Koki ti si barem nešto skrivio pa si kažnjen.
Vincek, sretan ti imendan. Tvoj izričaj me podsjetio na riječi raspetog razbojnika, koji reče raspetom Isusu : Ja znam zašto sam ovdje, ali zašto si ti ?
Moj jedini crimen je što sam govorio istinu. Sve do jedan "slučaj" koji smo nas nekolicina inicirali spiku na HRS forumu, se obistinio. Svjesni su toga i trenutni obnašatelji vlasti u D-12, zato nam i ne daju pristupa pisanju.
Drugi su govorili o ucjenama moderatora, ne ja, međutim, imam uši za slušanje, više njih mi je reklo isto, u osobnom kontaktu, jedan na jedan, samo nemam materijalnih dokaza, pa ne pišem o tome.
Hrle ima obraza pisati o demokratičnosti na HRS forumu, drugi su ga proglasili najsterilnijim u regiji, ja sam se samo složio, jer odgovara istini, tj. činjeničnom stanju.
Nakon više od dva mjeseca od izbora, nema kanala za "službenu" komunikaciju s članstvom, a kako su obećali. To ti je isti slučaj kao sa IOCA-om, usta puna, a u džepu figa, velika kao Velebit.
Neka me demantiraju, ali činjenicama, ne demagogijom.
Pričam s ljudima na bandu, do jedan se smije kad se spomene "program za evidenciju članstva". Kako su , što je i normalno, svi vještiji s komp. programima od mene, njih desetak mi je, odmah po objavi "vijesti" da je zaduženo njih dvoje za "program", poslalo mailove i SMS poruke da je za to dostatan i excel. Tako je moj dragi Hrle dobio još jedan nadimak. Na nesreću bolesnika, nisam mu ga ja nadjenuo.
U Zimskom kupu ga ne čuh, za razliku od Marka i Grenca, koji su to korektno odradili. Znači, opet demagogija na djelu, jer oni koji nas potiču, sami ne učestvuju. A i QSL-iranje iz Pazina je misaona imenica, za razliku od Marka i Jerka. Znači, sve se može, kad se hoće, bio ti stara kvrga ili novak. Stvar je samo kako si naučen. Sigurno ne u 5 dana. Buterfly otpada, samo kraul i prsno.
Šta ćemo sa ovima bez dozvola za rad, a koji se nemilice javljaju ? Za njih nema sankcija ? Ja sam mislio da idemo ka Arkadiji, ne Anarhiji ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja