Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu Sep 29, 2022 6:36 am

Ni J od obećane javne rasprave u rujnu ! Obećanje ludom radovanje. I ta mrvica nazovi demokracije je izbrisana gumicom.
Planovi rada, financijski planovi, za iduću godinu, misaone imenice, baš kao i izviješća o potrošenim društvenim sredstvima.
Može im biti, dok ovce šute...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 30, 2022 8:53 pm

Poznata hrvatska šutnja.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Oct 07, 2022 11:38 am

https://www.hamradio.hr/hrs-ov-kenwood- ... na-revers/
Ajde, bar da je nekome izdat uređaj, vlasništvo HRS-a, na revers !!! Do sada je bilo, zna se, od Pere i laptopa, nadalje. Koliko god da mi je drago da su im pomogli, toliko se zorno prikazuje kako je savez nekome majka, nekome maćeha. AKL je zadnji put nešto molio Savez (predsjednika Peru) u 2006.g. , i to ništa materijalno, samo dopis gradu Splitu, odjebali su nas, samo tako. No to ga nije priječilo da, na putu u vikendicu, odradi sastanak s predstavnicima klubova u AKL-u, bez struje, i vode, koju sam osobno za potrebe higijene WC-ova, sam navukao, 3 kante po 20 l vode. A sve da bi se opravdao putni nalog ! Ali, to nije sve ! Još je meni uvalio punu kutiju pehara i diploma za drugove u Supetru da im odnesem. Pa da sam najveći kršćanin, trebao sam reć : Do kada ja trebam okretati i drugi obraz ? Ali, sve u životu dođe na svoje. On se (opet) priključio starom jatu (tzv. elitista) , oprošten mu je grijeh izričaja (ako ste zaboravljivi, drznuo se bio komentirati ugovore sa OiV-om), tako da sva 4 jahača apokalipse opet jašu.
Kobila nije hrvatske pasmine, to ih jebe...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Oct 07, 2022 12:46 pm

Gledam fotku,lipi prostor a kapa voda.Pa ima li ta zgrada nekakav krov ili ga je odnija tornado? Mojoj materi zimi provlaži na jedno misto u staroj kući pa na proliće triba to sredit,piturat ali ovdje izgleda bila prava poplava kad su i uređaji nastradali?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Oct 07, 2022 1:07 pm

Reni, jedan nered, generira niz... Znam da u kršteno vrime socijalizma, prostori i uređaji AKL-a i CBM-a su bili pokriveni osiguranjem, i to, po defaultu, prvo od potresa, poplave, udara groma, i ostale "više sile", zatim krađe, itd.

Zato me i čudilo, prije par godina, da su se u Zlatkovom klubu tužili da im je ukralo uređaj, i - pojeo vuk magarca. Odgovoran je predsjednik kluba jer nije osigurao prostor kluba i uređaje u njemu. Suodgovorni su i tajnik, i još koja odgovorna osoba. Iz osobnog iskustva znadem da sve te rizike pokriva polica od par stotina kuna (manje od 400, definitivno) godišnje.

Da zaključim, neposlovnost, površnost i aljkavost odgovorne osobe treba pokrivati društvo ? Ili se pojedinci iz vrha HRS-a preseravaju, prave se potomcima majke Tereze, i veliki humanisti ? Taj isti Rolando , koji se tamo samoreklamira, kroz tuđa usta, glasovao je, zajedno sa Pavišićem, da nas se briše sa spiska klubova ZTK Split! Satrap Narodne tehnike-humanist! Moš mislit.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 08, 2022 8:09 am

Sinoć san se taman namistija gledat krimi-petak na HTV2, kad ono telefon zvrči, metropola calling, moraš se javit, ko zna ko zove.
Zove tip, odma počeja rafalno, veli, "Koki, ostarija, pa postao Hlebinac, pišeš o reversu, i "čovjekoljublju" pojedinaca ! Ta zar nije isti dvojac izveo onu farsu sa vokcima u Petrinji ? Jeftini populistički štosevi, sve od naših para ! Ta zar nije napisano na VHF forumu, iz usta aktera, da oni (čitaj : UKV-ejaši) imaju žnoru kod predsjednika ! Znači, žnora funkcionira. Stvaraju se mali kultevi ličnosti, a sve od naših para. A nismo vidjeli ni jedan jedini dokument iz kojeg je razvidna šteta, kako na prostoru, tako na uređajima ! I da završim, to su piloni vladajućih, ta vidiš da je odma pametni Martin isti tekst stavio i na naslovnicu, i na forum ! Fata je Fata, a dvaput je dvaput " Tu san ga prikinija, i reka san mu : Krleža moj, sve ja to znan, nego de ti to ispričaj onome koga bi se trebalo tangirat, na primjer, očeš broj predsjednika, ili kojega člana IO-a ? Spustija mi je slušalicu. Možda je i bolje tako, da san ja štagod reka, duralo bi do ujutro !
Uvik se sitin pokojne mi matere, užala bi reć : Oli kurbi moraš reć da je kurba ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Oct 08, 2022 4:08 pm

Znači izvačenje zajedničkih,naših,sviju nas uređaja na pričuvni položaj se i u 2022 nastavlja? ;)
Do koje godine vridi revers? Šta govori glavno komandujući i odgovorni? Ako on nema iskustva neznam ko ga ima? :D
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 17, 2022 9:20 pm

Jedan od starih magaraca (navodno, ;) ) iz inozemstva cipa priko Buje remote... Snimija san par veza, poslaću drugovima Laureatu i Ulipu, tribaće in za javnu raspravu, koja je tribala biti u rujnu.
Drug Laureat je javno izjavio da je, citiram, "Buje remote za mlade iz Hrvatske", ne znam kako se uklapaju ovi iz iste grupacije sa 50, 60 i priko 70 godina ? Abu Bekir, ili Houdini ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Oct 18, 2022 4:57 pm

Priko remote V.Broćanac nema niko ispod 70 ! Pardon,ispričavam se...Miki je 2023 70-i rođendan.Svi ostali su stariji.A možda oni broje godine unazad a? Blago nama sa tom hrvatskom "mladeži".
Kad ja pričam o biologiji ti se meni smiješ. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 18, 2022 7:42 pm

Ja znan još jednoga iz CBM-a, u naravi prebjeg iz AKL-a, isto banjičar, i isto dogodine ima 70 godin. A možda Partija dili pasvorde, a... ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK