Javio se drug Laureat, bilo bi bolje da šuti. Lako je njemu sa Hrvojem, koji ne zna ni jedan posto što ja znam o njemu i njegovom "radu". Poziva se na neke akte na državnom nivou, samo da zamagli Travnik.
Ono što je za čitatelje, članove, i one koji vole Hrvatsku, čistih ruku, interesantno, to je činjenica da laže, prije nego što otvori usta. Jer, laž treba smisliti, pa je tek onda ispaliti !
Njegova mantra su mladi, tobožnja briga i skrb o njima, i njihova obuka. On je šupalj, di god ga takneš, jer baš kao i ostali čelnici uzdaničkih klubova, on ima rezultate samo na papiru. U stvarnosti, ih nema nigdje ! I, umjesto da ga steraju u 3 PM, oni ga časte mjestom predsjednika HRS-a ! Dobro je meni, za mojim stolom, u mojoj kući, rekao pokojni Vincek : Koki, ja nisam htio na rukoljub i polaganje ruke na rame Hazjajinu, ali ima jedan častohlepan koji hoće ! Ispunilo se pismo, i njegovo proročanstvo, i dobili smo lutku na koncu, koji potpisuje što mu se kaže, i kojeg cimaju kako vitar puše.
Notorna je laž, koju on ponavlja već treću godinu, da su kriminalne radnje rađene u sivoj zoni ; istina je da ih je bilo i prije, ali sporadično, ali crescendo je bio u Pilatovom mandatu, i prve dvije godine njegovog.
Može on, neukom članstvu, prodavati muda pod bubrege, ta ja sam podnio HAKOM-u dokaze da su se prodavali znakovi, i izdavale nezakonite dozvole za rad, u interegnumu, i njegovom mandatu. Čuvam dokaze ko zjenicu oka, ko bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.
U njegovom mandatu su on, Ulip i sadašnja tajnica namjerno i svjesno (nadam se pri zdravoj pameti?) lagali HAKOM-u da izbore novi Pravilnik. U hrvatskom standardnom književnom jeziku se to zove kriminal, a oni udružena zločinačka skupina. Tako mi odvjetnik kaže.
U njegovom mandatu su vršili mobing nad mojom pokojnom suprugom, i nad dragovoljcem DR-a , umirovljenim časnikom HV-e, oboje članovi RK Split. On je, bez srama i stida izjavio da mobinga nije bilo ! Onako on bija živ i zdrav, kako ga nije bilo. Mrtvi te kunu.
Zašto to čini ? Pa zato jer sam ga ja razotkrio, kao notornog lažova, koji je imao muda napisati da je iz (tadašnjeg) matičnog kluba Marjan bilo 250 hrvatskih branitelja. To ni najgori falsifikator povijesti Domovinskog rata nije uspio napisati. Ponavljam već x puta napisano, JEDINI član RK Marjan u 114.br.HV je bio moj načelnik veze, divan čovjek, veliki Hrvat, veliki domoljub, ali i toliko skromna osoba koja me je usrdno molila da mu nigdje ne spominjem ime, prezime, i znak ! Danas bi mu krvi ispod vrata dao !
Kud onih ostalih 249 ? Ta to su oni koji su im bili u PPS-u Lora, YU2CBU, i koji su pucali po nama, od AKL-ovih položaja oko IRET-a, do Hidrografskog instituta, Banovine i drugih lokacija.
Njemu smeta da ima još živih svjedoka koji su 10 godina bili na prvoj crti, dok je on 10 godina spava u svom krevetu, uz ženinu guzicu, i završava večernje škole HDZ-a.
"Njihovi" su i oni kojima smo na Visu posuđivali uređaje, 1989. i 1990. i koji nam ih nikad nisu vratili ! Postoji kompletna sačuvana dokumentacija o svemu što pišem ! A on neka piva borbene...