Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Tue May 31, 2016 3:07 pm

Za Boga miloga, pa zar trebaju meni iz Ozlja, Ogulina, Karlovca, i Samobora slati mailove sa imenom radnice koja će zamijeniti Ljilju ? Nisu omanuli.

Čujem da Ljilja šalje okolo Poslanicu. Onima koji su joj odobravali ovaj cirkus, i begenisali joj. Meni nije, i neće, jer sam joj javno napisao da časna osoba treba otići u mirovinu časno, i da je se takve sjećaju.
Šta češ, nismo svi satkani od istog materijala...

Mudri ljudi grade mostove, cijeli svoj život, ne pale ih iza sebe...

Može i ona , Zmaj Jovina : Gdje god pođeš, ti drvo posadi, jer drvo je blagorodno, pa će da nagradi...

Pametnoj dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 31, 2016 4:14 pm

A ima i lada ! ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 01, 2016 12:07 pm

Bio mi je, maloprije Tomo, 9A4W, čovjek pošten, i na svome mjestu. Ja maznuo pivčugu, on Cedevitu, priča mi svoje jade i zajebancije sa HRKljušom. Oni su u prosincu 2015.g. poslali Savezu spisak svojih članova, i koji će raditi za boje kluba ! To je funkcioniralo u Zimskom kupu, u HRKljušu su učenici Karapandže odlučili zakuhati kašu !

Sjećam se ovoga rata, kojega god smo zarobili od neprijatelja, prilikom razgovora je tvrdio da je bio kuvar ! U neko doba, jednom mom kolegi i ratnom drugu, puko film, i veli on zarobljenom : Onda vi niste ništa drugo radili, nego kužinavali, a...? A ko je je onda po nama tuka sa MB120mm ? A VBR ? Kuvarski pomoćnici ?

Sada nas, u HRS-u jebu gori od tih "kuvara", balkanskom čorbom, nezačinjenom, i neukusnom...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 03, 2016 1:45 pm

Na 3. sjednici Izvršnog odbora Hrvatskoga radioamaterskog saveza, održanoj u ponedjeljak, 30. svibnja 2016. godine, a na prijedlog Povjerenstva za odabir kandidata, donesena je odluka da se na radno mjesto administrativnog referenta u Stručnoj službi Hrvatskoga radioamaterskog saveza primi Marija Sorić.

Od kada je Koki napiso, javno, da će ona bit primljena ! Samo što joj rodni list nisu bili okačili na natječaj ! Kad sam , prije više od mjesec dana, rekao u jednom društvu ko će biti primljen, otvoreno su mi se podsmjehivali, samo što mi nisu naglas rekli da sam lud...
Sad ih zovem, redom, jebem , i uši im vrtim, ali kontra, lijeva ruka obrnuto od kazaljke na satu, a desna u smjeru, da znaju kako Musa dere jarca...

A što se tiče brižnog oca, ja mu ništa ne zamjeram, dapače, jedna od dvi najjače poslovice u Dalmaciji, zadnjih 25 godina, je , da "jebeš oca i mater koji ne rane svoje dite do pedesete..." .
On je svoju brigu (te vrste) skinuo.
Partizan vodi za Bežigradom 1:0 , Maksimović svira kraj, evo 97-a minuta...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 04, 2016 7:39 am

Nova djelatnica je Marija Sorić (kćerka od Brace 9A7R)

I drug Džugašvili denuncira Komisiju za prijem. Carmina burana...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 14, 2016 11:36 am

https://www.popustplus.hr/ponuda/CRIKVE ... i-za-89-kn

Wrong, imate to sve, samo na plaži u Podstrani i/ili Stobreču, ali mukte, ako pošaljete svoje dijete u kamp Zvjezdano selo !

Ali to nije sve ! Ako u prvoj godini ne savlada plivanje, ima, za manje para, "popravni", iduće godine...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 05, 2016 1:29 pm

Prestar sam da "trolam" ali dao sam svoje misljenje jer nisam znao zasto je netko kaznjen
sa zabranom pisanja a opcenita izjava kao " zabrana pisanja korisniku radi neprdrzavanja pravila ili vredjanja" bas i ne daje informacije zapravo zasto je sankcioniran,

Jos jedom Ivo hvala na info znaci ipak kod dobivanje opomene dobiva se i razlog
73 Stjepan

Još jedan Hlebinac koji vjeruje da je ijedan kažnjeni na HRS forumu ikada dobio objašnjenje, osim uobičajenih stereotipskih fraza, tipa "trolanje", "nepoštivanje vlasti".... Šicerovske metode, ko je palio žito...!
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 06, 2016 11:41 am

Previdio sam prvu rečenicu u 9A3Z postu, ono - meni opet dalo pisati...

Dok sam u svoje vrijeme bio na poziciji da vedrim i oblačim po webu i forumu, često sam imao prilike slušati/čitati od 9A8DU da se netko drugi logira pod njegovim znakom i onda piše svašta. Provjerom je utvrđeno da se uvijek logira samo jedan 9A8DU. Jednako kao što je utvrđeno da je 9A7WA zlorabio tuđe pozivne oznake i u ime tih ljudi pisao koješta. Isto kao što je netko, da ne kažem tko, koristio oznaku 9A6JJW, a potom i S54KB, da bi u strahu od samog sebe napisao nešto. Prvog sam nazvao Pero, jer mu je izričaj jaaaako sličio na 9A6A, za drugog se nisam mogao odlučiti ;D

A sad Denis tvrdi, a čaršija priča, da se njemu ne da pisati, iako nema tekuću zabranu.

To može biti:

1/ samo njegova priča za malu djecu
2/ greška u sustavu
3/ zlouporaba sustava

Evo, svečano se obavezujem da ću na ovom forumu objesiti screen shot koji dobijem od 9A3Z, a koji potvrđuje ove njegove navode. Ako mi se to nemogući, poslat ću je kome god stignem i koga znam pa da tu priču završimo.

Obzirom da znam kako Denis prati stanje na forumu, a prisutan je i na FB gdje ja nisam (pa molim da mu se ovo i tamo prenese), pričekat ću sedam dana, što je sasvim dovoljno za izradu takvog screenshota.

Ukoliko do tada ne dobijem screen-shot od 9A3Z, nema druge nego zaključiti da se radi o rješenje pod 1/, što nikako ne ide u prilog njegovoj ponovno izraženoj ambiciji da se kandidira za predjsendika IO HRS - u čemu ga zdušno podržavam.

Ukoliko screen-shot pristigne nakon roka koji sam zadao, javno ću se ispričati i svejedno ga objaviti. Ako do toga pak nikad ne dođe, sažaljenjem moram ustvrditi da osoba koja se služi takvim podmetanjima nije materijal za predsjednika IO i moja podrška izostaje, iako ona nema nikakvu praktičnu vrijednost, osim moralne i ham-friendly.

Mislim da su ovo uvjeti koji bi zadovoljili sve strane u postupku ::)

Odavno nisam navodio ničiji kompletan post, ali ovaj "biser" druga Gumenog to debelo zaslužuje.

Svaki onaj koji ga pročita, od početka do kraja, bi mu, bez razmišljanja, napisa uputnicu za Šibenik/Ugljan/Rab/Vrapče, ovisno o teritorijalnoj nadležnosti.

Zna san da je maka, ali ovoliko, to se ni pijan ne bi mogao dosjetiti !

On se stavlja u položaj suca, istražitelja, i onoga ko će na kraju dati pravorijek !

Sakri se u mišju rupu, jer si i ti dio tog istog represivnog aparata, samo su te vlastodršci iz D-12, odjebali, baš kao i druga Džugašvilija, jer su poturice vazda bili potrošna roba, tzv. topovsko meso, samo i jedino to vas dva ne shvaćate !

Ako čovjek po imenu Denis Vincek nešto napiše, i iza toga stoji, ko je neka numera , za policiju poznata kao Goran Grubišić, koja će utvrđivati da li je on to samovoljno, i osobno napisao, potpisao, i prezentirao svekolikom hrvatskom RA puku ?
Da imaš imalo srama, ne bi dovodio nesumnjivo poštenje poštena čovjeka kojemu nisi ni do nožnog članka.

Čovjek je procesuiran od ekipe kojoj si Ti pripadao, a koji su te odjebali, ali, ti bi sada glumio, malo mučenika, malo Pravednika među narodima ! Jado jadni, moralna nulo, sakri se među bivše drugove, i s njima podijeli sudbinu koja ti je namijenjena.

Jedan Denis Vincek nije zaslužio da ga ti, moralna nula, mučaš po ustima, i ti "određuješ" da li je on podoban za kandidata za predsjednika HRS-a ! Šta si sam sebi umislio u dugim noćima ? U kojem si svijetu ? Na čemu si ?

P.S. Najjača mu je ona, di je on sam sebe uvjerio da je upravo on "stranka u postupku" ! Dno dna !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 06, 2016 1:15 pm

Otklon od vertikale...ali TOTALNI :!: :lol: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 15, 2016 11:56 am

Upozoravaju me drugovi iz Metropole da na web-u još stoji službena informacija HRS-a da će izborna skupština biti u drugoj polovici rujna.
A znamo da neće.
Zbog balkanske kuhinje u Dalmatinskoj 12.
I želje da tutnu novoj djelatnici u ruke Ugovor o radu na neodređeno vrijeme.
Šta košta, da košta.
Obraza, ni zere, jer ga nemaju.
U startu su počeli s namještenim natječajem, potkupljivom komisijom, gdje se odabrani kandidat znao prije nego je komisija formirana. A formirana je od onih koji imaju prikoviše putra na glavi.
Pa odabranica nije delala do 13. srpnja. 14-og je pala Bastilla. Pašće i aktuelna garnitura, ko Bog da.
Pa, kad je konačno počela dolaziti na poso, nije imala s kime delati, jer su svi odsutni.
Pa je napisala JEDNU jedinu okružnicu, i potpisala SEBE ! Ne mi ga da je odgovorna osoba Saveza, a ne administrativna radnica na određeno vrijeme.
Ali, ne krivin ja nju, nego onoga koji ju je namistija.
Ne oca, jer i ja san otac, i ja bi svoju ćer namistija, da mogu.
Onoga, koji vleče konce iz potaje, i koji nas je vratija 25 godina unatrag, a sam sebe naziva progresivcem.

Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK