https://www.youtube.com/watch?v=C79EjOV ... e=youtu.be
Comedia e finita.
Molim primijeti razliku: dati dokumente na UVID i POSLATI kopije dokumenata.
To je ogromna razlika. Dakle, ponavljam, tajnica je cijeloj skupštini rekla da si uvijek mogao doći
i dobiti dokumente samo da ih vidiš, proučavaš, ali bez prava kopiranja i iznošenja iz prostorija
HRS-a.
Sad bi trebao napisati kako ne branim QSL menadžera …itd., ali ja ga zaista branim.
Prvo, kakva je to činjenica ''Ne bih rekao'' ?
Ja bih rekao – ne bih rekao, nisu činjenice.
Ja bih rekao da je QSL promet – slanje putem Hrvatske pošte - zaista porastao!
Ipak, zašto bih ja rekao da je promet karata putem pošte porastao? Radioklub ''Đurđevac'' od
2006. svake godine koristi drugi posebni znak i svake godine samo za tu aktivnost šaljemo
nekoliko tisuća karata. Leon 9A9L (SK), neobično je uživao u ulozi kurira za QSL-ke i tako nam
(klubu i članovima) uštedio lijepu gomilicu kunica koje bi morali potrošiti na poštarinu. Kasnije,
u nekoliko navrata kad je prolazio kroz Đurđevac, QSL menadžer Marinko 9A3JB, osobno nam
je donio karte i preuzeo priličnu kilažu naših. Nakon što je Marinko promijenio posao (i zbog
nekih drugih razloga), karte su počele dolaziti poštom. U nekoliko navrata 2016. godine. Ne
samo nama, nego i drugima koji šalju puno karata pa onda i primaju. Poštarina naravno košta,
nevažno da li je poskupjela ili ne.
Meni ne treba nikakav izvještaj QSL menadžera. Najbolji izvještaj je količina karata koje primam
preko biroa, a da bi ih primio trebam ih prvo poslati. Siguran sam, dok budem slao karte i dok
9A3JB bude QSL menadžer, biti će i karata. 8)
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests