https://www.hamradio.hr/ljeto-na-sljeme ... -sljemenu/Sve je Ivek kopira od Zvjezdanog sela, pa tako i D-1, D2, D3, D-4, D-5 diploma, D-6 postali i plivači. On se bio ušemio s pokojnim Emirom, pa su špartali od zagrebačkih škola do Kraljevice, proglasiše ih mentorima, kako to gordo zvuči ! Ima i naličje, dicu su učili oni šta su na aktivacije išli o tuđem, ili državnom trošku, a QSL-ke nisu (nikada) poslali neistomišljenicima. Ivek , za sada, čvrsto drži drugo mjesto, na vječnoj listi Hrvata koji ne uzvraćaju QSL-ke, za odrađene veze. Jedino je od njega jači Emil, Zato i jest predsjednik ZARS-a, i na čelu org. odbora YOTA 2022. Ove sam godine dostojno obilježio 20 godina čekanja na njegove karte.
Ni drug Laureat nije ništa bolji. Stoput sam napisao da sam zadnju QSL-ku dobio iz CIG-a 1986.g. , a od CBM-a NIJEDNU u neovisnoj RH ! U oba kluba je ON odgovorna osoba !
I sad, kad se potegne paralela Zvjezdanog sela i Sljemena, logičan rezultat razmišljanja jest da se djeca odgajaju na pogrešan način, jer ih uče pogrešne osobe, na pogrešan način. I onda se pojavi Spasitelj koji im ponudi rješenje : Remote ! QSL via LoTW ! Nikome ne govoriš da si na remote postaji, nižeš DXCC zemlje, vrste rada, bandovi, slotovi, dvoslovni znak u godinu, dvije, u vrh glave tri !
Sad će i jednoslovni, samo šta nije. Gospon Vida je svijetao primjer, vjerno služi gospodara, sve češ dobiti, put u Hafen, jednoslovni znak, pasvord za remote...
Da ne pričamo ko je zamijenija pokojnog Mojsu, za dovođenje računa u sravnjeno stanje. Sve po "banjičkoj" liniji, po PS-u.
Šalju ljudi snimke, naučilo ih, rade ono što najbolje znaju. Samo sam ih zamolio da ih pošalju u Hakom, samo ne potpisniku Rješenja o ovlaštenim ispitivačima, završilo bi u smeću.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja