Current statistics show 80,450 QSOs and 16,772 unique callsigns in the log, with 147 DXCC entities worked to date.
This milestone continues to demonstrate the success of this first-ever approach to activating a rare DXCC entity entirely through renewable energy and remote operation, with no personnel stationed on the island.
Martine nisi do kraja pročitao točku 2. "Dođi u klub pa ćemo vidjeti" više ne funkcionira 2026.
Zapravo kad se pročita tvoj post, vidi se sve negativno što sam napisao gore po kategorijama.
Najstariji od njih ima 70 godina. Na idućoj skupštini
(onoj koja će biti 2027.) imamo pravo na 2 zastupnika.
Ali nisi najpametniji
Prevario si amatere da se upišu u klub zbog 2 zastupnika? Katastrofa.
Eto sad vidite kak nam je.
Odlično !
Sad skupi ljude i kreni u realizaciju !
Kreneš sa onima sa PHRK i netko će se još pridružiti.
A što Martin ima s tim, pa nije on HRS !?
Đani Bodlović is at Javna ustanova Agencija za upravljanje Starogradskim poljem.
Davne 1991. sjedio sam na tada privremeno zauzetom aerodromu Pleso sa pokojnim generalom Ivom Jelićem, oko nas su bili samo "prijatelji". General je odletio osnovati IV brigadu a ja dalje za svojim poslom, koji je tada bio samo i jedino usmjeren na stvaranje moderne i neovisne RH... Nisam mogao ni zamisliti da ću 35 godina kasnije, zalijevati dvije mlade česmine posađene u spomen na ta slavna doba Domovinskog rata. Hvala g. Vinko Tarbušković na prilici i poticaju.
PS(mene nema tko i što kupit, izrezalo me iz povijesti na Jarunu ko u doba najcrnjeg Staljinizma)
Martine,
Citat:
A kaj je to ''human mode'' ?
Človečji? Ljudski? Kak ti god paše...
Činjenica je da je "human mode" postao široko rasprostranjen pojam među radio-amaterina, a ti ga prevodi kako ti se god sviđa.
Izraz je postao dio standardne terminologije ne samo amatera, nego i organizatora i učesnika DX ekspedicija u službenim objavama aktivnosti, tako da se u ham slangu vrlo dobro se zna na što se misli. Prevodili ga mi ili ne prevodili, sviđao ti se ili ne sviđao...
73 Zvonko
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests