by 9a2jg » Tue Oct 03, 2023 6:08 pm
Ljudi se javljaju meni, kao da sam ja (predratni) KMC u Rijeci ! Svakome kažem isto : Vama nije zapriječeno pisati na HRS forumu, pišite. Ako nemate muda, ne morate govoriti nikome, pa ni meni.
4W je cijeli dan zvao, i jedva ga uradio sa bimom i 1,5 kW ! Jedan drugi lik, iz Slavonije, što im često aplaudira (po službenoj dužnosti) ga je počeo zvati jučer, da bi ga uradio danas. Ni njemu ne fali kilovata.
A sudeći što ljudi pričaju, jučer su u opticaju bile sve TRI remote postaje ! Kad je bal, nek je maskenbal ! I nisu zaboravili svoga mecenu, radili su i za njega.
Ponavlja se (umanjeno) priča sa Reuniona, odnili tri kompleta, u isto vrijeme radi samo jedan. Uvatili brajo ruku u Africi, pa kad ih je pošlo...
Inače shema je ista, model PB2T, isto kao na Reunionu, utičnica 220 V.
Više vridi jedna aktivacija na Brusnik, Jabuku, Palagružu, nego ovakvih 10. Zato skidam kapu Tomislavu, Neni, pokojnom Emiru, ekipi iz CBM-a, koji su se jedva popeli na hrvatski Ronckal, i održali potreban broj veza.
O novcima neću, ta ionako drug Laureat nije nikada podnosio račune društvu, koje ga mostly financira, svi ovi navedeni aktivatori, da se ne naljuti koji slučajno ne-spomenuti, su veći financijski i organizacijski junaci.
I na kraju, QSL via 9A3MR. Dalo vuku da janjce čuva. U Žegaru...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja