by 9a2jg » Tue Apr 19, 2016 11:54 am
Pazi Reni, toliko san o tome pisa, da san se deboto umorija... Stalno pišen jedno te isto. U portun od pokojne matere, u Kineski zid, je bija jedan, penzioniralo ga iz HV-e, nije ima 35 godin, PTSP, on vozi motorčinu od 750 kubika, sam bi se motor parkira isprid Sportske kladionice, tribalo je negdi i ti penšjun sorit, i tako već 20 godina ! Kad san prvi put pisa, odma navečer je bilo zvanje, dahtanje u slušalicu, sva poznata ponašanja "osloboditelja".
Kad san pisa da su ti isti "osloboditelji" oslobodili KV PPS RK Marjan u plave nebodere u Spinutu, i naš UKV PPS u Prvoboraca, , nije bilo samo dahtanja, nego i verbalne prijetnje.
Puno poslin san sazna dodatne detalje, u tome su učestvovali i neki "važni drugovi" iz obadva kluba.
Dobro mi je rekla žena, veli, pizdo, oli ne vidiš da svi vide, a samo ti javno pizdiš, svi te, jedan na jedan , podržavaju., čin je više svita, svi muču, i prave se ludi.
Čujen da je oni šta nan je ukra linear, na volšeban način, doša do policijskog kontejnera sa komunikacijskon opremon, ne čudi me više ništa, jer su svi kriteriji u društvu srozani do daske.
Isto san tako čuja da su na sahrani našeg bivšeg člana 2JJ bila četvorica koji doma još drže naše uređaje. Nelegalno, dakako. To se u pravnom društvu zove ukradeno, kod nas se uvriježio pojam, "drugovi se snašli" !
A ja, pizda, mislija da smo u kapitalizmu, da više nema drugova !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja