Mani pulite

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Mani pulite

Postby 9a2jg » Mon May 05, 2025 3:32 pm

Zakoračili smo u svibanj, pa smo se prisjetili što nam je Mate obećao do kraja travnja, a nismo dobili ništa. Da ponovim, za neinformirane, on je, ničim izazvan , sam obećao da će nam prezentirati SVOJU viziju rada i razvoja HRS-a, u iduće 4 godine. Ne dobismo ništa. Ne moram pisati da je takav dokument podložan verifikaciji zastupnika u skupštini HRS-a, u suprotnom, to bi bio spisak Matinih osobnih pogleda na tu materiju.

Drugo što se nadamo vidjeti je osobni životopis. Za sada je jedini predsjednik od koga ga ne dobismo na javni uvid. Mislim da je to komunikacijski i građanski doseg, o kojem je suvišno raspravljati da li je nužan, ili nije.

Treće, kopija zapisnika o primopredaji s bivšim predsjednikom. Smatramo da HRS nije vlasništvo nijedne fizičke osobe, pa da je zapisnik njihova privatna stvar !
Primopredaja je zapisnik onoga koga NO razrješuje dužnosti, i onoga koji će postati nova odgovorna osoba, nakon isteka žalbenog roka za registraciju.

Ima još puno, ne manje važnih pitanja, koja "vise" u zraku, jer su javno postavljena, a odgovorne osobe očito smatraju da članstvo ne zaslužuje odgovore.
Mi mislimo obrnuto.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 06, 2025 5:56 am

Reagiraju moji vršnjaci, tzv. "tiha većina" u HRS-u, podsjećaju me na obećanu brigu za stariju člansku populaciju. Za sada - ništa. Zero - osandeset !
Uzdanica svih programa, IOCA program, ni abera ! Zar ste ga zato oteli pokojnom Emiru, da je samo broj na listi, za nabrajanje ? Koliko je novaca uloženo u IOCA program ? Malo i ništa, jer sve nagrade sudionici-osvajači SAMI plaćaju ; s revidiranim cijenama nagore, o čemu sam pisao.
Bitno je da je on obećao financijsku potporu , citiram, DX ekspedicijama di ima Hrvata. Tako širok pojam, sve se može podvesti pod njega, ali ima jedan mali zaheb.
Nije verificiran.
Tako je počelo i sa financiranjem dokoličarenja u istarskom hotelu, navodnih elitnih contestera. Prvo ih je bivši predsjednik financirao našim novcem svojom diskrecionom odlukom, šutljiva većina šuti, dogodine on se okuražio, stavio u planske dokumente, šutljivci šute i dalje, on tera dalje ! Upri Milka, brdo je ! A meni se žale !
Čudi li vas što se Laureat okružio Istrijanima na Austral islands ? Mene ne, očekivano je. Zik je jocker zovi.
Većina ljudi naplati ono što su učinili nekome, s tuđim novcem. Za to smo glasali na referendumu. Ne sjećate se ? Ta nije ovo osječki sud, gdje svjedoci imaju sinkopu.

Život damo, Trst ne damo !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 15, 2025 9:37 am

Vrati koko što si pozobala! Nema đabe ni u stare babe! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 17, 2025 9:56 am

Pitam se, pitam, je li bila skupština ? Ni zapisnika, kako pastvi, tako i zastupnicima skupštine. Tko je dobio priznanje ? Koga su izbrisali iz članstva ? Koga su primili ? Ti primljeni, ima li veze sa radioamaterstvom ? Tko plaća članarinu ? Tko ne plaća, i zašto ? Gdje je zapisnik o primopredaji ; nije među okačenim dokumentima na HRS web naslovnici ! Spisak plaćenih članarina, s oznakom matičnog kluba ? Micanje umrlih iz 9A adresara, stavljanje živih ! Spisak prodanih znakova ? Koji klub(ovi) naplaćuje uporabu svog remote uređaja trećim (stranim) licima ? Domaće ne spominjem, podobni i manjinci imaju pasvorde, slobodomisleći rade s onim šta imaju.

Idemo dalje...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 17, 2025 11:43 am

Taj film neš gledat.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 17, 2025 1:13 pm

Govoriš ti ; Ne buš jela, Gabrijela ? ili, prijemčljivija : Sve šta mačka liježe, miševe lovi !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 17, 2025 3:02 pm

Onaj priko Drine je 1989 reka....Ja vam to garantujem.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 20, 2025 2:48 pm

Išao sam nešto pogledati HRS forum, i pođem na podlistak Lista članova. Iznenadih se, oni su tamo stavili sve dostupne znakove ! To nije to, član foruma je onaj koji je napisao barem jedan post, 99% ih sa tog spiska nije napisalo ni taj JEDAN ! Za samo čitanje nije potrebno biti član !
Ali, to nije sve ! Našao sam tamo i umrle ljude. Baš kao i na 9A adresaru. Dokaz više da stručna služba NE radi svoj posao. Webmaster također. Za znatne novce, oboje.
Nekome je u vrhu interes samo da su velike brojke ! Nas i Kineza, 3,5 miljarde.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 23, 2025 5:53 pm

Nema meni druge, moram do Merime u Sarajevo, da baci grah, i da mi razriješi dilemu, da li je ekspedicija na Austral isl. išla i od HRS-ove love, ili nije ?
Jer situacija je win-win, kao u onom vicu, kad su pitali da li je istina da je Regica (još!) nevina : "Neki veliju da je, neki da ni, ja se pak ne razmem u te bedastoće!"
Ne morate se bojati, nećete dočekati javno podnošenje računa, kako vođe ekspedicije, tako ni članova. Nije ga podnio ni za prijašnje ekspedicije. Vidi, ovce ne pitaju, on šuti. Ka sfinga na splitskom Peristilu. Naviklo...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 24, 2025 1:21 pm

Zgodnije ti je poć do Supetra,u Lidla.Tamo ti je grah uvik na sniženju.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK