by 9a2jg » Tue Nov 21, 2023 9:21 am
Objavljeni konačni i službeni rezultati Kupa Jadrana 2023. Čovjeku dođe da zaplače. Ne znam odakle početi, dal' od kategorija sa dva, tri ili pet učesnika ?
Gledam timove, sve moji vršnjaci, nešto 60-godišnjaka, a boga mi, ima i starijih od mene ! Znači, gerijatrija ! Ima i mojih školskih drugova !
No, ono što bode oči, i što pišem zadnjih 25 godina, to su Potemkinova sela. Zoran primjer, JEDINI učesnik iz 1CIG (!) je Alen 3MA iz šibenskog zaleđa !
Di su desetine i stotine omladinaca koje je drug Laureat dva desetljeća prikazivao u papirima ? Nema ih, jer nikad nisu ni zaživili. Njima je bio bitan upisani broj i da su pristupili ispitu, te uzeli pare od HRS-a ! Kako u 1CIG, tako i u 1CBM. Gdje god je drug Laureat došao, ostavio je za sobom spaljenu zemlju.
I onda, DPZ, preko koruptivnih tajnika(ca) ZTK, takve veličaju, nagrađuju, promoviraju, daju titule i prestižna mjesta, a kapne i donacija za ekspediciju.
Nema veze šta je to izlet, ekspedicija sa utičnicom od 220V u zidu, karta sve trpi, ferata vozi, vojska obuče, i pizda rodi...
Stoga, drugovi, ne dvojite, podržite njegovu istaknutu kandidaturu za reizbor 2024. godine ! Kad je Poncije Pilat pitao svjetinu, koga hoće da im pusti, Isusa, ili Barabu, svi su složno vikali : Barabu !
E drugovi, vi već 20 godina birate barabe, niste ništa bolje od njih ni zaslužili.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja