Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Thu Oct 26, 2023 6:43 pm

https://www.hamradio.hr/odrzan-pazinski ... kend-2023/
Ne treba nama istraživati, sve sami napišu ! Vode u Pazin tri mladca iz RK Kaštilac da im pokazuju kako se radi !?! Di su one desetine i stotine, što su ih Uzdanica i njegovo društvo, copy-paste-ali zadnjih 25 godina ? Natjerao bi ih da vrate lovu i priznanja, zbog laganja, varanja, obmanjivanja javnosti, i korištenja beneficija.
U svojoj zadnjoj poslanici, na HRS forumu, Uzdanica se odrekao termina amater, ili operator, sad mu je sintagma " koristan član zajednice " !
Davor nam (još) ne dadne obećani odgovor zašto nema mladaca iz uzdaničkih klubova u domaćim fildžan KV natjecanjima. Kako stvari stoje, i neće.
Klub sa 4 društvena priznanja, i tri članarine HRS-u, bilo je previše išta očekivati. :(
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 28, 2023 4:50 am

smatram da trebamo spustiti loptu i pustiti dečke da rade posao jer bi i oni uskoro mogli podviti rep i zahvaliti na "suradnji". Koliko znam nije baš gužva u redu interesenata za KV povjerenstvo. Ili se varam?

Ovo napisa 3XV. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, bez daljnjeg. No to je prizemna demagogija kojom nas straše zadnjih 25 godina, od dana kad su Hrle&drugovi haračili HRS-om, i uljudno "prijetili" da ih moramo gledati ko malo vode na dlanu, jer da će u protivnom dignut ruke !
Rezultati njegove aktivnosti znamo, i željeli bismo ih što prije, i zauvijek, zaboraviti. Sada opet, neki novi klinci, iz istog miljea, hoće naturati svoje isključive ideje, i naturaju ih, jer očito većina u HRS-u razmišlja kao autor kvotiranog citata, u stilu, pustite ih da rade, jer nitko drugi neće. To nije tako, ali to je jedna druga tema.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 31, 2023 7:08 am

https://www.index.hr/magazin/clanak/ank ... n_ostalo_d
Oće to Markiša plaćat iz svoga žepa ? Ili, HRS-u pritiče šoldi od onih pustih buljuka novih članova, nakon šta ih je Markiša metnija tamo ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 14, 2023 6:14 pm

Da nije bilo Ive iz Zadra, onaj sterilni forum bi bio još sablasno pust. To, koliko hrvatski amateri drže do njega. Jer su ga vladajući tako napravili, po svojoj mjeri ! Glavu dolje, prigni koljena, slušaj što ti se kaže, i slijepo vjeruj vladajućima. Ovo sam gledao i slušao samo kod sekti ! Nadam se da neće biti kao u Kaliforniji ? Jes da im Amer govori šta će činiti, ali nije valjda došlo dotle ? Mostly !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 21, 2023 9:21 am

Objavljeni konačni i službeni rezultati Kupa Jadrana 2023. Čovjeku dođe da zaplače. Ne znam odakle početi, dal' od kategorija sa dva, tri ili pet učesnika ?
Gledam timove, sve moji vršnjaci, nešto 60-godišnjaka, a boga mi, ima i starijih od mene ! Znači, gerijatrija ! Ima i mojih školskih drugova !

No, ono što bode oči, i što pišem zadnjih 25 godina, to su Potemkinova sela. Zoran primjer, JEDINI učesnik iz 1CIG (!) je Alen 3MA iz šibenskog zaleđa !
Di su desetine i stotine omladinaca koje je drug Laureat dva desetljeća prikazivao u papirima ? Nema ih, jer nikad nisu ni zaživili. Njima je bio bitan upisani broj i da su pristupili ispitu, te uzeli pare od HRS-a ! Kako u 1CIG, tako i u 1CBM. Gdje god je drug Laureat došao, ostavio je za sobom spaljenu zemlju.
I onda, DPZ, preko koruptivnih tajnika(ca) ZTK, takve veličaju, nagrađuju, promoviraju, daju titule i prestižna mjesta, a kapne i donacija za ekspediciju.
Nema veze šta je to izlet, ekspedicija sa utičnicom od 220V u zidu, karta sve trpi, ferata vozi, vojska obuče, i pizda rodi...

Stoga, drugovi, ne dvojite, podržite njegovu istaknutu kandidaturu za reizbor 2024. godine ! Kad je Poncije Pilat pitao svjetinu, koga hoće da im pusti, Isusa, ili Barabu, svi su složno vikali : Barabu !
E drugovi, vi već 20 godina birate barabe, niste ništa bolje od njih ni zaslužili.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 23, 2023 10:22 pm

https://www.hamradio.hr/sto-je-hrs/
Dok savezi susjednih zemalja promptno ažuriraju članarinu, njih DVIJE, ne mogu, ili neće da konačno stave datum, kada je reper plaćanja u 2022, a u 2023. , kada gro članstva plati do kraja ožujka, nema ni abera ! Dajte joj još jednu božićnicu, onu drugu promoviraste da je i ona (ne)odgovorna osoba, samo za što ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 27, 2023 10:18 am

http://www.yu1srs.org.rs/dl/dokumenti/c ... l2023b.pdf
Bezbroj puta sam pisao kako savezi zemalja bivše nam države bolje i transparentnije izvještavaju članstvo o plaćenim članarinama i naknadama,
Gornji link je jedan od tri izvješća SRS-a svom članstvu, a do kraja godine će biti još jedan, konačni. Znači, sveukupno, 4 puta godišnje. Mašala !
Što (ne) radi Stručna služba HRS-a ?
https://www.hamradio.hr/sto-je-hrs/
Zadnji info, stanje plaćenih članarina nekog datuma, nama nepoznatog, u 2022.g. ! Kakva transparentnost, i informiranje članstva, za poludit.
Znam zašto rade namjerno ovakvu zbrku i konfuziju. Zato jer je iduća godina izborna, a važeća je baza podataka iz OVE godine, biće dopuna, pun sepet.
Tako su, retroaktivno plaćali i kad se sadašnji predsjednik kandidirao, a sve da se našteli da on bude predsjednik. Pokojni Vincek je to lijepo elaborirao, zato su ga i ekskomunicirali sa HRS foruma, nitko ga nije više kontaktirao, niti su mu došli na sahranu. Ali, to me ne čudi, zar nije tako bilo i sa Kefom, Severincem, Šarliju da ne spominjem. Može im služiti na čast.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 30, 2023 3:05 pm

Čudi me da si kao osoba koja pomno prati sve što se događa u HRS-u preskočio zapisnik Skupštine od 23.04. 2022 ( https://www.hamradio.hr/download/ZAPISN ... 042022.pdf ) gdje se vidi da je NO zaključio a
Skupština HRS to potvrdila kako sam prekoračio svoje ovlasti kad sam ukinuo neka materijalna prava zaposlenica u programu za 2022 i suspendirao tajnicu kao odgovornu osobu Saveza? Želiš reći da bi trebao postupiti suprotno odlukama Skupštine HRS-a?
Tu ti leži i odgovor na ostala pitanja o brizi za materijalna prava zaposlenica.
73, Rolando 9A3MR

Ovo drug Laureat piše Ivi iz Zadra. Ako je Ivo kratkog pamćenja(a ziher nije!), ima nas ostalih koji se predobro sjećamo kako je teklo! Nikša 5W je cijelu stvar potencirao, s jasnom nakanom da, znajući da stara tajnica ide u penziju, njezina pomoćnica, odmah po ustoličenju, postaje odgovorna osoba Saveza!
Država u državi ! Savez u savezu ! Zna se kome služe, i tko je stvarni nalogodavac ! A onaj besplatni američki ručak je davno pojeden.
Zec, gadiš mi se !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 04, 2023 9:54 am

9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 25, 2023 6:23 pm

I danas, 21 dan poslije prijašnjeg posta pod ovim topicom, na HRS web naslovnici stoji "najfriškiji" popis platiša članarine HRS-u, nekog datuma, u 2022.g. Bilo je to u nekoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu...

I onda će drug predsjednik uvjeravati članstvo da stručna služba radi ?! Moram li stavljati linkove na saveze susjednih zemalja ?
Pravnika na pola radnoga vremena iz Nizozemske ? QSL managera iz Austrije ?

Mili bože, kukavnih svatova ! Ostvareni su svi preduvjeti da drug Martin opet počme agitirati za nagradu tajnici ! Ka i u slučaju YOTA-e u Karlovcu, gdje su 90% posla obavili vrijedni volonteri radioklubova u Karlovcu i Dugoj resi ! Kao i u slučaju sortiranja, pakiranja, i ekspedita QSL-ki iz biroa klubovima, Zlatko radi, ostali se kite, prema riječima druga predsjednika !
Trepča radi, Beograd se gradi !

" Ne treba da strepimo za našu budućnost, kod ovakve omladine !" JBT
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK