Ja san gleda emisiju i dobro se sićam što je Rađa rekao o Titu.Moja žena je iz sela odakle je i on i dobro znam puno toga ne samo o njemu.Znamo kako ko diše.A imam i živog punca.
Ja nikog ne promoviram, ne uzdižem, niti osuđujem, a nisam ni prvodadžija, pa da oću nekoga negdje, ili nekome, uvalit. Puno čitam, a dugo pamtim. Svi ti, koje kvazi desnica naziva raznim imenima, su davali potrebitima, i udrugama, pod uvjetom da se ne zna. Onda su bili dobri svima, pa i njima. Novinari, ka novinari, to in je posal, iščeprkaju sve, sa vremenskom zadrškom, što je u neku ruku dobro, jer vrijeme amortizira neke stvari. Tako smo sa kašnjenjem saznavali da je Goran Ivanišević dava šakom i kapom KBC-u, i bolesnoj dici, kad nitko nije za to zna. Tomislav Ivić također. Rađa je školova jedno siromašno dite, koje je sada doktor, bila je lani i TV reportaža. Utrpa je u KK Split (ex Jugoplastiku) na mašure para, sve zaludu, jer nije shvatio da ostatak uprave ne upire u istom smjeru. O Niki Piliću će se sigurno napisati knjiga, od puno vičnijih peru od mene, doveja je Hrvatsku do Davis cup-a, i, za javnost, puno nepoznatih stvari, on i Franulović su uvik bili za ove kavanske desničare "Jugoslaveni".
Problem je, ne Hrvatske, nego Balkana, šta golema većina misli da svi sve znaju, a razumni ljudi znaju da nije tako. Dokazivati, to je u startu jalov posao, i navlačenje animoziteta i mržnje na sebe.