Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Aug 13, 2016 3:45 pm

Pokrećem ovu anketu ponukan još jednim gafom tajnice gdje nakon nekoliko mjeseci prepiske, telefonskih razgovora i konačnog dobivanja potvrde o članovima našeg kluba za koje je plaćen članski doprinos ponovno dobijemo neispravnu listu i potvrde o članstvu u HRS-u (jer su izdali potvrde po prošlogodišnjoj listi iako su naveli nadnevak uplate članskih doprinosa iz ove godine).
Osim toga prema Statutu HRS-a pojedinac ne može biti član HRS-a (osim počasnih i potpomažućih a na temelju odluke Skupštine) pa je izdavanje ovakvih potvrda u suprotnosti sa Statutom a ista se ne može iskoristiti ni za što pa predstavlja bespotrebni trošak za HRS.

Ovo je samo jedan od bezbroj loših osobnih iskustava u komunikaciji sa stručnom službom HRS-a.
Da ne govorim o hrpi stvari koje bi trebali raditi a ne rade. Nekoliko puta sam postavio pitanje što to dvije djelatnice rade 170 sati mjesečno ali nitko mi nikada nije odgovorio na to pitanje.

Kakva su vaša iskustva ?

Dobro je da je Ivo pokrenuo ovu, još jednu, donkihotovsku akciju, jer, bliži se izborna skupština. Još nam je u sjećanju kako je obilato pomagala muljati sa (ne)važenjem vjerodajnica,na bivšoj, samo da prevagne opcija koja ju je i instalirala tamo.
Ne znam ko je se sjeća po dobrim potezima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 14, 2016 5:54 pm

Eto...

Prošlo je malo više od sedam dana - nema nikakve potvrde da je 9A3Z zbilja imao zabranu pristupa na web.

Obzirom da znam da je pratio ovu temu, jer mi je u osobnoj prepisci poslao screenshot iz kojeg je samo vidljivo da je ukucao krivu lozinku, slobodan sam zaključiti da je sve ovo njegovo pisanje na ovu temu blago rečeno ništa drugo do neistina, jer vjerujem da bi ozbiljan čovjek takvu stvar itekako nastojao potvrditi ili je ne bi uopće spominjao.

Kako rekoh, rado ću objaviti ispravku i ispriku bilo kad, ali sumnjam da će se to dogoditi.

Tvrditi nešto nije dokaz samo po sebi , sorry.

Lijepo je razmišljati o sebi kao predsjedniku HRS, ali očito da će to kao i prije ostati samo za uži krug blagonaklonika i neće ići dalje... Rekao bih - i s pravom.

PS - na istom screenshotu postoji jasno vidljiv TAB "zaboravili ste lozinku" koji treba kliknuti da bi ista stigla na mail koji je kod otvaranja accounta naveden kao kontaktni, ali...mislim da nije u tome problem..............

Drug Goran se očito uživio u samododijeljenu ulogu arbitra, tako da otvoreno vrijeđa Denisa Vinceka. Pa zar bi isti, na opetovani zahtjev druga Gumenog, slao screenshot, da nije u pravu ? Par godina mu ne daju pisati, i sada drug Gumeni, oprobanim udbaškim metodama nastoji iz petnih žila difamirati Denisa, i obezvrijediti njegovu kandidaturu za predsjednika HRS-a !

Ne čudim se ja Goranu Grubišiću, on otaljava poso za dva gospodara, ja se čudim Vinceku, s kim ima posla, i što ga uopće shvaća za ozbiljno...

Goranov tekst je pun laži, on se nikada nikome nije ispričao, za pun Tamić laži, javno izrečenih, od mene, nadalje...

A da bi htio postati predsjednik HRS-a, to ne krije, samo ga ne jebu, ni bivši, ni sadašnji nalogodavci. A on fabricira li, pa fabricira , laži, podmetanja, i konstrukcije. I tako cili život...

E, moj Denis, s kin si se ti upustija divanit...
Ko s dicom liježe, popišan se budi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 15, 2016 8:43 am

Dobio sam još jedan dokaz da Gumeni laže, ovaj put je dokaz from horse's mouth. Ma nije meni ni tribalo dokazivati, ja znan s kin iman posla.
Ali, on u udbaškom stilu i maniru, kontaminira prostor, i , dok ti dokažeš da nisi zajec, odoše jajca...
Tako je dela cili život.
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Aug 15, 2016 10:02 am

Ha, ha koja moralna nula....
Kladim se da se je gumeni nudija kao "consigliere" pa kad ga je Vincek
odkanta, onda piše ove umotvorine...

Treba gumenog izabrat za precjednika HRSa, da se stvar brzo završi u likvidaciji,
on je dokazano sposoban za to :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Aug 15, 2016 10:19 am

Ja san tebe Djani drža za duševnoga čovika, koji ne baca sol ljudima u živu ranu. Fabrika u Komiži, radioklub u stečaju u Rijeci, misliš da bi mu HRS bio treća-sreća ?

Ka prvo , on i da ga neko i izabere, ne bi moga radit u istim prostorijama sa osobom koju je nazva profesionalka ! Jer, po prirodi i tijeku stvari, onda bi on bija svodnik !?!

Jel' da je puno, puno, lipše kako san je ja (opisno) nazva, redovna posjetiteljica Dolca u radno vrime. Jer, ja pišem samo ono što ja vidim svojim očima.

Samo da sad drug Gumeni ne bi napisa da je i on vidija svojin očima, to bi bilo i tropo lušo...
A i nije njemu svaka za virovat...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 15, 2016 1:47 pm

Vidija san ga nikidan...dobro se osušija..mila majko dva metra bakalara...ispijena faca.Bože mi oprosti ka drogaš.Ima bit da ga nešto iznutra ždere.A nije ni čudo koliko ima zla u njemu.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 15, 2016 2:33 pm

Čuj Reni, nema goreg koktela od simbioze neostvarenih želja i uloženog truda. Sve za kurac. To ne želim nikome, ali se to njemu dogodilo. Ako si ikad igra na bankuc, a mi jesmo, od prvoga razreda Tehničke, u zadnju klupu, onda ti se desi da uvik topaš na asa. Njemu, koji je cili život sidija na dvi stolice, analogno tome, na DVA asa.
Ili, hrvatski, latinica, da uvališ ruku u vriću punu pički i jednin kurcen, on će uvik na kurac !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 15, 2016 3:39 pm

Danas na Velu Gospu neću beštimat.Nemoj me vuć za jezik,molim te.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 15, 2016 4:05 pm

Ni ja ne beštiman, samo objašnjavam neukom vjerničkom RA puku ko je ko na sceni. Jer, očigledno ga još mnogi nisu skužili...........
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 15, 2016 4:08 pm

A onda su glupi.

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK