Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Thu Jan 27, 2022 12:14 pm

Hebi ga Reni, ja nisan pozvan pozivati na pravilno korištenje softvera, jer sam samouk, i malo znam, ali bi ja, neznalica, pravija bolje tabele i križaljke nego oni ! Žao mi je što nisi vjerojatno ima prilike to vidit. Ne bi današnje dite, koje se imalo razumi, tako radilo ! Tabele glomazne, neprilične sadržaju, u printanju budu dva lista HORIZONTALNO, za jednu vertikalnu tabelu, pa to moraš spajat, ako očeš dokučiti šta sve piše !
A i tekstovi, neadekvatan format, prored, font, Svaki bi im dokument moga i mora bit par stranica manje ! Ali, već 6 godina oni ništa ne printaju, to ostavljaju nama, koji , bez razloga, tratimo i pusti papir, i tonere.
Da zaključim, autori sveg navedenog su u Stručnoj službi, što mi daje opravdanu sumnju da tamo rade kompjutorske i softverske analfabete, gore od mene, što je teško, ali one to jesu.

Ali, da se vratimo na naslov topica, Ko je jamija ? Netko je, a tko, znaju predsjednici HRS-a, od 2003. do danas. Garant, sigurno ka u SBER banci.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 28, 2022 10:01 am

Premalo zelota a priko više farizeja,esena i saduceja(ateista) koji su i na vlasti.
U ovakvom omjeru snaga,samo dragi Bog može nešto uraditi ako mu se da. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Feb 03, 2022 7:30 pm

Mnogo toga bih imao za reći svekolikoj javnosti, dio ekipe iz kluba za dosta toga zna... i pohvalnog i onog što upozorava na nedostatke i možebitne nepravilnosti recimo to tako od vrha...Ovdje ostavljam trag sa upitom kako to da dok još traje natjecanje, a svi koji organiziraju i sudjeluju znaju da je sutra zadnji dan, se daje javnosti uvid u onoga što je dio zadataka. Zar dok se ne šeraju rješenja pismenih ispita zadataka smatrat ćemo da nismo pretjerali, ili? 9A9EE

Ova poštena samokritika (sustava), i pusto beskorisno i bez smisla "izvještavanje" o natjecanjima po školama, samo dokazuju da se pojedinci i HRS, petljaju u nešto što nije nikada bilo, pa nije ni danas, posao i zadatak HRS-a, nego drugih struktura, koje su vruć krumpir bacili od sebe, a drugi , preko svojih osobnih ambicija, hoće stvoriti ozračje kao da je to obveza i posao HRS-a. Pisao sam o ovome bezbroj puta, kako pojedinci grade karijeru, i uspinju se po imaginarnoj skali HZTK , na račun HRS-a. U isto vrijeme, posao za koje su plaćene, stoji.
Pa tako jedno 15 godina...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 04, 2022 8:05 pm

Pokuša san doznat u metropoli zašto plaćamo isti najam HZTK, kad imamo prostoriju manje ? Jer ono što su nam dali za rad QSL biroa je izba, špajza, prostorija za šegrta Hlapića.
Plaćamo isto, imamo manje, čudan neki račun. Da sam zlonamjeran, reka bi da HZTK vara svog podstanara ?
Ali , to nije sve. Kosnula me jedna rečenica druga Laureata, citiram "Nama je u interesu da imamo što manje osnovnih sredstava !". Zašto onda plaćamo masne pare za usluge knjigovodstvenog servisa HZTK ? Još je Puki bija predsjednik, kad sam ja bio učinio analizu, s obzirom na količinu i strukturu osnovnih sredstava HRS-a, te utvrdio da bi dosta manje plaćali da uzmu bilo koji privatni knjigovodstveni servis u Zagrebu, da im to obavlja. Bio sam sročio svoje mišljenje, analizu, i suvisao prijedlog, nikad ga nisu stavili na IO, niti su se očitovali o njemu, kako meni, tako svekolikom članstvu.

Zašto ovo sve prolazi, ne ispod radara, nego na očigled, u po bijela dana, ljudima koji su u prosjeku oko 60 godina stari, i prošli neke obrazovne ustanove, i životne škole ?
Po meni, moguć je samo jedan jedini odgovor, slizani su. Ne kao sijamski blizanci, nego kao dva pravna subjekta koji su svjesni da ih je pregazio kotač povijesti, i da se moraju rasformirati, ali bi oni, da ovo još potraje... Toliko je dobro, da boli. Jer, u 2022.g. teško da će se moći pronaći još koji koncentrirani skup djelatnika, bez kontrole, bez ocjena rada, bez radne discipline, i da, usput, ne odgovaraju nikome. To stanje je žderalo i pokojnog Vinceka, i dizalo mu živce, svaki put kad bi došao u prostorije, a dolazio je samo kad bi NJIMA nešto trebalo, Sam mi je pričao : Koki, nakon 2003.g. mi se tamo više ne ide, zbog svega što vidim !

Zato su i upregli svoje potrčke da pišu po dx clusteru, kao da ja tobože pišem, rade veze na moj znak, znam koji su, i tko su im naredbodavci. I čitatelji će pogodit iz prve. Bar to nije teško. Kako reče žandarski podnarednik Mile Vrbica : "Jednom žandar, vazda žandar !"
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 05, 2022 7:39 pm

Ponukan pisanjem dobrovoljnog tajnika RK Marjan o njihovim "zaslugama i doprinosu" mreže Blok, u Splitu, i županiji, izvukao sam sve relevantne dokumente iz arhive kluba.
Na spisku su 28 privatnih i pravnih subjekata, koji su spremno dali svoju opremu, posudili za potrebe funkcioniranja sustava Blok. Od 28, 26 su iz RK Ante Jonić (danas Split), a dva iz RK Marjan. Radio klub Marjan je posudio TNC2 s kabelima, a Reni MPR 64 sa kabelima. Toliko o materijalnoj strani posuđenih stvari. Podrazumijeva se da je AKL u startu, dao na korištenje SVA svoja materijalna sredstva, a CBM ništa.
Što se tiče ljudstva, cijeli AKL je bio angažiran, o čemu postoje dnevnici rada, baš kao i za projekt humanitarnih poruka. Naša je sreća što smo sve sačuvali, pa možemo potvrditi ove tvrdnje u svako doba.
Oni ne mogu ništa. Mogu samo pisati laži, koje koriste za dobiti novce i priznanja svojih istomišljenika. Da, i dignuti ruku na skupštini ZTK da se RK Split briše sa spiska. Zna se tko !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 05, 2022 8:49 pm

Ja san in bija "crna ovca". ;) Oni koji nisu dali ni sebe ni opremu,ti su najviše izvukli i dobili.Jednome je uređaj bija na opravci u Njemačkoj,drugome se pokvarija,treći se nije moga sitit kome ga je posudija i sve tako te nebuloze u biti laži.Znam jednoga koji je rastavljeni uređaj u 3 gomile sakrija.Valjda da neprijatelju ne padne u ruke :?: :roll: One koji su se ev.priključili kad smo svi znali da dobijamo rat,njih i ne računam.Zato i pitamo di si bija 91? 1991 god.,Hrvatsku je branilo max.35000 Hrvata.Da nas je bilo 500.000,Vukovar nebi pao ! Amen
Vječna slava i hvala svima.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 16, 2022 10:26 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/grb ... i_ostalo_d
Dokaz više da nije bitno tko je na vlasti, slična ponašanja...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 16, 2022 11:16 pm

U Njemačkoj ovakvi ni u štali nebi radili.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Feb 20, 2022 4:05 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ind ... ajnovije_d
Lako je tuđin kurcen tuć po drači...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 18, 2022 3:15 pm

Hvala svima (Jeleni 9A3JTC, Stipi 9A5SP, Otu 9A4OP, Rolandu 9A3MR, Željku 9A2EY, Željku 9A2R, Željku 9A4FB) koji su se angažirali oko Vitalija kako bi mu ovi dani bili što lakši.
Marija Sorić, 9A6PAX

Zar HRS web naslovnica služi za hvalospjeve vladajućima ? Na to ste spali ? Dobro je rekao Isus : Čuvajte se onih koji mole na raskršćima, da ih svi vide, ta oni su već dobili svoju plaću !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK