Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Fri Jul 08, 2022 2:32 pm

Pisao sam veĆ prije ovdje moje viđenje tog njihovog nakaradnog "sustava" pomlađivanja RA redova.To će potrajat dok su te side glave žive.Kad odu,sve će se to ugasit.Jer ta njihova mladež neće znat ni to malo bez njih.A starine će tada bit 2-3 m pod zemljom.Tako da smo ti,ja i ostale kolege ZADNJI radioamateri u 9A. :( I mi naravski polako odlazimo,ko prin ko poslin.A ovo ća oni rade je zabijanje one zadnje brokve u kapsil RA u Hrvata :!: :evil: Daj Bože da falijen,da nisan u pravu ali sve ide samo u tom smjeru.
I Bog je diga ruke od njih. :( :o
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 09, 2022 12:50 pm

Treba pažljivo čitati zapisnike IO-a HRS-a, pa makar i skraćene ! Tamo lijepo piše da se odobrava isplata trojcu koji je učestvovao u provedbi NMT 2021. Ma kako je uvijek tu i neizbježni Ulip, od 1991. do danas, samo što je onda uplaćivala SDK u Beogradu, sada FINA u Zagrebu ? Pa onda ona štela oko donacije i štelanja repetitora za DMR ! Lako ti je donirati rashodovano, uzeto u bivšoj firmi !
Ništa ta ekipa ne radi džabe, niti dobar dan da izuste. Tako i treba. Mi, koji smo, ne samo radili mukte, nego i davali svoje novce, smo izgorili, prevaziđeni, mastodonti, i ne znam kako nas sve ove pametnice ne nazivaju... Neka njiha, neće dugo, do prvog zavrtanja špine, onda če se prešaltati na drugu vrst udruge, saveza, i ko zna čega još. Za sada su na našoj sisi, jer im pojedinci to omogućavaju. Do kada, ne zna ni Đekna...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 11, 2022 9:15 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/mla ... itaj_jos_d
Interesantno kako mladi Albanci odmah usporede KiM sa Vukovarom , predobro znaju da su na oba mjesta ulupane miljarde, domaćih i europskih sredstava, a mladi sve masovnije odlaze. Ništa bolje nije ni u BiH.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 13, 2022 6:01 pm

https://www.hamradio.hr/ljeto-na-sljeme ... -sljemenu/
Sve je Ivek kopira od Zvjezdanog sela, pa tako i D-1, D2, D3, D-4, D-5 diploma, D-6 postali i plivači. On se bio ušemio s pokojnim Emirom, pa su špartali od zagrebačkih škola do Kraljevice, proglasiše ih mentorima, kako to gordo zvuči ! Ima i naličje, dicu su učili oni šta su na aktivacije išli o tuđem, ili državnom trošku, a QSL-ke nisu (nikada) poslali neistomišljenicima. Ivek , za sada, čvrsto drži drugo mjesto, na vječnoj listi Hrvata koji ne uzvraćaju QSL-ke, za odrađene veze. Jedino je od njega jači Emil, Zato i jest predsjednik ZARS-a, i na čelu org. odbora YOTA 2022. Ove sam godine dostojno obilježio 20 godina čekanja na njegove karte.

Ni drug Laureat nije ništa bolji. Stoput sam napisao da sam zadnju QSL-ku dobio iz CIG-a 1986.g. , a od CBM-a NIJEDNU u neovisnoj RH ! U oba kluba je ON odgovorna osoba !

I sad, kad se potegne paralela Zvjezdanog sela i Sljemena, logičan rezultat razmišljanja jest da se djeca odgajaju na pogrešan način, jer ih uče pogrešne osobe, na pogrešan način. I onda se pojavi Spasitelj koji im ponudi rješenje : Remote ! QSL via LoTW ! Nikome ne govoriš da si na remote postaji, nižeš DXCC zemlje, vrste rada, bandovi, slotovi, dvoslovni znak u godinu, dvije, u vrh glave tri !
Sad će i jednoslovni, samo šta nije. Gospon Vida je svijetao primjer, vjerno služi gospodara, sve češ dobiti, put u Hafen, jednoslovni znak, pasvord za remote...

Da ne pričamo ko je zamijenija pokojnog Mojsu, za dovođenje računa u sravnjeno stanje. Sve po "banjičkoj" liniji, po PS-u.
Šalju ljudi snimke, naučilo ih, rade ono što najbolje znaju. Samo sam ih zamolio da ih pošalju u Hakom, samo ne potpisniku Rješenja o ovlaštenim ispitivačima, završilo bi u smeću.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 13, 2022 7:39 pm

Mislim da bi i nama dali koji pasword kad bi prestali pisat istinu a? ;) :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 13, 2022 7:50 pm

Tebi san, jedinome u Hrvatskoj, posla materijalni dokaz da su me pokušali kupiti, prije 16 godina, a cijena je bila moja šutnja.
Ništa se, ništa, prominilo nije.
Samo je nastupija upgrade, u narodu zvan remote. ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 13, 2022 7:55 pm

Reuters se ne može zaustaviti ! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 14, 2022 6:48 am

Danas je najveći francuski nacionalni praznik - Dan pada Bastille. Dan pada sustava i režima koji je nedemokratskim i neprimjerenim metodama tlačio i gušio narod. Stoga je danas praznik svih podjarmljenih i tlačenih, koji čekaju pad svoje Bastille.
Hrvatski radioamateri također.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 14, 2022 8:13 am

Povijesničari tvrde da je u samom zatvoru pri samom padu, bilo svega sedam(7)zatvorenika i to sitnih lopova.Ipak je to Francuska a ne Hrvatska.BTW,Revolucija je uvezena,podvaljena od masona iz Londona(čak se i rimuje),ne toliko da se zbaci kralja već uništi ogromna i značajna kršćanska država,tada kraljevstvo.Upravo od te Revolucije i počinje propadanje kršćanstva u Europi koja počiva na kršćanstvu.Danas je situacija 100 puta gora nego 1789.Amen
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 15, 2022 4:03 pm

I dočekah javljanje sa Sljemena, ali ne od završenih tečajaca, nego od 9A3ST/p ! Ruku na srce, malci i ne znaju, a slijepci ih vode.
Rezultat je takav kakav je. Ako žena nosi dite u utrobi devet miseci, onda treba da se dogodi taj potreban protok vremena.
Ako se dijete rodi prije, onda je nedonošće, palčić, treba inkubator, i posebnu skrb i njegu.

Ne može netko, samo za statistiku, i da navuče pare klubu, "producirati" desetke i stotine mladih, nazovi, operatora, a u stvarnosti ne postoji nitko ! Roster ikakvih, ne mladih, operatora u klubovima je toliko skučen i jadan, da nije vrijedan spomena !
Dokaza je bezbroj, od klupskih natjecanja, do međunarodnih, HQ, i sličnih, sve do HST. Neko će reći, ništa protuzakonito ?
Wrong ! Sustavno se laže, falsificira, i obmanjuje vlastita država, HZTK, ministarstvo, HAKOM, a sve zbog činjenice da jedan, relativno mali, broj, navodnih pregaoca Tehničke kulture, dobro živi, pretežito na račun društva, udruga , krovnih Saveza, zahvaljujući konstantnim prijevarama, na štetu svih proračuna, od državnog, preko HZTK, ZTK, do HRS-ovog.

Gledam fotke sa Sljemena, s Day 5, iste lemilice koje je svojedobno doživotni predsjednik iz Supetra fotkao i stavljao na Fejs. Lidl , 65 kuna sa PDV-om, onda čitatelji mogu zamisliti koliko vrijede ; lemna stanicas, 65 kuna, svaka moja "obična" je preko 100!

Da zaključim, malo je bilo dosadašnjih pogona magle, tom nizu dodali smo još jedan - sljemenski.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK