Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Wed Apr 13, 2016 9:43 am

Vidiš Reni kako mi ne idemo samo u Milnu radit na 160 i 80 m ! Ima tu i duhovna komponenta.
Attachments
Raw01029.jpg
Raw01029.jpg (113.32 KiB) Viewed 3463 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 13, 2016 9:56 am

Vidin te.Dobro si i ti ostarija.Ali pozitiva se vidi.Hodočašće.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 14, 2016 9:19 am

Moj klub je posla stavove glede Poslovnika HRS-a. Svatko prema svojim (umnim, i inim) mogućnostima. Poslije ne kmečite, jer poslije jebanja nema kajanja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 17, 2016 8:51 am

Ne znam čini li se samo meni ili je zbilja tako, ali ovako nešto bolje je ne tiskati i slati naokolo, ljudima koji su pisali poslati honorare, pretplatnicima vratiti novce i smanjiti štetu.
Brod koji plovi bez kormilara i cilja u pravilu završi uvijek na istom mjestu.
Na dnu.

Odavno nisan citira druga Gumenog, nisan ga ja smetnija s uma, dapače, na djelu je stockholmski sindrom, žrtva deboto počme simpatizirati tlačitelja.
Godina je kršćanskog milosrđa, i sve san mu oprostija, njemu je (sada) najteže živjeti sa sobom, mi smo nevažni.

Jučer se njemu otvorija novi ciklus, naprasno prekinut prije 9 godina. Čovik je istaka svoju kandidaturu za predsjednika, sada je na djelu čuvena dvojba, iz turskih zemana "kojem će se privoljeti carstvu"?
Uvatija se onoga, gdje je ima neke rezultate, u onim uvjetima, a to je časopis. Međutim, deset Gorana više ne bi moglo mobilizirat ljude da pišu u ovom časopisu, i da šalju priloge.

Osim toga, upravo ON nije htio objaviti moje kritičke članke, jer je branio i čuvao, ovu istu garnituru koja će sada, polako, ali sigurno, otići u zaborav ! Njegova politika, "dvije stolice" , je pročitana još 2007.g. , i to ga je došlo "glave" , i "karijere" u HRS-u, a imao je čak i aspiracije za kandidata za mjesto predsjednika HRS-a !

Moje pjesme, moji snovi.

Ne gleda on američke krimi serije, dovoljno. Tamo, po kaubojskom principu, poslije prevrata u bandi, prvo ukokaju prebjega i potkazivača. Jer, jednom doušnik, vazda doušnik.

Povijest, majka svih nauka, i učiteljica života, Krleža moj...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 17, 2016 10:18 am

Jednom udbaš,vazda udbaš!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 17, 2016 10:22 am

Ovoj su garnituri bili miliji pisatelji iz Crne gore, nego nepoćudni elementi iz Hrvatske. Oni "logističari" šta su meni u Čepikućama dodavali minobacačke granate od 120 mm, su njima prihvatljiviji od ljudi koji su 55 godina u Narodnoj tehnici Hrvatske !

Evo ti svijetao primjer : Skupština bez ijednog obilježja HRS-a i Republike Hrvatske ! To se nije dogodilo još od Drugog zasjedanja AVNOJ-a !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 17, 2016 11:07 am

A šta se čudiš ? Dosta ti je bilo jučer čut izjave SDP-ih čelnika.I kod njih znaju izostat HR bandire.DNO,DNA. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 17, 2016 11:14 am

Osuđujem i jedne i druge, bez ostatka.

Još nas ima živih, što smo se borili za neovisnu Hrvatsku, i što s ponosom dižemo njen barjak.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 17, 2016 11:30 am

Tako je.Ima onih koji su se i krili.A ima i onih koji su sakrili i uređaje u gomilama i po inozemstvu :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 20, 2016 11:05 am

Primam na dan desetke telefonskih poziva. Maloprije primih od prijatelja Save Golića, ovogodišnjeg Laureata HZTK, koji se našao pogođen mojim pisanjem oko nagrade i nagrađenih. Prvo me pitao da li sam spreman ispričati se, ako , u razgovoru iznjedrimo da treba ? Spremno odgovorih da da, i ovdje, na forumu, i njemu, i svakome, koji se nađe pogođen i zakinut, na pravdi Boga.

Kad razgovor traje četrdesetak minuta, sigurno je da se dotaknu mnoga područja, koja, na izgled, nemaju veze s predmetom, ali ga, neizbježno, oblikuju i determiniraju.
Mnogo toga ja , namjerno, ne napišem ovdje, najčešće na zamolbu "izvora", no kad, u razgovoru, rekoh Savi, mogu i javnosti.

Znam da Savu nije predložila, nominirala, ni podržala radioamaterska organizacija, nego neke druge strukture. O tome sam, dijelom, pisao, u kontekstu bijede vodstva HRS-a, koji nemaju muda predložiti kvalitetne i zaslužne ljude, stati iza svoje nominacije, i istu dogurati do kraja.

Ono što rekoh Savi, dva puta, ponavljam i ovdje, kad on dobije isto priznanje kao i onaj koji nije kročio u matični RK u neovisnoj Hrvatskoj, onda samo priznanje je obezvrijeđeno, do daske.

Onaj dio , gdje se ja i Savo ne slažemo, je prispodoba iz Novog zavjeta, o razmetnome sinu. Ja, kao mali vjernik, zastupam i branim Isusov stav, izrečen u toj prispodobi, da je otac bio u pravu kad je (od svoga)sinu razmetnome i prijateljima, ispeko vola, a onome, dobrome, nije nikad dao ni jare , da ga pojede s družinom.

Jer, od KC do HTV-a, svakodnevno slušamo kako svakome treba dati drugu šansu, svi su crtići i kaubojski filmovi u tom smislu, što bi onda jedan Koki pišao u vjetar, i zagovarao da samo zaslužni trebaju dobiti ? Zar nekada impuls koji dobije nezaslužni, ne pokrene novi, kvalitetni proces ?

Par puta sam, u zadnjih 15 godina, pisao o raspodjeli novaca na SIZ-u tehničke kulture u Splitu, 1983.g. Mi pucamo po šavovima od aktivnosti, RK Marjan tavori u učmalosti. Nakon sjednice, gdje se donosila odluka, pristupi meni moj prijatelj Mike 2WA, riječima : Jebi ga, znan da nismo mi zaslužili da dobijemo isto, ali tako je, to ti je život !

Uravnilovka je sjebala mnoge koji su, u socijalizmu, pokušavali glumiti slugu Jerneja, in njegovo pravico,samo, loše je to, što današnje odluke predlažu i donose djeca socijalizma, koji nisu uzeli za model ponašanja one (mnoge)dobre strane socijalizma, nego one, loše...

Još jednom Savo, ako si se našao neopravdano prozvan, i osječaš osobno pogođenim, moje javne isprike. Ja od svog stila pisanja ne odustajem, pišem na bazi poznatih činjenica, ne rekla-kazala.

Drago mi je da se i tamo čita ovaj forum, nek se istina širi, ma kako , ponekad, zna ugristi za srce ili dušu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK