by 9a2jg » Sat Jan 30, 2021 3:07 pm
Kreće se Reni, kreće, ali ni izdaleka koliko radioamateri Hrvatske trebaju. Trenutno se rješava jedan važan segment, a podneseno je više podnesaka, sam Bog zna kad će doći na red. Meni je 69, nemam iluzija da ću predugo živjeti, ali imam samo jednu želju, da doživim dan kada će u HRS-u vladati zakon i red, bez uhljeba, bez lažnih domoljuba, bez krpelja na RA crkavici od budžeta, bez lažnih proroka, opsjenara, krivotvoritelja, falsifikatora povijesti HRS-a u neovisnoj Hrvatskoj, lažnih prvoboraca Tehničke kulture od 92' do danas.
Koliko smo mi u debeloj banani svjedoči i činjenica da je ponovo u IO Puki, koji je nekolicini svojedobno sugerirao , citiram, "da ne moraju platiti nekoliko godina članarinu, onda platiš kad trebaš produžit dozvolu, a klub da ne plati dvi godine, taman toliko da ga ne izbace!". Pa s takvim kadrom mi idemo u nove radne pobjede ? Ta očito je da je on trojanski konj onih prevaziđenih snaga, kojeg su tu ugurali da brani njihove mračne interese, ne interese HRS-a ! To i slijepci vide !
I tako, di god se okreneš, ćorak. Slijepa ulica.
Sad će izaći lista članarina s svim dodacima, kad neke odluke i rješenja postanu pravomoćne. Pomalo, ničija nije do zore sjala...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja