[/quoteVaša radioamaterska aktivnost treba biti zabilježena.
Kad nešto napravite, u klubu ili pojedinačno, lijepo je da čujemo nešto o tome.
Jednostavno se javite na email web urednika 9a2jk@hamradio.hr
za dogovor. Urednik će vas nazvati i u kratkom telefonskom razgovoru napraviti ćemo tekst za objavu.
Ne treba ništa pisati, samo kratki tel. razgovor.
Koje srece da je logotip najveci problem HRS-a.Pozabavite se drugim vitalnim problemima.Ovo se odnoai na rukovodstvo...Pozdrav 9a2pt...
Logotip nije najveći problem HRS-a, ali je vitalni.
Već sam prepirao sa mojim 9A1P dečkima oko remote rada i naplate istog.
Ako ti neki novi hamleti žele nešto naučiti trebali bi sjesti za uređaj i odraditi nekoliko sati slušajući, skenirajući band, proučiti propagacije i naravno odraditi po koju vezu.
Odgovaram ti ovdje. Nisam iz konteksta istrugnuo tvoje rijeci. Doslovno si zabranio svakome tko misli drukcije od tebe da bilo sto javno kaze. Svatko moze procitati post i sam donjeti zakljucak.
Da si posten kao sto nisi, prepisao bi cijelu recenicu. Lijepo se vidi na slicici. Pise: nitko nema pravo javno reci sto ga je volja. To vrijedi i za protivnike ft8 i slicnih digitalnih komunikacija.
Namjerno sam stavio slicicu i kompletan tekst. Nista nije istrgnuto iz konteksta.
Stavio sam tvoje rijeci da ilustriram stanje u HRS. Logotip, koji je lijep, dobar, poseban, koji je jedinstven u cijelom svijetu, njega se zeli promijeniti. Ali prave stvari, toga se nitko ne prima. Da li da uz balon, repetitore spomenem i Kup Jadrana? I to sto HRS nije diskvalificirao postaje bez licence?
Tvoje rijeci su prava slika stanja u savezu. Netolerantnost, nikog briga, guraju se svoji interesi. Sto i kako ce se to odraziti na radioamaterizam i kako se odrazava vec se vidi.
U zakonu nema nas. Postoje CB radioamateri. Ako se nekom da neka pogleda stare postove. Trazila se izmjena zakona dani mi uđemo u zakon ali je odbijeno.
HRS? Skracenica za nerad, samovolju, iskljucivost, nezainteresiranost.
Skrenuo sam sa teme ali i nisam. Tvoj stav o ft8 je odraz toga sto se desava u HRS. A ti jesi nesto, imas nekakvu funkciju.
Dosta mi je pisanja. Pljujte po meni, gdje i u kojoj temi hocete. Ja vise necu odgovarati. Ali necu vise, dok je HRS takav kakav je, ni placati clanarinu.
Nemoram se ja dokazivati HRS-u. On se mora dokazati meni, da je moj interes biti njegov clan.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests