Zove me jučer neki tip, nije se predstavija, veli, što sam se ja namečija na Saleta !!! Brzo sam ja to skinija sa linije, jer, u principu ne razgovaram sa nekim tko se ne predstavi. U biti, skužija san poantu, ne smiš kritizirati što učini doslovce nekoliko ljudi, u ime nas svih !!! I još bezobrazno napišu da, citiram, "vjeruju da je to volja svih nas!" A nije, i oni znaju da nije, ali tjeraju svoje, ka i naši političari, pa nek ide dokle stigne.
Pa tako je bilo i za promjenu 9ACW natjecanja u WW, isto nas nadobudni mladci uvjeravaju da je to bolje. U ime koga su to tako jednostrano odlučili ?
Vidili u netom smijenjenom predsjedniku, njegov modus operandi, odluči samostalno, a onda iduće godine stavi u plan, kao "normalno", hoće baza, moš mislit !
Zoran primjer, dokoličarenje u istarskom hotelu, od naših novaca. A da bi se, eventualno, ogrebali o sredstva HZTK "za mlade", prošle godine, su ubacili, mimo plana od prethodne, javni poziv mladima da dođu o trošku HRS-a !!! Dan danas, usprkos traženju baze, nisu podnijeli račun, ni za 2023, ni za 2024.g. Ni koliko je 2024 mladih osoba došlo na njihov javni cirkularni poziv, i jesu li to bili građani Hrvatske, ili stranci.
I onda Mate lijepo kaže : Pitajte Stručnu službu ! Dragi Mate, ni jednog pismena od njih, u zadnje pune 24 godine ! Šta bi trebao onda tajnik radio kluba ? Zapalit se na Jelačić placu, ka Jan Palach, kad su mu okupirali Domovinu ? Poučen zornim primjerima, kako se HRS odnosi prema STVARNIM , ne deklariranim, herojima Domovinskog rata, i ta bi lomača bila bez svrhe. Imali smo i mi, u klubu, 4 umrla predsjednika, u zadnjih desetak godina, dragovoljci, prvi hrvatski redarstvenik, itd, niko nikad iz HRS-a da dođe, ili bar da izrazi sućut. Mi smo njima bili, i ostali balast, kojeg bi se rado riješili, ali, hebe ih catch 22, onda ne bi mogli reći da predstavljaju cijelu Hrvatsku !
Ili bi, rekli bi da (neke) financiraju ? Lako je davat tuđe, ili društveno, isuči brajo svoga, pa udri s njime po drači...