Ja se ne pitam.Meni je sve kristalno jasno.Međutim nije ni vrime a ni misto o tome diskutirat.
Oni koji su u bivšoj državi bili na vlasti i sad su...pardon njihovi potomci.Ali kad bi ja sad razveza priču moga bi do ujutro.Ova Hrvatska,ona je samo sljednica SRH.To je moje mišljenje a i mnogih drugih.Uteg rata,poraća,oduzimanja posjeda,zločina nad nevinim ljudima,djecom,križnih puteva itd još nismo rasvjetlili,lustrirali koga već triba.Neki kažu da je za to sad kasno.WRONG.Za istinu nikad nije kasno.Nema veze što mnogi od njih više nisu živi.Ali ako nam stranci Titu stave na listu 10 najvećih zločinaca 20 stoljeća onda to ima veliku težinu,zar ne? Oni koji mu se dan danas klanjaju su slipi oli se prave ludi.
Pa Izet se s njim sprda na Bosanski način,zahebancijom.Da je onda tako bilo nipo muke.Nažalost nije.Danas svak laprda što hoće a karavane prolaze i psi laju.
Hebe se njih ko je u koju jamu živ ili mrtav završija.To su koleteralne žrtve.I da nije bilo nešto poštenih ljudi među tim Partizanima genocid bi bio još veći.Spasili su mnoge ljude ženeći se sa "elementima".I to triba reći jer je istina.Bili su zadojeni komunističkom bezbožnom idejom ali su razmjeri progona bili već toliki da su stali u pomoć tim ljudima.S godinama je malo sve to opuzlo,Tito dao pasoše Hrvatima da ih se još više iseli iz Domovine.PERFIDNO!One koje bi uvatili ti bi nahebali ko žuti u Saigonu.
I sad da mi sljedbenik takove ideologije,mrzitelj svega Hrvatskog da Palmyru na pladnju ja bi je ladno odbija.Nisam Juda.
Ja u novu Vladu ne polažem nikakvu nadu jer ZNAM da od toga nema ništa.Ni na gospodarskom a ni na ovom lustracijskom planu.Tresla se brda rodija se miš!
Eto reka san da neću o politici,nota bene pišem pod krivim postom pa neka Đani pribaci di triba.
Isus je reka"Ja sam istina,put i život"...tako i nikako drugačije.Lopova triba kazniti,ubojicu isto,dobrog radnika nagraditi,stimulirati.Kad se ovo društvo počme tako ponašati e onda ću se početi nadati boljitku,možda i pomirbi.
Zdravi i veseli bili.
9A6R