Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sun Jul 03, 2016 8:42 am

A i Ivota je šljampav.Nije mu to tribalo.Pa ni na bandovima ga skoro i ne čujem?!
A nisi spomenija ormar sa QSL-a? Ključe od onoga u CBM-u su navodnu zagubili?Nisam član ali mi je to reka kolega koji je prije godinu dan iša iškat nike kartice. :roll: Onda se ti čudiš kad ne dobiješ kartice odoli.Meni Barbarinac još putuje preko buro-a.Ako ćemo se zajebavat. :x I takvi sebe nazivaju RA :!:
Ma di gasit laptope..nema šanse. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 03, 2016 9:15 am

Je, naša si pravu rič, šlampav. On je dobar ka kruv, samo ne mari za neke društvene regule, provlači se kroz život pored njih... A ne moreš tako, tako ovi realni svit tako ne funkcionira...

Ono što sam ja htio poentirati je činjenica koju nisi primjetio da HAKOM traži od Ivota dokaz da je operator, a ne od HRS-a !!! Totalka ! Zašto onda služi HRS ? Ili mu ni Hakom ne viruje ?
HRS-u, ne Ivotu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 03, 2016 9:26 am

Pa toliki su mi rekli da in HRS ne triba :!: :!: :!: :!: Da in je dosta HAKOM za dozvolu. Ja sam to ovdje već napisa,more bit da nisi pročita.
Eto di se sroza HRS.
Nikidan na radiju se spominju radionice na Zvjezdanom selu ovo lito.Jedan put su spomenuli RA radionicu i to je sve.O zvizdama,modelarima a RA samo onako usput spomenulo.Nadam se da je ovu emisiju posluša i Laureat . :lol: :lol:
Njegov epitaf će se zvat Z.S.M. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 04, 2016 9:23 am

Pazi , svih tih likova nije bilo nigdi kad je to bila ledina, kad smo vodili bitke u Skupštini SIZ-a Tehničke kulture Grada Splita, za pare, kad smo išli na dobrovoljne radne akcije, nosili vodu sa sobom, a struja je bila misaona imenica.
Pokojni Futa bi nas ukrca u legendarnog crvenog Fiću, vlasništvo Elektroprivrede Dalmacije, i ajde gori, dok ti ne dokurči...

Od projektiranja, do izvedbe, a i u svim relevantnim dokumentima vezanim uz financiranje, tamo su bili predviđeni prostori za radiooperatorski rad radioamatera. Upravo je to bila "težina", koja je prečesto bila jezičac na vagi odluka SIZ-a za novce. Jer, amatere, i njihove zasluge su svi znali, astronome, bez uvrede - niko !

Kao i uvijek u životu, revolucija jede svoju djecu, onima koji su gori ostavljali krvav znoj je zapriječeno doći gori, i raditi, a neki novi klinci, koji znaju kako se ufurat u priču, lagat, mazat, i još uzimat od države lovu, kao šlag na tortu, caruju i kočopere se !
Kolika je bezobraznost gori, da je voditelj Centra već DVAPUT nagrađen za svoj REDOVAN rad, kao zaposlenik ! Nagrađen je od strane HZTK, a na prijedlog ZTK Split. Cijela situacija je toliko prozirna, da je i malo dijete kužne u 5 minuta. 25 godina tamo vlada politika Ja tebi-Ti meni, ili , ruka ruku mije, šporke obadvije.

Zar te onda čudi da gori idu radit CB-eaši, koji u povijesti tog objekta nisu makli ni nožnim prstom, ili ovi HRS-ovi lumeni, od 5 dana kursa, šesti polažu, sedmi doma.
Sve na naše žulje, muke, i trude.

Moga bi o pojedinostima pisat dva dana, ali nema efekta.

Dodat ću još samo ovo, Faraona su makli, ali likove tipa voditelj ZS-a su metnuli u IO HZTK. Stvar je identična kao u HRS-u, Puki i ekipa znaju da su im odbrojeni dani, ali zato ostavljaju trojanske konje, ili kobile, svejedno, kao zalog da se nastavi "kontinuitet njihove politike" , te da imaju "uvid i kontrolu nad HRS-om, i poslije njih" !

Lik ka šta je Puki je sam sebe izabra u skupštinu HZTK, Nikola je sam sebe izabra za "časnika za vezu s državnim tijelima", Pilat je sam sebe izabra za predsjednika Povjerenstva za KV.
Od rada sve trojice radioamaterski puk u Rvata nema ništa, samo negativne efekte njihovog "rada".
Molin vas drugovi, ne radite do izborne skupštine više ništa, više ćete pomoći radioamaterstvu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 04, 2016 11:48 am

Dobro si reka da nam prestanu "pomagat". :roll:
Ista situacija je i u RH.
Djeca,unuci, možda i praunuci Titoista,Komunista i Udbaša su stavljeni na pozicije da bi se nastavila njihova kmerska vladavina.Nisam od velikih tekstova ali ovo je sasvim dosta.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 05, 2016 3:23 pm

Jedan dobar vic, za ove (pre)vruće dane.

Koja je razlika izveđu živice i žene ? Nema je ; i jednu i drugu treba redovno kresat, inače "pobjegne" kod susjeda.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 05, 2016 5:26 pm

Odličan je vic.Ali triba ka stavit negdi drugdi a ne pod Kuku lele.
Pod kuku lele ide kad vijesti u 17 sati na HTV1 počmu kako se SDP-u povećava vodstvo u odnosu na HDZ! Druga vist je ona za njih trivijalna a to je NOVO ZADUŽIVANJE.Ma triba pristat plaćat pretplatu tom režimskom mediju. :x
Sve je važnije od naroda,države i kako smo sve jadniji i siromašniji.To se stavije pod tapet a pizdarije ko je koga ili koju ka prvu vist ! :(
Dobro je reka pok.Smoje:"Jeben ti državu i ko je ovaku izumislija".
A za kraj vist da je Plenković bija na razgovor sa Bozanićem.Malo su proćakulali o situaciji u Svitu i Domovini. :D
Prije će bit da je iša na Kaptol po blagoslov za novog predsjednika KRA-DE-ZE-a a? To je ta pitam. :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Jul 05, 2016 5:39 pm

Zaboravija....Jučer se HTZ hvali o odličnoj popunjenosti smještajnih kapaciteta...danas u Slobodnu čitam da je manja od 50 posto!
I naravno u privatnom smještaju nešto više od 30 posto.Mater mi još nema gostiju a 05.07 je.Za koji dan joj dolaze prvi.
Karta sve trpi,ferata vozi.....a judi ka guske!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 06, 2016 7:22 am

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti ... ugi-krevet

Ja san, prije par dana, reka reporteru u mikrofon da je sezona počela loše, to nisu tili objavit. Laga san, nije loše, nego katastrofično, samo nisan tija gadit Domovinu.
Očito je da , ma koje boje Vlada bila, uvik ima meštre za ligadinu (lakirovku), i tako nan je na svin poljima, od turizma , do štancanja novih radiooperatora.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 06, 2016 9:13 am

U Pravu si. To su ona sela,ma negdi u Rusiji...kako su se ono zvala? Sa slovom P počinju. :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK