Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Thu Apr 14, 2016 1:02 pm

Živimo u elektroničkom i internetskom dobu.
Zato na HRS web naslovnici imamo podatke ko je platio članarinu za 2014.g. !!!!
Ali i to nam mnogo govori.
Adresa RK Kaštilac na adresi stana doživotnog predsjednika ! Gdje je (klupski) uređaj, tu je i klub !
Inače taj uzdanički klub je prijavio 34 člana, a sve in veze sa DX ekspedicijama radi JEDNA osoba. I još tuče faturetu za Zadrane ! A biće i za prešidenta, i još pinku priko...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 15, 2016 1:09 pm

Jedan od najjačih viceva iz bivše države je bio da su vidili Miku Špiljka, usrid Zagreba, di je iskopa rupicu u zemlji, i prislonija uho. Kad su ga pitali šta radi, odgovorio je : Slušam vijesti iz zemlje !

Tako i ja, vozin dugu turu, slušan Radio Milevu, podnevne vijesti.
Dakle, udarna vijest u podnevnom Dnevniku je da će sutra, na IO , ili na Skupštini, pokušat proturit Odluku o otpremnini za Ljilju, čiji pravni osnov nigdje ne postoji.
Baš kao ni za svojedobne stimulacije, jubilarne nagrade , prekomjerne godišnje odmore, elektroničko glasovanje...
Počeli su i u Ministarstvu čitat ovaj forum, prokopali šta sam pisao od prvog elektroničkog glasovanja do sada, i rezultat toga je istraga, što kaže pjesnik, "do moje smrti, ili vaše..."...
Normalno da nikom ne želimo loše zdravlje, ali da svak snosi konsekvence za svoj rad, (ne)djela, i nerad, to urličemo do neba, od 2007.g. , do danas.

Sve mi se pari, da će se sutra pjevat : "Veselje se širi na sve strane,... "

Kako god okreneš, uvijek je (neki) Joža u igri...

Ima još, samo van moran davat na guntagoč, pripuklo bi van srce da odma sve ispalin...

Bayer aspirin, čudo jedno...
Last edited by 9a2jg on Tue Apr 19, 2016 3:19 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 17, 2016 10:33 am

Na jučerašnjoj skupštini je izgledalo da kod nas teče i med i mlijeko.
Par disonantnih tonova nisu poremetili ozračje koje je dominiralo tih sat i pol. Čak ni kada je predsjednik HRS-a veselo izjavio da je ARG "agresivan" jer osoba koja to vodi piše kvalitetne programe (prevedeno - radi svoj posao) za razliku od ostalih menadžera koji to ne čine. Imao je hrabrosti to spočitati ostalim menadžerima kao da se s njima viđa od skupštine do skupštine.

Nategnuti kvorum spasio je skupštinu a predsjednik je ozarena lica skinuo zadnji teret sa srca: iduća, rujanska skupština je izborna. Pretpostavljam sa znakovljem Hrvatskoga radioamaterskog saveza. Naime, jučer toga nije bilo.

9A6AA

Atroke Arkadija !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 17, 2016 11:09 am

VI..VI...VINA DAJTE :!: Toga sigurno nije izostalo a? :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 17, 2016 11:17 am

Boga ti Reni, di će ti duša ? Ka šta nas, u Dalmaciju, ražeđa slana srdela, njih ražeđa lisnato...

Da mi je samo znat šta je ono u Kraljevicu ražeđalo druga Laureata ? Šta učiniš veću barufu, dobiješ veće HZTK priznanje, i društvene novce.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 17, 2016 11:25 am

Oni piju oni kiseliš Traminac. ;)

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Apr 18, 2016 10:28 am

Slušan jutros, nepotvrđene, vijesti na Radio Milevi, da je odgovorna osoba Saveza zatražila da se vrate u prostorije Saveza kratkovalni uređaji, vlasništvo Saveza !

Je li to došlo zbog inicijative Ministarstva i HZTK, potaknuto anonimnom prijavom, ili je "proradila" svijest i savjest (kasno Marko na Kosovo stiže...), ostaje nam da vidimo...

Valjda je doša zeman, da završi kurvin pir, da neki drže ICOM-e doma, tobože zbog Mreže za opasnost, koja ne postoji, i do koje niko od državnih tijela ne računa.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 19, 2016 9:46 am

A ovi ća su sa tri četiri banke otišli u povlaštene mirovine? A?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 19, 2016 11:54 am

Pazi Reni, toliko san o tome pisa, da san se deboto umorija... Stalno pišen jedno te isto. U portun od pokojne matere, u Kineski zid, je bija jedan, penzioniralo ga iz HV-e, nije ima 35 godin, PTSP, on vozi motorčinu od 750 kubika, sam bi se motor parkira isprid Sportske kladionice, tribalo je negdi i ti penšjun sorit, i tako već 20 godina ! Kad san prvi put pisa, odma navečer je bilo zvanje, dahtanje u slušalicu, sva poznata ponašanja "osloboditelja".
Kad san pisa da su ti isti "osloboditelji" oslobodili KV PPS RK Marjan u plave nebodere u Spinutu, i naš UKV PPS u Prvoboraca, , nije bilo samo dahtanja, nego i verbalne prijetnje.
Puno poslin san sazna dodatne detalje, u tome su učestvovali i neki "važni drugovi" iz obadva kluba.

Dobro mi je rekla žena, veli, pizdo, oli ne vidiš da svi vide, a samo ti javno pizdiš, svi te, jedan na jedan , podržavaju., čin je više svita, svi muču, i prave se ludi.

Čujen da je oni šta nan je ukra linear, na volšeban način, doša do policijskog kontejnera sa komunikacijskon opremon, ne čudi me više ništa, jer su svi kriteriji u društvu srozani do daske.

Isto san tako čuja da su na sahrani našeg bivšeg člana 2JJ bila četvorica koji doma još drže naše uređaje. Nelegalno, dakako. To se u pravnom društvu zove ukradeno, kod nas se uvriježio pojam, "drugovi se snašli" !
A ja, pizda, mislija da smo u kapitalizmu, da više nema drugova !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 19, 2016 9:31 pm

Rekli bi Ercegovci ..pripomogli se :!: :lol:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK