Previdio sam prvu rečenicu u 9A3Z postu, ono - meni opet dalo pisati...
Dok sam u svoje vrijeme bio na poziciji da vedrim i oblačim po webu i forumu, često sam imao prilike slušati/čitati od 9A8DU da se netko drugi logira pod njegovim znakom i onda piše svašta. Provjerom je utvrđeno da se uvijek logira samo jedan 9A8DU. Jednako kao što je utvrđeno da je 9A7WA zlorabio tuđe pozivne oznake i u ime tih ljudi pisao koješta. Isto kao što je netko, da ne kažem tko, koristio oznaku 9A6JJW, a potom i S54KB, da bi u strahu od samog sebe napisao nešto. Prvog sam nazvao Pero, jer mu je izričaj jaaaako sličio na 9A6A, za drugog se nisam mogao odlučiti ;D
A sad Denis tvrdi, a čaršija priča, da se njemu ne da pisati, iako nema tekuću zabranu.
To može biti:
1/ samo njegova priča za malu djecu
2/ greška u sustavu
3/ zlouporaba sustava
Evo, svečano se obavezujem da ću na ovom forumu objesiti screen shot koji dobijem od 9A3Z, a koji potvrđuje ove njegove navode. Ako mi se to nemogući, poslat ću je kome god stignem i koga znam pa da tu priču završimo.
Obzirom da znam kako Denis prati stanje na forumu, a prisutan je i na FB gdje ja nisam (pa molim da mu se ovo i tamo prenese), pričekat ću sedam dana, što je sasvim dovoljno za izradu takvog screenshota.
Ukoliko do tada ne dobijem screen-shot od 9A3Z, nema druge nego zaključiti da se radi o rješenje pod 1/, što nikako ne ide u prilog njegovoj ponovno izraženoj ambiciji da se kandidira za predjsendika IO HRS - u čemu ga zdušno podržavam.
Ukoliko screen-shot pristigne nakon roka koji sam zadao, javno ću se ispričati i svejedno ga objaviti. Ako do toga pak nikad ne dođe, sažaljenjem moram ustvrditi da osoba koja se služi takvim podmetanjima nije materijal za predsjednika IO i moja podrška izostaje, iako ona nema nikakvu praktičnu vrijednost, osim moralne i ham-friendly.
Mislim da su ovo uvjeti koji bi zadovoljili sve strane u postupku ::)
Odavno nisam navodio ničiji kompletan post, ali ovaj "biser" druga Gumenog to debelo zaslužuje.
Svaki onaj koji ga pročita, od početka do kraja, bi mu, bez razmišljanja, napisa uputnicu za Šibenik/Ugljan/Rab/Vrapče, ovisno o teritorijalnoj nadležnosti.
Zna san da je maka, ali ovoliko, to se ni pijan ne bi mogao dosjetiti !
On se stavlja u položaj suca, istražitelja, i onoga ko će na kraju dati pravorijek !
Sakri se u mišju rupu, jer si i ti dio tog istog represivnog aparata, samo su te vlastodršci iz D-12, odjebali, baš kao i druga Džugašvilija, jer su poturice vazda bili potrošna roba, tzv. topovsko meso, samo i jedino to vas dva ne shvaćate !
Ako čovjek po imenu Denis Vincek nešto napiše, i iza toga stoji, ko je neka numera , za policiju poznata kao Goran Grubišić, koja će utvrđivati da li je on to samovoljno, i osobno napisao, potpisao, i prezentirao svekolikom hrvatskom RA puku ?
Da imaš imalo srama, ne bi dovodio nesumnjivo poštenje poštena čovjeka kojemu nisi ni do nožnog članka.
Čovjek je procesuiran od ekipe kojoj si Ti pripadao, a koji su te odjebali, ali, ti bi sada glumio, malo mučenika, malo Pravednika među narodima ! Jado jadni, moralna nulo, sakri se među bivše drugove, i s njima podijeli sudbinu koja ti je namijenjena.
Jedan Denis Vincek nije zaslužio da ga ti, moralna nula, mučaš po ustima, i ti "određuješ" da li je on podoban za kandidata za predsjednika HRS-a ! Šta si sam sebi umislio u dugim noćima ? U kojem si svijetu ? Na čemu si ?
P.S. Najjača mu je ona, di je on sam sebe uvjerio da je upravo on "stranka u postupku" ! Dno dna !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja