by 9a2jg » Wed Nov 18, 2015 7:25 am
Čitam "prepisku" Marka, i "ostatka svijeta", i pitam se ko koga tu zajebava. Stjepan nas stvarno zajebava, do balčaka, kada ima muda napisati da "što se ne javi još koji kandidat za predsjednika", ili, još bolje, citiram "pošaljite svoje zastupnike na Skupštinu, pa da se tamo izbore,..." !
Cijeli sustav je naopako postavljen, a to je da služi jednom vođi, koji upravlja HRS-om nedemokratskim metodama, i odrađuje poso za nekog koji ne želi dobro RA pokretu u cjelini.
Koncept rada Skupštine, od Poslovnika, do realizacije, je takav da se u plašt demokratičnosti zaogrnula diktatura i samovolja grupice, koja ima isturenog častohlepnog predsjednika, koji je sam sebi svrha.
Koliko je dvolično napisati na HRS forumu, citiram "dajte prijedloge", kad znamo da povijesnu šansu za preustroj, izmjenu Statuta, nisu htjeli iskoristiti za suštinske, dubinske, promjene.
Ne zato što sam ih ja predložio, a oni se nisu ni osvrnuli na njih, nego zato što tako misli 90 % članova HRS-a. Zašto o tome javno (još) ne pišu, e to morate pitati njih.
Dosta je kostura iz ormara, friziranja članstva i rezultata, od Vukovara,preko Bjelovara, i Kaštela, do Supetra, sve redom državotvorni, uzdanički, klubovi ! Moš mislit !
I zadnja spona, QSL-iranje, puca po svim sastavnicama, pišu mi ljudi kako mjesecima ne dobivaju karte iz "nacionalnog" (kako to gordo zvuči ! ) QSL biroa.
Baš kao i Nacionalni centar Tehničke kulture , koji to nije nikad postao, ni bio.
A što reći za "nacionalni" PPS na Jarunu ? Amerikanci smiju pristupiti, nepoćudni elementi, Rvati, i ostali, ne. Privatni PPS 4-5 osoba ? Da.
Česi daju RK Jan Hus vokce na revers ! Poslije će u vlasništvo. Zašto mi je to poznato, iz bliže povijesti HRS-a , od 91' do danas ? Uređaji, antene, ICOM-i, vokci, bilo je i laptopa na revers !
I još neki tvrde da je revers socijalistička tvorevina ! Malo morgen !
Krešin robot nije valjo. Ako ćemo se zajebavat. Ovaj sad ne valja jer je iskrivljen pojam robot, on ne upravlja sobom, na bazi instaliranih programa, nego njime upravljaju zli ljudi, koji su zakrvili gro poštenih , malih skromnih ljudi koji se bave radiooperatorstvom.
Kupljen neposrednom pogodbom, za iznos koji nitko, pa čak ni članovi IO-a , ne zna ? Zašto me to ne čudi ?
Baš kao i jubilarna "nagrada" tajnici za deset godina dolaženja na radno mjesto, bez ijedne ocjene rada i rezultata rada u tih deset godina ?
Za vikend prognoziraju u Zagrebu snijeg. Sveta Kata, snig na vrata.
Ne pada snijeg da pokrije zemlju, nego da zvijeri pokažu svoje tragove...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja