by 9a2jg » Tue Feb 16, 2016 8:05 am
To te ja pitam... Kad san ja, pri par godin, pita mog starog gosta iz Italije, šta oće reć da neće doć, on govori : Znaš, prijatelju, kriza, nema se...
U nas je kriza od 45' , pa opet živimo, guramo, idemo naprid, kako se može, odgovorih mu spremno ja. S druge strane žice muk.
Tako je i sa Amerima. Puna usta bombastičnih izjava, u stvarnosti mrvice... eQSL je privatan program, u njemu participiram samo za potvrdit QSL-ke koje su poslali oni koji ziher neće poslati papirnatu kartu, ja svoj LOG tamo ne stavljam, potvrđujem im pojedinačne veze.
O LoTW-u smo ispisali eseje, zahvaljujući "pametnom" Martinu, njihovom "promidžbenom agentu za ex YU", taj program je izmišljen za efikasnu evidenciju i kontrolu šta se radi, sve u režiji Amera, i za njihove potrebe i ciljeve, ne da bi amaterima diljem svijeta bilo bolje i lakše, to i slijepci vide.
A šta misliš da i Ameri nemaju svog Nikolu koji ih gura u Hamsphere ? Ne jednoga, na desetine... I to je odnilo dil karat...
Ima još...
P.S. Gledan kako Ameri nočas spotiraju druga Gumenog, piše, doslovno, "čuje se dobro..." Ja bi doda, kasno, i na pogrešnom mistu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja