Slušaj Reni, ima evo četvrta godina da su Nikola i Puki, sa svojin društvon, među kojima je bija i drug Laureat, izglasali da Savez , od naših članarina i naknada, isplaćuje svakom klubu za svakog završenog tečajca. Nije normalno, jer da jest, onda bi to bilo prošlo na programu za HZTK, a nije. I ne bi se ljudi bili ni obadali, da nisu došle razne manifestacije, di bi se mladi ljudi tribali trsit. Nema ih nigdi.
To ne vidi samo Koki, to vidi cila Rvaska.
E sada, umisto da Savez reče, vrati koko šta si pozobala, vratite šolde, jer i ovo pinku aktivnosti za mlade, nema ko u vašen klubu provest, znači, proizveli ste, naštancali, operatore na papiru, za dobit lovu klubu, i ništa više. Potemkinova sela, po n-ti put !
Ne moran ja uvik upirat prst u CIG, RBZ, ili CEI, dosta mi je uzet uvijek zoran primjer RK Vidova gora iz Supetra. Toliko su prikazali, da ih ima položenih u zadnjih 25 godina, da bi se mora pravit red po bandovima u SDŽ-i za uvatit pinku arije od njihove aktivnosti ! Znaš koliko je pripadnika te zlatne mladeži radilo iz Supetra, iz svoga kluba, u Kupu Jadrana 2016.g. Rvaski, latinica, velika štanpana slova : JEDAN !
Kad je bilo, prije nekoliko godina aktivnost 9A0COAST, onda su mene zvali da in radin iz Bola, te dice nije bilo nigdi. Naravno da su oni to opisali i upisali kao rezultate svog kluba i podmlatka. Tako to ide. Šta si veći muljator, šta više lažeš, varaš, floćaješ, to si "uspješniji" predsjednik uzdaničkog radio kluba, i delegat u ZTK i ŽZTK, jer si tamo među jednakima (po ponašanju).
Sada kad je brak puka, otišli "stari", osnovali RK Brač, sad je aktivnost nula, po objektu na Vidovoj gori šetaju pantagane, a oni neka zakače sva priznanja, dobijena u neovisnoj RH, za neku stvar, umisto smokvinog lista.
Koliko to sve skupa, ne štima, svjedoči i podatak, koji sam neki dan javno iznio, da sam upravo primio QSL-ke sa 9A biroa za aktivnost YOTA 9A postaja za 2014.g. ! Kakvi učitelji, takva i dica !
Nisu dica kriva, nisu nikad ni bila, kriv je sistem, koji je odma, u neovisnoj RH, postavljen naopako, sistem pogrešne politike u tehničkoj kulturi, kronično falših rezultata i izvješća, da bi se formalno zadovoljila hidra, koja je uvijek, pa i sada, prvo namirivala sebe, a mrvice davala klubovima i volonterima Narodne tehnike.
Kako nas trenutno vode oni koji su u tom oceanu laži odlično plivali, jasno nam je kakva nam je perspektiva iduće 4 godine.
Iz te nas močvare ne vadi ni "osmica" Poduzeća za ceste iz Šujice...