by 9a2jg » Mon Jul 04, 2016 9:23 am
Pazi , svih tih likova nije bilo nigdi kad je to bila ledina, kad smo vodili bitke u Skupštini SIZ-a Tehničke kulture Grada Splita, za pare, kad smo išli na dobrovoljne radne akcije, nosili vodu sa sobom, a struja je bila misaona imenica.
Pokojni Futa bi nas ukrca u legendarnog crvenog Fiću, vlasništvo Elektroprivrede Dalmacije, i ajde gori, dok ti ne dokurči...
Od projektiranja, do izvedbe, a i u svim relevantnim dokumentima vezanim uz financiranje, tamo su bili predviđeni prostori za radiooperatorski rad radioamatera. Upravo je to bila "težina", koja je prečesto bila jezičac na vagi odluka SIZ-a za novce. Jer, amatere, i njihove zasluge su svi znali, astronome, bez uvrede - niko !
Kao i uvijek u životu, revolucija jede svoju djecu, onima koji su gori ostavljali krvav znoj je zapriječeno doći gori, i raditi, a neki novi klinci, koji znaju kako se ufurat u priču, lagat, mazat, i još uzimat od države lovu, kao šlag na tortu, caruju i kočopere se !
Kolika je bezobraznost gori, da je voditelj Centra već DVAPUT nagrađen za svoj REDOVAN rad, kao zaposlenik ! Nagrađen je od strane HZTK, a na prijedlog ZTK Split. Cijela situacija je toliko prozirna, da je i malo dijete kužne u 5 minuta. 25 godina tamo vlada politika Ja tebi-Ti meni, ili , ruka ruku mije, šporke obadvije.
Zar te onda čudi da gori idu radit CB-eaši, koji u povijesti tog objekta nisu makli ni nožnim prstom, ili ovi HRS-ovi lumeni, od 5 dana kursa, šesti polažu, sedmi doma.
Sve na naše žulje, muke, i trude.
Moga bi o pojedinostima pisat dva dana, ali nema efekta.
Dodat ću još samo ovo, Faraona su makli, ali likove tipa voditelj ZS-a su metnuli u IO HZTK. Stvar je identična kao u HRS-u, Puki i ekipa znaju da su im odbrojeni dani, ali zato ostavljaju trojanske konje, ili kobile, svejedno, kao zalog da se nastavi "kontinuitet njihove politike" , te da imaju "uvid i kontrolu nad HRS-om, i poslije njih" !
Lik ka šta je Puki je sam sebe izabra u skupštinu HZTK, Nikola je sam sebe izabra za "časnika za vezu s državnim tijelima", Pilat je sam sebe izabra za predsjednika Povjerenstva za KV.
Od rada sve trojice radioamaterski puk u Rvata nema ništa, samo negativne efekte njihovog "rada".
Molin vas drugovi, ne radite do izborne skupštine više ništa, više ćete pomoći radioamaterstvu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja