Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri Sep 01, 2023 9:05 pm

Javio se drug Laureat, bilo bi bolje da šuti. Lako je njemu sa Hrvojem, koji ne zna ni jedan posto što ja znam o njemu i njegovom "radu". Poziva se na neke akte na državnom nivou, samo da zamagli Travnik.
Ono što je za čitatelje, članove, i one koji vole Hrvatsku, čistih ruku, interesantno, to je činjenica da laže, prije nego što otvori usta. Jer, laž treba smisliti, pa je tek onda ispaliti !
Njegova mantra su mladi, tobožnja briga i skrb o njima, i njihova obuka. On je šupalj, di god ga takneš, jer baš kao i ostali čelnici uzdaničkih klubova, on ima rezultate samo na papiru. U stvarnosti, ih nema nigdje ! I, umjesto da ga steraju u 3 PM, oni ga časte mjestom predsjednika HRS-a ! Dobro je meni, za mojim stolom, u mojoj kući, rekao pokojni Vincek : Koki, ja nisam htio na rukoljub i polaganje ruke na rame Hazjajinu, ali ima jedan častohlepan koji hoće ! Ispunilo se pismo, i njegovo proročanstvo, i dobili smo lutku na koncu, koji potpisuje što mu se kaže, i kojeg cimaju kako vitar puše.

Notorna je laž, koju on ponavlja već treću godinu, da su kriminalne radnje rađene u sivoj zoni ; istina je da ih je bilo i prije, ali sporadično, ali crescendo je bio u Pilatovom mandatu, i prve dvije godine njegovog.
Može on, neukom članstvu, prodavati muda pod bubrege, ta ja sam podnio HAKOM-u dokaze da su se prodavali znakovi, i izdavale nezakonite dozvole za rad, u interegnumu, i njegovom mandatu. Čuvam dokaze ko zjenicu oka, ko bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.
U njegovom mandatu su on, Ulip i sadašnja tajnica namjerno i svjesno (nadam se pri zdravoj pameti?) lagali HAKOM-u da izbore novi Pravilnik. U hrvatskom standardnom književnom jeziku se to zove kriminal, a oni udružena zločinačka skupina. Tako mi odvjetnik kaže.
U njegovom mandatu su vršili mobing nad mojom pokojnom suprugom, i nad dragovoljcem DR-a , umirovljenim časnikom HV-e, oboje članovi RK Split. On je, bez srama i stida izjavio da mobinga nije bilo ! Onako on bija živ i zdrav, kako ga nije bilo. Mrtvi te kunu.
Zašto to čini ? Pa zato jer sam ga ja razotkrio, kao notornog lažova, koji je imao muda napisati da je iz (tadašnjeg) matičnog kluba Marjan bilo 250 hrvatskih branitelja. To ni najgori falsifikator povijesti Domovinskog rata nije uspio napisati. Ponavljam već x puta napisano, JEDINI član RK Marjan u 114.br.HV je bio moj načelnik veze, divan čovjek, veliki Hrvat, veliki domoljub, ali i toliko skromna osoba koja me je usrdno molila da mu nigdje ne spominjem ime, prezime, i znak ! Danas bi mu krvi ispod vrata dao !

Kud onih ostalih 249 ? Ta to su oni koji su im bili u PPS-u Lora, YU2CBU, i koji su pucali po nama, od AKL-ovih položaja oko IRET-a, do Hidrografskog instituta, Banovine i drugih lokacija.
Njemu smeta da ima još živih svjedoka koji su 10 godina bili na prvoj crti, dok je on 10 godina spava u svom krevetu, uz ženinu guzicu, i završava večernje škole HDZ-a.

"Njihovi" su i oni kojima smo na Visu posuđivali uređaje, 1989. i 1990. i koji nam ih nikad nisu vratili ! Postoji kompletna sačuvana dokumentacija o svemu što pišem ! A on neka piva borbene...
Last edited by 9a2jg on Sat Sep 02, 2023 8:57 am, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 02, 2023 6:06 am

Another day , another dolar ! Reko bi Mujo : Novi dan, nova nafaka !

Čitam što pišu mlađi, i pametniji od mene, ali ni oni ne mogu znati sve, pa im moram pomoći.

Tri puta je moja pokojna supruga slala svoje podatke s izjavom da se slaže da joj se objave podaci u 9A adresaru, nikad nisu. Ja sam za sebe slao dva puta, po njihovom zahtjevu, nikad ništa. Nijedan član najstarijeg kluba u RH (osim onog slušača koncertnih stanica) nije u 9A adresaru ! Kod obnavljanja dozvole za klub upišem ono što jest, faktično stanje, tj. 9A1AKL/9A2A. u nijednoj potvrdi o PO ne piše i 9A2A, iako sam ih, kao službena i odgovorna osoba na to upozoravao.
Ali, i najvještijem manipulatoru i falsifikatoru se potkrade greška, za moj klub zaista stoji u 9A adresaru da ima znak 9A2A !

Zašto , u zadnjih 20 godina, nije ažuriran 9A adresar. Kao prvo, vidjeli bi se pravi razmjeri trgovanja i krčmljenja znakovima. Drugo, manipulacija istima. Treće, vidilo bi se kako miljenici režima mijenjaju znakove, ko ciganin konje, iz sedmice, u peticu, pa tricu, pa ne pasuje, pa ga zamijeni za dvoslovni, pa jednoslovni.

Hakomu sam doista podnio spisak njihovih balkanskih ujdurmi, protupropisnih i kriminalnih radnji, najviše u periodu između Pilatova uzmaka lipanj/srpanj 2020, do nelegalnog ustoličenja Laureata, a i za njegove prve dvije godine vladavine. Stoga, on, po ne znam koji put, javno i smišljeno laže, da se to sve dogodilo prije njega, maltene da su to tempi pasati ? Zločin ne zastarijeva, a amateri bolje i duže pamte od kornjača sa HC8 !

Svojedobno su pokojnog Emira razapinjali i ucjenjivali financiranjem (on mi je to osobno rekao) poradi nekoliko hrvatskih znakova talijanskim amaterima.
On je bio mala beba u odnosu na ove balkanske mufljuze. Ovdje je riječ o paralelnom sustavu unutar postojećeg ! Služi ovima koji su kupili znakove, nikad vidili Hrvatske, i , gle čuda, svi su remote-aši !!!
Stoga ne čudi da imaju adresu Dalmatinska 12, ili POBox u South Dakoti. Na papiru uredni članovi i RKZ, tamo di je i tajnica član ! Slučajno ? Takvo šta na Balkanu ne postoji.

Za kraj, par riječi o predstavljanju, i financiranju. Javno sam napisao istinu, kako je drug Laureat rekao i predstavio se u Plovputu, kao predstavnik SVIH splitskih radioamatera. To mi je pričao njegov sugovornik, kojega poznam od rođenja, i koji mi ne bi lagao, ta nema svrhe ni potrebe.
Takvim se predstavlja i pred splitskim gradskim službama. Neću ga tužiti, jer klub ima novaca samo da NJIMA istrese, koliko se traži od jednog uzornog bankomata. i ni eurocenta više, ali samo da javnost zna da mu ni lažno predstavljanje nije strano.
Pomalo, naći će se i netko s novcima, koji će i pred sudom dokazati da bivstvovanje na tri mjesta kao ODGOVORNA osoba, nije moralno ni legalno, dapače kažnjivo je, i u sukobu si interesa. To ostavljam ovima, iza mene, koji imaju viška novaca, ja nemam.

P.S. Noćas su me nasmijali objavom posta na HRS forumu, ta što se čudite, ka pizda na nove mudante, ta znali smo da primaju neznalice oko hrvatskog jezika, i pisanja istog. Za čitanje, ne bih tvrdio, ali testirati ćemo ih na izbornoj skupštini dogodine.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 08, 2023 2:19 pm

https://www.hamradio.hr/jesenski-14-arg ... -bjelovar/
Pogledajte program, kamilica, i to razvodnjena, žali bože novaca...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 13, 2023 6:22 am

Kako, čim zagrebeš površinu bare, smrdi do nebesa.
Počelo je sa (naivnom) Neninom rečenicom u kojoj on zaključuje da će raditi u 9ACW C-u. Nato mu 6KX replicira da to više nije TAJ contest, jer su ONI promijenili pravila ! I Pandorina kutija bi otvorena. Stari mački, koji su svake godine sudjelovali, ustvrdili da oni za to NE ZNAJU ! Neki više neće ni sudjelovati u TAKVOM kontestu.
No, puno važnije je što se, na žalost, obistinjuje ono moje proročanstvo, da se pod Laureatom nećemo(te) nagledati transparentnosti, demokracije i zakonitosti rada. Sudionici ove zanimljive izmjene mišljenja su suglasni u jednom, da nitko nije znao ništa ; da je stara KV komisija dala ostavku, da nije bilo javnog poziva za odabir nove, da se te odluke nigdje ne mogu naći, da je ta komisija donijela krucijalnu odluku za koju nitko nije znao, da nije bilo javne rasprave, da su tri mladca uzeli sebi za pravo da govore i djeluju u ime sjedina, koji im mogu bit očevi i djedovi !
Posebno bode oči što su sudionici rasprave jednoglasno utvrdili da se tako RADI i po UKV pitanjima (čitaj hrvatski : DMR repetitori), sve elektronski, amenovanje, bez očiju javnosti ! Tako ne moramo ič ni na misu, pričestit ćemo se doma, ili će nan koji škuri, skupa sa hranon iz dostave, donit hostiju ?

E, sad će van barba Koki, po ne znan koji put otvoriti oči. Nije takva odluka, kako god donesena , plod NJIHOVIH glavica, nego se to radi svjesno i s namjerom, a to je udeverano na sastanku "contestera-elitista" u Istri, od naših novaca ! Slijedeći korak, su van kategorija remote postaja, i FT8.

Za saznati tko stoji iza svog tog sranja, nazovite moj mobitel, broj je javan. Bujrum !

I ovaj jarunski dernek plaćamo MI. 95% ljudi u Hrvatskoj nisu primili karte, a oni derneče ! Za QSL biro nema para, za dernek ima ! Mašala !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 14, 2023 6:57 pm

Gledam rezultate IOTA natjecanja, UNLIS postaja 9A8DV četvrta, Slovenci sa Visa, predvođeni Brankom, koji neće da pošalju log-ove, ni za IOCA ni za 9AFF program, sedmi, 9A0A sa Pašmana osmi, 9A0BR sedamnaesti, itd...
Ugostite i dogodine , Talijane na Veli drvenik, Slovence na Vis, likove koji ne poštuju zemlju u kojoj gostuju...
9A0A sa brdo opreme, pustim uzdanicama, na čelu s Bracom, loš, osmi. Poslali log nakon intervencije (ne mladež, nego Braco) ! Oto, do danas nije posla log za rad sa Zlarina.
Neka, neka, nek se zna...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 15, 2023 12:48 pm

Maša se je zaigrala,za njih je ovaj hobby šala....
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 15, 2023 3:25 pm

Vrhuška sve čini kako bi ta mladež ovo doživila ka zajebanciju...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 15, 2023 4:32 pm

Ima jedan u Splitu,godinu dan mlaji od tebe,koji je više puta reka da je njemu ovo zabava. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 15, 2023 5:10 pm

Je, samo ja san njemu bija u komisiji, on nije bija nikome.
Ja san branija Hrvatsku, on nije.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 15, 2023 9:02 pm

JBG,sad bi ti tija da ja nastavim pisat njegov životopis.... :D
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK