by 9a2jg » Wed Feb 16, 2022 7:59 pm
Zva me danas jedan lik, on misli da mi je diga živac... Dakle, on veli, citiram :"lako ti ih je napadat, kad se ne mogu branit !?????? " Odma san mu odgovorija : To je podmetanje, i zamjena teza !" Ta njima nitko ne brani da se registriraju na ovaj forum, i suprostave mojim tvrdnjama, ali istinitim argumentima !" Mi njih nećemo izbaciti, kao što su oni mene.
Mi imamo , u hrvatskom korpusu, osuđenih ratnih zločinaca, koji su ubijali starčad, žene i djecu, dobili su 7 godina, odležali 4, u zatvoru poluotvorenog tipa, i svaki vikend bili u gradskom hotelu ! Znači, ja, Djani, i još neki broj, smo gori od osuđenih ratnih zločinaca ? Što smo mi, poubijali pola neke enklave, kad smo ovoliko dugo kažnjeni ?
Pokojni Denis Vincek je umro, žalostan na HRS, gdje su i njegovi roditelji, i on, ostavili neizbrisiv trag. Više puta mi je rekao, ne znajući što ga čeka : Koki, ja doista ne znam za što mi je zapriječeno pisanje na HRS forumu ? Nikad nisam ukoren, a kamoli kažnjen, nikad rekao nekom ružnu riječ, nikome se nisam zamjerio... Ne mogu prežaliti, što sam mu, kao prijatelju, rekao istinu u oči, citiram sebe, " Ti si im prst u oko, jer ne izdaješ drugove, nego knjige, Nisi se htio pokloniti, i iči na polaganje ruke hazjajinu. Misliš svojom glavom, a ne ideš kod njega po svoje mišljenje. Pošten si, otvorenog srca, vjernik, i Hrvat. I jedno od ovog nabrojenog ti je kod njih uračunato u smrtni grijeh".
I još mi je rekao, kad smo posljednji put razgovarali, citiram "Prevario me Pilat, učinio sam sve kako je tražio, u ime HRS-a, oni svoj dio pogodbe nisu uopće ispoštovali !"
Zašto me to ne čudi ?
Zar nije sramota pala na njihove glave, kad mu nisu bili kadri ni propisnu osmrtnicu sastaviti, da ne spominjem da nikoga od njih nije bilo na sahrani.
Podsjeća me na pokojnog prijatelja Kefu, iz Daruvara, njemu su učinili isto ! Njemu, heroju Domovinskog rata, koji je doslovce molio znance da ne pričaju o tome, i ne šire priču.
Jer, istinski domoljubi, dragovoljci, umiru tiho, baš kao što su , nepoznato širem krugu ljudi, i ušli u ZNG.
Da ne spominjem klupskog kolegu, i prijatelja, ratnog druga iz Hrvatske i BiH, Ozrena, koji je sve prešao sa mnom, od priprave za rat, cijeli rat, u RH i BiH, UNTAES-om okupirani Vukovar, o kojemu nisu napisali ni slova. Neposredno nakon sahrane, na misi u župnoj crkvi , osim rodbine, nije bio ni jedan amater, osim mene. I dvojice iz Službe, po službenoj dužnosti.
I onda, prije cca 2,5 godine, pomoćnica tajnice mene pita za tri imena iz kluba, da li su živi ! Ja sam joj dao informaciju, ali sam joj rekao da žive i rade kao Martin u oblacima, jer ne pitaju za drugih dvadesetak, koji su bili članovi kluba, branitelji Hrvatske, a sada su već odavno umrli.
Iskoristio sam prigodu da joj kažem da u 9A adresaru još stoje mrtvi ljudi, a živih nema. Prečula je moje pitanje. Pelcovali su je na pitanja nepoćudnih elemenata, s vrha.
Da pomalo zaključimo, jer treba zasvirati, pa djenuti frulu za pojas. Ja, i meni slični, se ne bojimo ijednog otvorenog foruma, gdje će svatko iznijeti svoja viđenja, kako aktuelnih pojava i situacija, tako i skore prošlosti, a i budućnosti. Mi, slobodoumni, nismo opterećeni titulom, priznanjem, ili novcima. Zato i možemo slobodno govoriti, i svjedočiti istinu.
Oni koji su lagali i falsificirali, zadnjih 30 godina, nemaju šanse u otvorenom i demokratskom sučeljavanju. Ne samo da su radili nezakonite i amoralne radnje, nego ih rade i dan danas. Zato nas neće da pripuste na NAŠ, privremeno zaposjednuti 9A radioamaterski forum. Oni znaju i zašto, jer bi bilo trke, oko Banja luke.
P.S. Jedan jedini je pokušao oblatiti mene lažima, kod vlasnika ovog foruma, drug s Muzila. Kad je shvatio tko je vlasnik, više nije pristupio. Svaka ptica svome jatu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja