Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Jan 21, 2017 8:25 am

Denis, zar se ti ne sječaš da je takva haranga bila poticana, i prešutno odobravana, 2009.g. , kad je Emir uzeo moj životopis od tajnice, i čerečio ga, nekoliko mjeseci, a sve u cilju obezvrijeđivanja moje kandidature za neznatno mjesto člana IO HRS-a ?
Iste osobe, i onda, i sada, vuku konce iz drugog plana.

Two bad men kill Milosh, kaj ne ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Jan 21, 2017 12:38 pm

Promatram sa strane. Ne pozunam ni 5TO ni 4NA ni 4QV a ni s Kokijem nisam bio nikad ni na kakvom zajedničkoj klopi.

Dakle, imamo situaciju da je neki klub donio nelegalnu odluku, s time se hvali po forumu HRS-a, upotrebljava riječ ZAJEBAVAO.
I nikome ništa.
Dakle, postoji web urednik koji dobiva neke novce, kojega je, ako sam dobro shvatio, bez natječaja izabrao pukijev nasljednik.
Taj web urednik je ZA objavljivanje prostih riječi.
Taj web urednik je ZA donošenje nelegalnih odluka i njihovo propagiranje u javnosti (iako je završio pravni fakultet).
Sve to odobrava pukijev nasljednik.
Mi, koji smo u školi učili logiku iz knjige koju je napisao Gajo Petrović (Gamilec o tome zna mnogo više od mene) - možemo zakljućiti sljedeće.

Puklijev nasljednik je ZA objavljivanje prostih riječi na webu.
Pukijkev nasljednik je ZA nelegalne odluke i njihovo propagiranje.

Da, skatim, pukijev nasljedniče, srami se i daj ostavku.

I još nešto. Uvreda, kleveta, širenje neistina, širenje mržnje, a sve to još putem interneta... ljudi, pročitajte Kazneni zakon RH.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 22, 2017 8:16 am

Inače, IO HRS nije donesao odluku o brisanju kazni i isto tako nema nikakvog govora o ucjenjivanju. Točno je jedino da je od početka IO HRS zainteresiran da se steknu uvjeti da se isti vrate, što u ovom trenutku prema saznanjima koje ja imam uključuje angažman više moderatora - svatko zainteresiran za ovaj zadatak se može javiti).

Drago mi Hrle da si i sa ovim izričajem samo potvrdio ono što sam mnogo puta napisao, da je IO nastavio politiku "kontinuiteta". Misliš da ne smeta činjenica da i ti čitalačku publiku držiš za ovce ; bjelodano je da nema dokaza o ucjenjivanju, ali da je to na djelu, očito je.

Ponovit ću ti, što sam već jednom napisao : Imamo u Hrvatskoj osuđenih ratnih zločinaca, koji su ubijali žene i djecu, pa dobili 7 godina zatvora, od čega su odslužili više od pola, u zatvoru poluotvorenog tipa, pa pušteni doma !
Ovo je OSMA godina kako je nekima, pa i meni, zapriječeno pisanje na HRS forumu. Obrazloženje, i onda, i sada , je patetično, i jadno. Ali, u vas su škare i konac.
Podsjeti se malo kako je nastao Sinn Fein, i IRA, kao odgovor na teror službene engleske politike.
Ti, i tvoji istomišljenici, ste doveli do stvaranja ovog foruma.
Istina boli. Bol boli.

P.S. Oće taj "program" za evidentiranje članstva ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 22, 2017 9:01 am

Koki ti si barem nešto skrivio pa si kažnjen.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 22, 2017 11:28 am

Koki ti si barem nešto skrivio pa si kažnjen.

Vincek, sretan ti imendan. Tvoj izričaj me podsjetio na riječi raspetog razbojnika, koji reče raspetom Isusu : Ja znam zašto sam ovdje, ali zašto si ti ?

Moj jedini crimen je što sam govorio istinu. Sve do jedan "slučaj" koji smo nas nekolicina inicirali spiku na HRS forumu, se obistinio. Svjesni su toga i trenutni obnašatelji vlasti u D-12, zato nam i ne daju pristupa pisanju.
Drugi su govorili o ucjenama moderatora, ne ja, međutim, imam uši za slušanje, više njih mi je reklo isto, u osobnom kontaktu, jedan na jedan, samo nemam materijalnih dokaza, pa ne pišem o tome.

Hrle ima obraza pisati o demokratičnosti na HRS forumu, drugi su ga proglasili najsterilnijim u regiji, ja sam se samo složio, jer odgovara istini, tj. činjeničnom stanju.
Nakon više od dva mjeseca od izbora, nema kanala za "službenu" komunikaciju s članstvom, a kako su obećali. To ti je isti slučaj kao sa IOCA-om, usta puna, a u džepu figa, velika kao Velebit.
Neka me demantiraju, ali činjenicama, ne demagogijom.

Pričam s ljudima na bandu, do jedan se smije kad se spomene "program za evidenciju članstva". Kako su , što je i normalno, svi vještiji s komp. programima od mene, njih desetak mi je, odmah po objavi "vijesti" da je zaduženo njih dvoje za "program", poslalo mailove i SMS poruke da je za to dostatan i excel. Tako je moj dragi Hrle dobio još jedan nadimak. Na nesreću bolesnika, nisam mu ga ja nadjenuo.

U Zimskom kupu ga ne čuh, za razliku od Marka i Grenca, koji su to korektno odradili. Znači, opet demagogija na djelu, jer oni koji nas potiču, sami ne učestvuju. A i QSL-iranje iz Pazina je misaona imenica, za razliku od Marka i Jerka. Znači, sve se može, kad se hoće, bio ti stara kvrga ili novak. Stvar je samo kako si naučen. Sigurno ne u 5 dana. Buterfly otpada, samo kraul i prsno.

Šta ćemo sa ovima bez dozvola za rad, a koji se nemilice javljaju ? Za njih nema sankcija ? Ja sam mislio da idemo ka Arkadiji, ne Anarhiji ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 22, 2017 1:01 pm

Fali još jedan Savez,normalan,komunikativan sa bazom,članstvom.Ovo da nije tragično bilo bi smiješno. :( Na posrnulim,razdrmanim fundamentima se ne može izgradit stabilan Dom !Trubim o tome već jaaako dugo.I sto posto san uvjeren u to.Vrime pokazuje da san u pravu.
A reka san prije 2 miseca da će se sve nastavit kako je i bilo.Da bar ovako mogu pogodit onih sedam kuglica šta izlaze iz bubnja . ;) Bija bi bogat . :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jan 22, 2017 1:49 pm

71 dan od izbora, ja ne vidim, i ne čujem "nove vjetrove" u D-12 ! Istina Bog, bilo je i tri setemane zimskih (pedagoških!) praznika, sve zaludu.
Opet će meni gospon Vida (klub s 2 člana, u Garešnici) : Koki, zakaj samo ti vidiš sve crno ?

Ponavljam, novi predsjednik je izabran malom većinom, koju su mu donijeli klubovi s jednoznamenkastim brojem članova (i članarina).

Jednako ka šta je i Kolinda govorila da će ona riješit problem gladne školske djece u Belom Manastiru, pa ništa, tako i on, pere ruke svoje, od krvi nevine. No ipak, možda je i potpisa ugovor sa OiV, samo mi to još ne znamo, isto ka šta ne znamo da li je održan RA kamp u Orahovici ? Prije bi sazna koliko je brojila zadnja generacija operatora u UB5ARTEK , na Krimu. Zamisli čuda, dostupna dostignuća iz doba Sovjetskog saveza, a ne možeš saznati da li je održan kamp u Hrvatskoj, ako je, s koliko polaznika, rezultati, i koliko nas je to koštalo ? Svašta !
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 22, 2017 2:07 pm

koki, opet ti imputiraš nešto nama koji radimo u obrazovanju
meni je od ljeta bilo odstalo pet radnih dana godišnjeg i iskoristio sam dva: 27. i 28. 12., sve ostalo sam radio tijekom, kako se to službeno zove, zimskog odmora učenika
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 22, 2017 2:28 pm

Vincek, nisam ja skovao sintagmu "pedagoški praznici" ! Nisam ni ja pisao na ovom, ni na HRS forumu , da se u HRS-u niko ne javlja na telefon, tijekom istih !
Ljudi pišu o svojim iskustvima, kamo lijepe sreće da ih više piše, o doživljajima.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 22, 2017 2:39 pm

misliš iz estonije :mrgreen:
9a3z

PreviousNext

Return to PHRK