Nemoj Adame griješit' dušu!
A tko je do sada mogao dotičnome odgovoriti na sve njegove izmišljotine i gluposti?
S obzirom da je ostao bez kluba, možemo ga, ako sroči lijepu molbu, mi primiti.
Kod nas ionako ima članova iz svih krajeva Hrvatske. A ljudi dalmatinske duše su dobrodošli!
Dragi Emire, šta se babi tilo, to joj se i snilo ! Kad sam primio mail, od narečenog kolovođe i manipulatora, našao sam kompletne rečenice, i izričaje, kao u jednoj poruci od bivšeg rukovodstva HRS-a, odmah sam znao ko stoji iza ovog nekulturnog pokušaja napada na mene, jer narečenom "lideru" je to malo puno za smislit. Špranca je špranca, ma što mi mislili o tome. Pokornost u hijerarhiji, također. Pametnima (u Zagrebu) dosta. Ovaj, potonji, je obični slugan.
Tebi, dragi Emire, fala što bi se "skrbio" za mene, i moj status. Kao što reče jedan, molim te , ko Boga, nemoj mi više pomagat ! Od takve mi je pomoći, sve gore.
Da ti zadovoljim znatiželju, jer ti, baš kao i tajnica, pročitate napisano na ovom forumu, uz prvu kafu, nasabajle, ovaj je (ponavljam) platio članarinu, za sebe i suprugu 10. siječnja o.g. Kako predsjedniku šaljem u ponedjeljak njegovu potvrdu o uplati, poslat ću i skenirane uplatnice za sebe i suprugu, pa neka ti ih uruči, da zadovoljiš svoju taštinu, i bolesnu maštu.
Ali, kako je zima, i , očito, nemaš šta radit, evo ti još malo "materijala" za dumanje, dok je vanka minus deset. Uzmi, hipotetički, da se neko lažno predstavljao, u ime i za račun kluba, da preuzme znatna MTS-a Policije, koja bi služila samo njemu , i osobama oko njega. Taj bi, prije ili kasnije morao "ozakoniti" svoj status, kako bi se to sve umotalo u celofan zakonitosti, bez obzira što on godinama nije u tom (svom bivšem) matičnom klubu.
Kad ti "legne" hipotetski, onda ćemo nastaviti domaći rad.
Ima ona pjesma, iz sedamdesetih "život teče, život brzo prolazi, poslije svake žene, gora dolazi,..." Tako ti je i sa radioklubovima, kad se iste počme mijenjat, kao ciganin konje, sve je veće razočarenje, a učesnik nema puninu sudjelovanja u sebi. Može ti prijatelj Goran nešto o tome ispričat, on to predobro zna.
Ovaj manipulator je to iskusio na svojoj koži, jer u RK Marjan ljudi imaju utakmica u nogama, i pročitali su ga, tako da bi on opet doklepetao u staro jato !
U RK Split je odnio linear, kupio za 100 DM prijemnik Collins koji sam ja iz (sad već) bivše firme donio u klub, od jednog koruptivnog predsjednika, šta mu onda preostaje ? Razumi čovika, hebeno je to kad "novi" klub nije ispunija tvoja očekivanja, a u starome nad glavom "visi" kaznena prijava nadležnom DO, i ovisi o volji predsjednika kluba. Nije zgodno, moraš priznati.
Iako ti, dragi Emire, sve čitaš ovdje napisano, još ću ti napisati još samo jedno, ponoviti čak : Ja sam tu osobu javno prozvao, i pozvao na policijski poligraf, nakon njegovih javnih laži, da me je on zaposlio ( moš mislit ! ), da nije tražio od njega da ga pustim na ispitu za A, i još nekih stvari. Nije mi nikada odgovorio. Sreća je moja da ima još živih svjedoka, iako je glavni umro, koji mogu to sve posvjedočiti. Mnogo od toga ima i napisano, i sačuvano.
I, na kraju, iako ne i zadnje, kad malo bolje razmislim, zašto ja ne bi bio i potpomažući član HRK FF, ionako sam u tom statusu, već odavno u još jednom RK ?
Kad smo se zadnji put vidjeli, i jedini put u životu popili piće, ti , ja i pokojni Daki, ti me uvrijedi , rečenicom da češ ti platiti, jer ti je veća penzija. Ja sam platija, jer sam ja i zva. Od svoje (relativno) male mirovine, za 44 g. radnog staža, uvijek sam spreman pomoći divan projekt Hrvatske Flore i Faune.
Ali, što ja to tebi pričam, ti to predobro znaš, jer, sve uplate koje su došle za plakete za RK Split su došle iz mog džepa, imam i potvrde.
Na zadnjem tuljcu koji sam primio od tebe su i okrugle naljepnice udruge policajaca radioamatera. Da li to ima veze što ti držiš vodu bivšem kolegi radiofonisti u PU SD-oj ?
Danas zove hladno u Zagrebu, ugrij se, makar na ovim retcima. Hipotermija je gadna stvar.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja