Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Thu Nov 21, 2024 3:54 pm

Šta je, bankomatići, zatrpani ste radnim materijalima Stručne službe, pa ne stignete pročitat ? Biće i gore. Zar vas nisu dovoljno izdresirali ? Na HTV Život na sjeveru, u HRS-u Život u neinformiranosti i neznanju !
Preslika situacije od prije 4 godine, sa sitnim modifikacijama. Predsjedničkog kandidata hebe što i mi znamo kako se došlo do brojki. Zbrajanje cijelih brojeva do 100,
Drugi razred pučke škole.
A znamo i čitati registar udruga. U kojem sve lijepo piše, tko je tko, s datumima upisa, po kojem osnovu.
Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede, oću reć, čija majka radi u sinjskoj Dalmatinki ?

Jeftiću, hebem ti sve po spisku, što ih poduči.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 24, 2024 4:24 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/bul ... ostalo_d_0
Jel' nam ovo dolaze oni operatori što su radili preko hrvatskih remote stanica ? Inžinjeri, doktori, profesori... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 25, 2024 2:45 pm

Prošlo je osam godina od izborne skupštine 2016. Za one slabog pamćenja, ili sa sinkopom, ponovit ću što sam pisao nakon nje. Pored mene je sjedio vršnjak, ćakulali smo .
Pitam ga ja : Je li ti klub plaća putne troškove ? Naravno, odgovori on, drugačije ne bi ni došao. Tako i treba, a ne ka ja, negativan primjer, nikad uzeja ni dinara.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 27, 2024 11:03 pm

Znači, danas popodne u 4 sata smo mi, zastupnici skupštine HRS-a, dobili službene materijale za skupštinu. Devet dana prije skupštine, pitanje je da li je takav , relativno kratak rok, u redu, ili nije ? Pod ovim topicom ćemo obznaniti stanovite objekcije, osobna i klupska razmišljanja za predložene kandidate . Većinom se svi (pre)dobro poznajemo, pa je olakotna okolnost da nema tajni. A da će biti dosadno devet dana, sigurno neće. Bujrum !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 29, 2024 6:43 am

Bura dere, prva jutarnja kafa, rakijica mala, za krvotok, ubilo se za pisanje.
Dakle zove me jučer osoba X, veli opet HRS vodstvo bez Dalmatinaca ! Kako, majku mu staru, odgovaram ja, pa zar ti predloženi predsjednički kandidat nije Dalmatinac ?
Odakle, pita me Mr. X. Lijepo, uzmi državne službene dokumente, najviše prezimena Botica ima u Splitu, zatim Račišće, pa Grab kod Sinja, u metropoli nešto malo.
Prema tome, ne širi dezinformacije da nas nema, nego pričaj svima da nas ima, od Nove Zelandije, do Orange county-a u CA !

Kad smo već o tome, ja svakome pričam svoje osobno iskustvo, dojam i doživljaj, da je HRS najbolje radio u periodu 1986-1990 kada je na čelu bilo Predsjedništvo, na čelu s Zlatkom Kunstom.
V.d. tajnik je bio Marijan Horn. Svi su bili iz Zagreba, i nitko se nije bunio ! Capisci ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 01, 2024 11:04 am

Slušaj,pade mi na pamet,ja imam čvrstu vezu sa Orange county,ohhh yes,da pitam barba Trumpa USA pozivni znak,pa bi radija remote W6/9A6R iz Californie. ;)
Zašto bi ja bija nazadan a Amer napredan? Neš ti njega.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 01, 2024 11:08 am

Ne meže ! Nije ti ćaća bija u Partiji, ka drug Roko, i drugarica Anđa ! Ti češ vavik ostat nazadno dite...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 03, 2024 9:01 pm

Četiri dana prije IZBORNE skupštine, prve, nakon osam godina, u živo ! Smjena dokazanog autokrate, koji se, do zadnjeg daha, borio za ponovnu kandidaturu i izbor.
Međutim, majstori lutkari, iz drugog plana, su mu rekli : Ne meže ! Doćerao si cara do duvara. Može i po dalmatinski : Šta je puno slano, nije ni mački drago !
A kako će onda biti RA Hrvatske, onih cca tisuću, na spisku koji nam je poslao predsjednik na odlasku ? Još jedan u nizu falsifikata, u zadnjih 30-ak godina.

Neću pitat oće li skupštini nazočiti i Merzuke, sa ababima, ipak je ona neokrunjena kraljica hrvatskog remote amaterskog frekventnog spektra ! Koautor te laži se predlaže u IO ! Valjda je mislio da se drugi koautor nominira, pa je mislio nastaviti u dvojcu bez kormilara ?

Mate je poslao svoje viđenje budućeg predsjednjikovanja. S nekim stvarima se slažem, s nekima ne. Dozvoljavam mogućnost da neke stvari različito gledamo. To je i bogatstvo radioamaterskog hobija, jer samo se iz sukoba mišljenja rađa novi iskorak, i nova kvaliteta.

Mene ne može više ništa u životu iznenaditi, ali me je, moram priznati, iznenadila informacija koju sam primio, iz dva nezavisna izvora, a to je da je njegovo pismo namjere kolalo u nekim klubovima PRIJE nego što se javno obratio članstvu ? Ako je (po običaju) zakazala Stručna služba, ja se javno ispričavam Mati. Ako nije, imamo problem.
Jer, šta će Mati tzv. prethodno sondiranje i obrada biračkog tijela, kad je i 2007. imao nedvosmislenu podršku, a i jedini je (NHF) kandidat ?
Osim ako se i on ne drži one Mujine : Fata je Fata, a dvaput je dvaput ? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 06, 2024 8:24 am

Znači, sutra će se pjevati ona stara, udarnička, Oj drugovi jel' vam žao, rastanak se primakao... Vakat je.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 07, 2024 7:59 am

Koliko je zaparložena močvara u Dalmatinskoj 12/3 svjedoči i činjenica da se na HRS forumu nije pojavio NI JEDAN JEDINI post na temu izborne skupštine, ocjene 4-godišnjeg mandata na završetku, ocjena predloženih kandidata, kako za predsjednika, tako i za IO i NO ! Demokracija na djelu ! Sterilizacija tog foruma je početa pod Pukijem, nedemokratskim, protuzakonitim, amoralnim i neetičnim metodama, zastrašivanja, prijetnji, kažnjavanja, izgona...! Ni Šicer to nije radio !

Toliko su išli daleko, da su čak i , nikad kažnjenom, pokojnom Vinceku, zapriječili komuniciranje na forumu ! Nakon što su ga iscijedili, i ostvarili ono što su naumili.
Od taksija, praćenog policijskim vozilom, do izgona bez razloga ! Samo zato što je bio Hrvat, domoljub, pošten i pravičan čovjek ! Svi su dali ruke njegovom razapinjanju, od Uzdanice, do predsjednika. Jedini mu je crimen bio što je izdavao knjige, a ne ljude ! I, što nije išao na rukoljub, i polaganje ruke na rame moćniku iz drugog plana !

Ako se trakošćansko jezero moglo isušiti, može i močvara u D-12. Samo je potrebna dobra volja, i ljudi sa mudima, neporočni, nepotkupljivi, koji žive za Hrvatsku.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK