by 9a2jg » Sun Aug 02, 2026 5:08 am
U pravilima za IOTA contest lijepo piše da je rok za slanje dnevnika 5 dana. Znači, isteko prije tri dana. I, što je bilo, logički za očekivati, ako je netko bio učesnik, da je poslao log na vrijeme, i jednu kopiju IOCA manageru, da se obraduju i IOCA lovci.
Tu počima problem, ali u glavi. Jučer ja "podsjećam" jednog na slanje log-a IOCA manageru, on meni počeo od Kulina bana, da ne prepričavam, džaba krečio !
Neću, za sada, pisati znakove, svih ovih godina, bez lažne samohvale, svake bi godine bio prvi, samo da su slali dnevnike, a što ih ništa ne košta.
Imamo i inadžija, pošalje LOG Britancu, ali Hrvatima neće ! Neću pisati znakove, ionako imam, zbog istine, prikoviše neprijatelja, pripoznat će se oni sami, ka i uvik.
I onda počmu priče, od tih istih moralnih veličina, kako tamo neki Koki, cijepa dlaku napola. Sve pišu samo da sakriju svoju sramotu.
Kad sam bio malo dijete,po čekaonicama u ambulantama je bio natpis : Ne pljuj po podu. Početkom sedamdesetih je iščezao i iz zadnje čekaonice, Znači trebalo je jedno 20 i kusur godina, da se, nakon 45'- e, okanimo balkanskih navika. Od neovisnosti Hrvatske ima 34 godine. Ljudi, vakat je.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja