Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Wed Nov 09, 2016 7:42 am

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/inc ... e/5239879/

Ja san već prije da rič da ću sidit kraj gospon Vide.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 17, 2016 10:07 am

Mislija san se pod koji naslov ovo stavit pa san nekako odabra ovaj.A i je za kuku-lele što kažu oni priko Drine.
Jučer pričam sa kolegom 9A3EME na 2m FM.I tako san od njega sazna da je izabran u Izvršni odbor novog saziva HRS-a.Ima čovik novaca i vrimena,sam tako kaže,i da ga niko ne može kupit.Da će on zastupat interese nas u Dalmaciji.Ali odma se ogradija da ima 6 članova tega odbora i da ga uvik mogu nadglasat.Nije ništa laga.Ali u tome i je bit svega.Ne samo da će ga uvik nadglasat već će ga i pridobit na njihovu stranu.Moje iskustvo mi govori da ko god je iša za ZG odma kad je proša Perković već je zaboravija odakle je krenija i koja mu je zadaća.Ja neznam koju magičnu moć ima ta pruga oli arija jer kad se tamo dođe ne ćuti se više sol sa Jadrana.Možda i to utjeće na memoriju naših zastupnika .Nedostatak joda,morti? Ili da nije u pitanju vječni sindrom provincijalnog tipa.Ja nisam stručan,ovo je ipak za razmatranje stručne osobe,socijologa ili neke druge.
Isto se odnosi i na zastupnike u HR državnom Saboru.Čim dođu u metropolu omar zaborave odakle su potekli,zašto smo ih gori poslali i ka da sve iz možjana ishlapi? To je za nevirovat :!: :roll:
I onda se pitamo zašto smo uvik slipo crivo sa morem isprid nosa koje donosi veliku prednost ali u normalnoj državi!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 17, 2016 5:05 pm

Reni, ne zavidim ja novim članovima IO-a.

Jerko ne zna ni P od povijesti odnosa u radioamaterskoj organizaciji , HZTK, ZTK, i DPZ-i, i sigurno će mu bit teško svatit nike stvari, dok to ne prouči.
Mlad čovik, neopterećen, ima sve preduvjete, ne da uspije, nego da bude svoj, misli svojom glavom, glasuje po svojoj savjesti, i da se ne gadi ujutro san sebi, dok se brije. Da li će ga većina nadglasat, to je najmanje važno.

Hrle ima 20 godina "staža" u HRS-u, imam dojam da je počeo shvaćat neke stvari, ali da još uvijek robuje nekim projektima i "rezultatima", tipa Potemkin.
Ima kapacitet, pitanje je samo u koju će ga svrhu upotrijebiti.

Treći , novi, je Zlatko, 9A2G. Zadnji put (prije predzadnje skupštine, na kojoj sam bio) smo se normalno družili, komunicirali, jeli, pili, zajebavali se, i pričali ozbiljne stvari. Sada, s nikim nije divanio, pa ni sa mnom, šta mu bi, i ko mu puni glavu, ne znam. Da ih ima prikoviše oko sebe, sa stažem iz Službe, istina jest.
Znači , šaptača mu ne fali. E sada, oće li, ko fakat pametan čovjek, biti mudar, i slušat svoje možđane i savjest, ili će ići u klub po mišljenje od "odgovornih drugova", ostaje da vidimo.

Za svu trojicu su glasali svi nazočni, pa i ja. Ostaje nam da vidimo, dal da se ponosimo, il da se kajemo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 18, 2016 1:59 pm

Kažu kako moš bit protiv HRS-a?Mogu, jer je postavljen na potpuno jalovim,trulim temeljima.Triba bi bit za takav HRS :?: :(
Pa nisam Mujo iz Doboja. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Nov 18, 2016 2:45 pm

Vidiš ja nisan protiv HRS-a. Ja jesam protiv OVAKVOG HRS-a, jer služi svima, samo ne radiooperatorima i konstruktorima.
Ja ne mogu biti protiv HRS-a jer je on čedo, koje je stvorilo nekoliko radioklubova, nakon završetka 2. svjetskog rata, među kojima je bio i moj matični klub. Može ti dite bit ne znan kakvo, i nevaljao, i drogaš, i kriminalac, roditelj nikad ne diže ruke od svoga diteta.
Činjenica da još uvijek nemamo kritičnu masu za legalno svrgavanje režima koji ne služi radioamaterima, nas ne treba obeshrabriti, 18 od 56 je skoro jedna trećina. E pursi muove.
Jedino šta se bojin da trulo tkivo ne infeta zdravo, pridošlo, u osobama Jerka, Hrleta i Zlatka. Ufajmo se da neće. Vederemo...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Nov 18, 2016 3:54 pm

Biti ću vrlo kratak.Dvojim u ikakav napredak,boljitak.A volija bi da san falija... :(
Toliko.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Nov 19, 2016 5:41 pm

http://www.index.hr/sport/clanak/vida-k ... 32672.aspx

A šta ćemo s pijanstvom na skupštini ? Bar je tamo bilo dovoljno "službenih lica" da provedu adekvatan postupak !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 20, 2016 6:50 am

Zna san ja da Martinovo kukavičje jaje u formi (standardne) besplodne diskusije na HRS forumu ne može završiti na dobro.
Na opću žalost , baš kako sam javno napisao svoje predviđanje, jalova diskusija sjedina, pretvorila se u nadmetanje ko je veći Rvat.
Iduća stepenica je prebrojavanje krvnih zrnaca.
Već viđeno.
Sve smo to prošli.
Zar jedan Goran Grubišić zaboravlja kako je pisao moje ime i prezime podebljanim slovima ? Naravno, ne zato da me kandidira u Kućni savjet !
I ovi "umnici" pišu u sitne noćne sate, baš kao i on.
Obrazac se poklapa u mnogo točaka, a potpis Službe je prepoznatljiv, na svakom koraku.

Osobe sa 35+ godina u radioamaterskoj organizaciji došle, nakon desetak postova, od "umne diskusije" do "ko je veći", može i "čiji je veći", princip je isti, sve su ostalo nijanse.

Počinjem shvaćati zašto je Denis Vincek odusta od kandidature.
Meni niko na skupštini nije odgovorio zašto mu je bilo (i ostalo) zapriječeno pisanje na forumu, a nikad ukoren ni kažnjen.
Za mene je jasno, kriminalac, žešći od onih što su ubijali žene , djecu i starce, i izašli iz poluotvorenog zatvora nakon 5 godina. Da san bija (na vrime) u Mostaru bili bi me stavili na čelo Kažnjeničke bojne, umjesto Tute.

Idemo na misu, pomirit se s Bogom i ljudima, mi, koji još možemo...
Gospodari kaosa jašu još i dalje, baš kao četiri jahača apokalipse...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 22, 2016 10:34 am

Međutim, zašto ne bi mogle biti dvije klasifikacije:
1. Radioamateri
2. CB radioamateri

Da ovi Martin živi u Rusiji, preziva bi se Glupanjikov !

Prvi put kad su vladajući to ugradili u službene dokumente, ovaj forum, i ja osobno smo reagirali, baš kao i na kovanicu ARG-radioamateri !

I jedno i drugo ne postoji, nego je poslužilo tim interesnim skupinama da ovladaju proračunima krovnih zajednica, kako u HRS-u , tako i u HZTK-e.

Niko nije ni trznuo kad su im proturili falsifikat da je HSCB član HZTK od 1991.g. ! Ko je trebao trznuti ? Prvo predsjednik HRS-a, ali, on je već bio skuhan i "kupljen" od strane HZTK, u osobi Faraona. To je bila vezana trgovina, mi vama novce za nepostojeće projekte, kojim ćete isplatiti fiškale i Severinca, mi od vas dobijemo MUK na sva naša i CB petljanja, o tome sam puno puta pisao, samo bez odjeka.
Laž na laž, i cijeli sustav je sagrađen na lažima i obmanama, i to je postao uzorak ponašanja u Dalmatinskoj 12. Sve ostalo je bila rutina.

Zato i novo vodstvo HRS-a nije u stanju učiniti nikakav iskorak, jer su 4 osobe "u kontinuitetu", čitaj zaglupljivanje članstva. Oni sustavno radili na unazađivanju radioamaterizma u RH, glupani i alkosi ih izabrali na funkcije !

Praf vam budi.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Nov 22, 2016 6:19 pm

Zaboravija si spomenut one famozne Wi-Fi "radioamatere"koji rade samo na 2.4 GHz :!: :x
Znamo ko je tu boraniju skuha. :mrgreen:
Koliko se samo toga taloga nagomilalo u tom "savezu" !

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK