u ime sponzora takmičenja Remote Ham Radio, dodijelio laptop kao nagradu. Također, svi su učesnici dobili besplatan pristup RHR-ovoj platformi i daljinskoj stanici u Zagrebu do 25. godine života.
U ime učesnika i Radio kluba želimo da se zahvalimo IARU i Hrvatskom radioamaterskom savezu na odličnoj organizaciji takmičenja, te Asocijaciji radioamatera u Bosni i Hercegovini koji su pokrili sve putne troškove našeg državnog tima.
Kad čitaš ove retke remote pulena, moraš se debelo zamisliti. Od natrag , prema vrhu, svaka rečenica vrvi "biserima". U zadnjoj rečenici piše, citiram, "našeg državnog tima" ! Kojeg to ? Jer, koliko moja pamet konta, od II zasjedanja AVNOJ-a u Jajcu, do danas, BiH je zajednica jednakopravnih konstitutivnih naroda, Hrvata, Srba i muslimana. Ako to jest tako, a jest, onda ne može jedna etnička, ili vjerska, skupina predstavljati sve tri ! No, režiseri YOTA2022 očito misle da može, i, ne daj bože, treba ?
Krenimo, i pasus prije zadnjega. Bosanci, svojim iskrenim i točnim pisanjem, potvrđuju ono što sam ja pisao davno prije, da je narečena tvrtka jedini sponzor, ne takmičenja, nego projekta ! Da se Neno ne uvrijedi, i od njega su iskamčili jednu ručku, kao nagradu, da onaj prvi ne strši kao jedini !
I nagrada u vidu laptopa, a što je suvereno pravo sponzora, simbolizira odnos prema mladima, i šalje jasnu poruku : Ne treba vam radio klub, radio stanica, kakvi bakrači, samo laptop, internet, mi vam nudimo nešto besplatno do 25-e godine, poslije plaćajte po cjeniku !
Neću dalje, dalo bi se sve secirati, ali kome, i čemu ; razumni članovi HRS-a znaju, od početka, što je što, i tko je tko, koruptivni misle da će dovijeka raditi i rovariti protiv Hrvatske. Jadni, zaboraviše da ničija nije do zore sjala.
Bujrum !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja