Pokrećem ovu anketu ponukan još jednim gafom tajnice gdje nakon nekoliko mjeseci prepiske, telefonskih razgovora i konačnog dobivanja potvrde o članovima našeg kluba za koje je plaćen članski doprinos ponovno dobijemo neispravnu listu i potvrde o članstvu u HRS-u (jer su izdali potvrde po prošlogodišnjoj listi iako su naveli nadnevak uplate članskih doprinosa iz ove godine).
Osim toga prema Statutu HRS-a pojedinac ne može biti član HRS-a (osim počasnih i potpomažućih a na temelju odluke Skupštine) pa je izdavanje ovakvih potvrda u suprotnosti sa Statutom a ista se ne može iskoristiti ni za što pa predstavlja bespotrebni trošak za HRS.
Ovo je samo jedan od bezbroj loših osobnih iskustava u komunikaciji sa stručnom službom HRS-a.
Da ne govorim o hrpi stvari koje bi trebali raditi a ne rade. Nekoliko puta sam postavio pitanje što to dvije djelatnice rade 170 sati mjesečno ali nitko mi nikada nije odgovorio na to pitanje.
Kakva su vaša iskustva ?
Dobro je da je Ivo pokrenuo ovu, još jednu, donkihotovsku akciju, jer, bliži se izborna skupština. Još nam je u sjećanju kako je obilato pomagala muljati sa (ne)važenjem vjerodajnica,na bivšoj, samo da prevagne opcija koja ju je i instalirala tamo.
Ne znam ko je se sjeća po dobrim potezima.