UNUCI udbaša a ne dica.Moga bi ovako do do kraja lita i neznam bili mi bilo dosta vrimena. ;)

Bog i Hrvati
Hvaljen Isus i Marija

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 14, 2017 5:07 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti ... a-znanosti

Čovik je napisa istinu, i sad ga razapinju. Ovo me podsjeća na priču HC Andersena Carevo novo ruho , u kojoj je dijete ustvrdilo da je car gol. Oćemo i djecu u pritvor ? Neka već jesu.
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jun 14, 2017 11:52 pm

Tip je totalni debil.
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Jun 15, 2017 10:16 am

On je, bar, ima muda napisat što misli on, i mnogi drugi, ali nemaju muda napisat.

Iz imena i prezimena se vidi da je Dalmatinac, koji se bori za pravdu i istinu, no na žalost prečesto "pobjeđuje" tamna strana. Učinit će mu uslugu da ga izbace s posla, zbog Pravilnika koji je HDZ napisa, nakon što je instalira na tisuće uhljeba-neznalica u državnoj upravi. Imam zoran primjer u susjedstvu, a nagleda san ih se dok sam radio u Zagrebu.

Evala ti, mali.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 15, 2017 10:40 am

Nisi napisa koliko je FALŠIH mirovina KRA-DE-ZE podilija da bi ima što jaču izbornu bazu.Imamo ih i ovdje na blogu.Naravno da oni moraju vratiti"dug",redovito izlaze na izbore i daju in glas.Hebiga kad si se proda nemaš pravo na izbor i vlastiti stav.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 15, 2017 11:12 am

Uvik mi je prid očima naš Vukovar, di smo pokojni Ozren i ja bili od rujna 1996.g, do nekog datuma 1997.g. Mladi Jastreb i sin Blage Zadre u kameru HTV-a rekoše da nije bilo više od 2.500 do 2.700 hrvatskih branitelja u gradu, mirovina triput više !
To je biračka baza HDZ-a , zajedno s vlasnicima obnovljenih kuća koji se nikada nisu vratili, ali su insistirali da im se kuće obnove, po statistici, takvih je 80 do 90 %.
Ta "baza" glasa za HDZ, već dvadesetak godina, ta "baza" ne diže glas protiv vodotornjeva i bazena, a za socijalnu pravdu u gradu.

Moga bi spominjati i aeroklub Borovo, radio klub s pustim "članovima" na papiru, i još puuuno toga, ali čemu ? Svi ćemo mi ostat na svojim pozicijama, argumentima, i "argumentima".
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 15, 2017 12:10 pm

Bog mu da Raj.

9A6R
9a6r

Postby 9a7zz » Thu Jun 15, 2017 10:25 pm

Uvik za HDZ ! Da sutra izađu na pozornicu i kažu glasajte za mene a ja ću sve pokrasti ja opet za HDZ ! Nisam ja prodana duša da se savijam kako vitar puše.
A i dobio sam falšu mirovinu,moram to nekako uzvratiti.E ljudi moji čime se vi zamarate.Možete li išta riješiti?Ne možete otjerati ni tih par propalica koje vode savez a htjeli bi državne poslove uređivati.Sitne ste vi ribe.Kada to shvatite puno će vam lakše biti u životu.Ja sam shvatio i mogu vam reći da mi ovako odgovara.Puca mi qrac za njih i sve ostalo.Bitna su mi moja dica i zbog njih ako treba skratim nekoga za glavu a za ostalo............. prrrrrrrrrrrrrrdd 1
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK