Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a6r » Fri Apr 02, 2021 1:03 pm

Pisao sam da se Hrvatska pretvara u jedan veliki feud. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 02, 2021 1:21 pm

Samo prati misli velikog vođe izrečene u javnom prostoru, kako u predizborno, tako i u postizborno vrijeme. Točno se vidi kao podilazi DMR miljeu, a u isto vrijeme zadovoljava i "gazdu u sjeni" ! Više love i za OiV ! Ali to nije sve ! On njega zadovoljava i na drugom planu, YOTA2021 ! U zapisnik sa satanka s HAKOM-om ima muda izjaviti da se, citiram, "sve viša 9A matera koristi tom vrstom rada" ! Laž !
Sve ću HRVATSKE remote stanice (u Hrvatskoj) staviti na prste JEDNE ruke. Šta ga košta lagat ? Ništa ! Laže godinama, godina više, ili manje, nikoga ne začuđuje. Tipičan primjer je mutež oko bropja članova. Prije godinu dana su, ka zagrebački dečeci u zboru, ponavljali da ima preko 2000 članova. Prije više od mjesec dana, u kameru i mikrofon, naš Pinokio izvali, citiram, "preko 1200" ! Sada, najnovija izjava, "da se neće doseći tisuća" ! Izgleda da sam ja ipak bio najbliži istini, kad sam, i pouzdanog izvora prenio lani, početkom ljeta, "nešto više od 800" !!!

Ali, to nije sve. Imaju muda staviti notornu laž u zapisnik s sjednice IO-a pod točkom spisak članova ! Citiram uhljebnicu "mnogi klubovi ne napišu za koje osobe plaćaju, pa se ne zna" !!! Laž do laži.
Godinama se takav spisak šalje, s skeniranom uplatnicom na HRS. Oni moraju samo EVIDENTIRATI, i ništa više. Ali, iza ovog cirkusa s članovima na IO-u stoji samo nerad Stručne službe, i ništa više.

A di će sada, kad im sud naredi da dostave spisak članova koji su platili članarinu do 31.12.2019. s oznakom pripadnosti matičnom klubu? Samo će napisati krunski dokaz protiv sebe samih, i svog nerada.
A di su spiskovi nelegalnih klubova na taj dan ? Pa nelegalnih klubova i zastupnika kojima je omogućeno biranje ?

Veselje se širi na sve strane.........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 02, 2021 2:12 pm

Sve će to naštimat,ne boj se.Nebi u recimo Njemačkoj.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 06, 2021 9:17 am

Vaša radioamaterska aktivnost treba biti zabilježena.
Kad nešto napravite, u klubu ili pojedinačno, lijepo je da čujemo nešto o tome.
Jednostavno se javite na email web urednika 9a2jk@hamradio.hr
za dogovor. Urednik će vas nazvati i u kratkom telefonskom razgovoru napraviti ćemo tekst za objavu.
Ne treba ništa pisati, samo kratki tel. razgovor.
[/quote
Pametnom Martinu presahle teme ? Ajde, bar će ga netko nazvati, da bar jednom u životu napiše istinu, nije "preko 2000", nije "preko 1200", nije ni blizu 1000, članova dragi i pametni Martine.

Zato i nema spiska članova koji su platili članarinu do 31.12.2020. Ne zato, kako je službenica bezočno lagala na IO-u da klubovi ne specificiraju za koga je poimenično uplata, nego zato jer ih nema.

A da je boga, već bi osvanuo i novi spisak, za 2021.g., jer 95 % članstva, koji imaju volju platiti, plate do 31.ožujka, po manjem iznosu.

Svi znamo gore napisano, samo većina drži glavu u pijesku. Do kada ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 08, 2021 5:41 pm

Koje srece da je logotip najveci problem HRS-a.Pozabavite se drugim vitalnim problemima.Ovo se odnoai na rukovodstvo...Pozdrav 9a2pt...

Lipo in je čovik napisa, kratko i jasno. Ali,pametni Martin se odma diže na zadnje noge
Logotip nije najveći problem HRS-a, ali je vitalni.

Da ga nema, jel' da bi ga trebalo izmislit ?
Martin nazionale !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 21, 2021 8:11 pm

Već sam prepirao sa mojim 9A1P dečkima oko remote rada i naplate istog.
Ako ti neki novi hamleti žele nešto naučiti trebali bi sjesti za uređaj i odraditi nekoliko sati slušajući, skenirajući band, proučiti propagacije i naravno odraditi po koju vezu.

Uvik san ja govorija da u Istri ima zdravih snaga ! Bravo Patrik ! Svi vide, i svi nešto pizde, bez da kažu istinu. Mladi su navlakuša za rentiranje privatne remote stanice. Problem je što je vrh HRS-a umočen, pa onda preko svojih vazala i poslušnika, udaraju glanc.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 22, 2021 10:36 pm

JBT,još ću revidirat osobno mišljenje u svezi s njim. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 23, 2021 7:02 am

I bija bi red, jedini od svih Istrijana je, za sada, rekao istinu, i stvari nazvao svojim pravim imenom.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 25, 2021 7:32 pm

http://www.yu1srs.org.rs/dl/dokumenti/c ... sl2021.pdf
Kako naši susjedi imaju javno i transparentno tko je platio članarinu za 2021.g. , i koliko, zaključno s 16. travnja ove godine.
Mi smo "bolji" od njih, mi smo POSLIJE tog datuma saznali koliko je osoba platilo članarinu HRS-u za 2020.g., ali bez navođenja do kada !
Sada nastupa Operacija tetovac, iz Lidla, po 9,90 , da saznamo kad ćemo stići susjede, barem po javnosti rada i transparentnosti. Ovaj tetovac je, ako niste znali grah, a to stoga što je zatvorilo onaj China shop na autobusnoj stanici u Novom Marofu. A tako su prodavali lijepe kristalne kugle, sve po osam.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 26, 2021 7:46 pm

Odgovaram ti ovdje. Nisam iz konteksta istrugnuo tvoje rijeci. Doslovno si zabranio svakome tko misli drukcije od tebe da bilo sto javno kaze. Svatko moze procitati post i sam donjeti zakljucak.
Da si posten kao sto nisi, prepisao bi cijelu recenicu. Lijepo se vidi na slicici. Pise: nitko nema pravo javno reci sto ga je volja. To vrijedi i za protivnike ft8 i slicnih digitalnih komunikacija.
Namjerno sam stavio slicicu i kompletan tekst. Nista nije istrgnuto iz konteksta.
Stavio sam tvoje rijeci da ilustriram stanje u HRS. Logotip, koji je lijep, dobar, poseban, koji je jedinstven u cijelom svijetu, njega se zeli promijeniti. Ali prave stvari, toga se nitko ne prima. Da li da uz balon, repetitore spomenem i Kup Jadrana? I to sto HRS nije diskvalificirao postaje bez licence?
Tvoje rijeci su prava slika stanja u savezu. Netolerantnost, nikog briga, guraju se svoji interesi. Sto i kako ce se to odraziti na radioamaterizam i kako se odrazava vec se vidi.
U zakonu nema nas. Postoje CB radioamateri. Ako se nekom da neka pogleda stare postove. Trazila se izmjena zakona dani mi uđemo u zakon ali je odbijeno.
HRS? Skracenica za nerad, samovolju, iskljucivost, nezainteresiranost.
Skrenuo sam sa teme ali i nisam. Tvoj stav o ft8 je odraz toga sto se desava u HRS. A ti jesi nesto, imas nekakvu funkciju.
Dosta mi je pisanja. Pljujte po meni, gdje i u kojoj temi hocete. Ja vise necu odgovarati. Ali necu vise, dok je HRS takav kakav je, ni placati clanarinu.
Nemoram se ja dokazivati HRS-u. On se mora dokazati meni, da je moj interes biti njegov clan.

Gospodin 9A3IV je adekvatno odgovorio bezobraznom i arogantnom Martinu. Sve potpisujem. Stavio sam ovdje kompletan post, da ga tamo ne izbrišu, po običaju.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK