by 9a2jg » Sat Oct 08, 2022 8:09 am
Sinoć san se taman namistija gledat krimi-petak na HTV2, kad ono telefon zvrči, metropola calling, moraš se javit, ko zna ko zove.
Zove tip, odma počeja rafalno, veli, "Koki, ostarija, pa postao Hlebinac, pišeš o reversu, i "čovjekoljublju" pojedinaca ! Ta zar nije isti dvojac izveo onu farsu sa vokcima u Petrinji ? Jeftini populistički štosevi, sve od naših para ! Ta zar nije napisano na VHF forumu, iz usta aktera, da oni (čitaj : UKV-ejaši) imaju žnoru kod predsjednika ! Znači, žnora funkcionira. Stvaraju se mali kultevi ličnosti, a sve od naših para. A nismo vidjeli ni jedan jedini dokument iz kojeg je razvidna šteta, kako na prostoru, tako na uređajima ! I da završim, to su piloni vladajućih, ta vidiš da je odma pametni Martin isti tekst stavio i na naslovnicu, i na forum ! Fata je Fata, a dvaput je dvaput " Tu san ga prikinija, i reka san mu : Krleža moj, sve ja to znan, nego de ti to ispričaj onome koga bi se trebalo tangirat, na primjer, očeš broj predsjednika, ili kojega člana IO-a ? Spustija mi je slušalicu. Možda je i bolje tako, da san ja štagod reka, duralo bi do ujutro !
Uvik se sitin pokojne mi matere, užala bi reć : Oli kurbi moraš reć da je kurba ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja