by 9a2jg » Thu Nov 17, 2016 5:05 pm
Reni, ne zavidim ja novim članovima IO-a.
Jerko ne zna ni P od povijesti odnosa u radioamaterskoj organizaciji , HZTK, ZTK, i DPZ-i, i sigurno će mu bit teško svatit nike stvari, dok to ne prouči.
Mlad čovik, neopterećen, ima sve preduvjete, ne da uspije, nego da bude svoj, misli svojom glavom, glasuje po svojoj savjesti, i da se ne gadi ujutro san sebi, dok se brije. Da li će ga većina nadglasat, to je najmanje važno.
Hrle ima 20 godina "staža" u HRS-u, imam dojam da je počeo shvaćat neke stvari, ali da još uvijek robuje nekim projektima i "rezultatima", tipa Potemkin.
Ima kapacitet, pitanje je samo u koju će ga svrhu upotrijebiti.
Treći , novi, je Zlatko, 9A2G. Zadnji put (prije predzadnje skupštine, na kojoj sam bio) smo se normalno družili, komunicirali, jeli, pili, zajebavali se, i pričali ozbiljne stvari. Sada, s nikim nije divanio, pa ni sa mnom, šta mu bi, i ko mu puni glavu, ne znam. Da ih ima prikoviše oko sebe, sa stažem iz Službe, istina jest.
Znači , šaptača mu ne fali. E sada, oće li, ko fakat pametan čovjek, biti mudar, i slušat svoje možđane i savjest, ili će ići u klub po mišljenje od "odgovornih drugova", ostaje da vidimo.
Za svu trojicu su glasali svi nazočni, pa i ja. Ostaje nam da vidimo, dal da se ponosimo, il da se kajemo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja