Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Thu Jan 21, 2021 1:18 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kod ... 48367.aspx
Ma neće ovi iz Belišća, di bi oni..... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 24, 2021 12:58 pm

Bratski RK diže članarinu.Ne miriše da dobro.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jan 24, 2021 7:10 pm

Ne znam za koliko se diže članarina u bratskom gradskom klubu, ali, koliko god da se digne, zaslužili su ! Ka prvo, vratili su prebjega u klub. Ka drugo, nitko ne radi za lipe oči, pogotovo on. Ka treće, njima mora biti čast da imaju (ponovo) u svojim redovima osobu, koja je na TRI mjesta odgovorna osoba u radioamaterskoj organizaciji. To se ne pamti u nijednom Savezu u Europi ikada.
Za Afriku, bez struje, ne znam, možda u JAR-i, tamo ima dva saveza ?

Ali, to nije sve ! On ima životnu priliku da obori taj svoj osobni rekord. Oči nacije su uprte u nj, jer vodi i Povjerenstvo za QSL saobraćaj ! Koliko je posla svojih karata, uz tajnicu će biti zlata vrijedan na sastanku povjerenstva ! Za predigru sastanka predlažem da pogledaju i poslušaju tonski zapis iz Kraljevice, ni pametni Martin ne bi izbacija toliko budaleština o funkcioniranju QSL biroa, ka on.
Ovi Ameri, šta in izdaju znakove leva-leva, su in olakšali posal, većina ih je pravilno instruirana, pa su stavili da je QSL via LoTW. Duševni neki ljudi, nema šta. Za Murter spremni !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 24, 2021 8:50 pm

Moraju je podignut jer love nema! Kolika će bit to će se saznat kad se donese odluka na sastanku odbora RK.I naravno,tribat će organizirat i radionice za rad s mladeži. :o Samo di pronać tu zainteresiranu mladež? Kafići su zaprti. :D Možda na Matejuški,Rivi? ;) Ki će ih znati?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 25, 2021 7:36 am

Prije nekoliko godina sam proveo jedan cijeli dan i večer, s jednim tajnikom, jednog srednjeg kluba u sjevernom dijelu Hrvatske. Radilo se na amaterskim konstrukcijama, navečer se sjelo jesti i piti. Kad se društvo ponapilo, on meni počeo prodavati muda za bubrege, teoriju kako on mukte obnaša dužnost tajnika radio kluba i tajnika ZTK-a. Pošto sam bio trijezan, ja ga slušam, a laži samo izviru iz njegovih usta. Kad je uvatija predah, između dva reda laži, ja mu rekoh : Mogu li sad malo ja ? Može, spremno će ti on. Počeo sam mu nabrajati puste beneficije, olakotne okolnosti, pogodnosti, naknade za odrađeno, do godišnjih i životnih nagrada, papira i žive love. On razgoračio oči, pita, odakle mi to ? Nisan ja Gogo, da čitam tajne, ili zaboravljene arhive, pa da "otkrivam" laži, ja samo čitam javne i dokumente dostupne svima, koji hoće biti informirani. Kad je pokuša otvoriti usta, zatvorija sam mu ih njegovim djelatnim angažmanom na monografiji ŽZTK, i tamo je diga honorar ! Svaka sličnost s aktivnosti službenice Marije je namjerna.
Da zaključim, svi ti i takvi, koji se busaju u prsi, u svoju čistoću i amaterizam, su krvavi ispod kože. U hipu će te prodati, samo da njemu bude dobro, ili bolje.
I u nečijoj smrti se vidi njegova nedosljednost, i nepotizam, uzdizanje samo onih koji su njemu pomagali da se uzdigne na virtualnoj ljestvici RA imagea.
Dokaz za to je objavljivanje fotke pokojnika, a dok je sjedio u IO-u HRS-a , umirali su i bivši predsjednici HRS-a i SRJ-e, nisu napisali ni retka ! Lijep primjer, kako smo svi jednaki, samo su neki jednakiji. Nedavno preminuli Emir je dobar primjer, samo ljudi to ne percepiraju, i ne valoriziraju kako treba.

Što se tiče djece, sve smo rekli, desetinama puta. Ne krivim ja CBM-ovce što nisu uspjeli zadržati djecu u klubu, ta to je opći trend. Krivim ih za početak sustavnih laži, falsificiranja i obmanjivanja DPZ-e, sa samo jednim ciljem, dobivanjem financijskih sredstava ! Tu je on nesumnjivi majstor. Ispekao je zanat u CIG-u, sada naučeno aplicira u CBM-u. Ta trolist Milin-Pavišić-Horvat je harao 9A RA nebom 25 godina, najveća tvornica obmana u tehničkoj kulturi na Balkanu.

Pošto je više od polovice aktuelnih članova tog bratskog gradskog kluba došlo iz AKL-a, vjerujem i tipujem na njihovu vlastitu pamet, da će u konačnici krenuti svojim vlastitim putem. Ne trebaju njima lažni proroci. Oni, u konačnici, samo razjebu ono što su generacije ispred njega stvarali.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 25, 2021 11:05 am

Više puta san napisa da će i taj kurbin pir doć u kraj.Nije još ali pomalo...ima zemana.Jer sve trulo kad tad mora past,propast u zemlju.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 25, 2021 4:23 pm

Priloženi dokument zorno prikazuje tko je upisan u registar udruga grada Zagreba, kao predsjednik HRS-a. Od izbora prošlo mjesec dana. Drug Milin se i dalje potpisuje kao predsjednik, saziva IO, potpisuje odluke, piše poslanice... Ko jedan put zastrani, nema puta natrag.
[i]U Zenicu kada pođem ja...[/i]
Attachments
Skeniranje_20210125.png
Skeniranje_20210125.png (1 MiB) Viewed 1495 times
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Jan 25, 2021 10:05 pm

Zar to ne spada već u kategoriju kaznenog zakona...
ono lažno predstavljanje, zastupanje... ?
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Tue Jan 26, 2021 8:58 am

Da, samo ovaj se već umorio od obijanja pragova DO. Kad sam, prije desetak godina posjetio DO, u svezi otuđenih (ukradenih) osnovnih sredstava kluba, naišao sam na učtivog gospodina, koji me je saslušao, i rekao : Gospodine Đorđeviću, nema spora da ste u pravu, i da s pravom, u ime kluba, potežete to pitanje, ali, mi imamo puno prečih stvari ! Ja više nemam sredstava, vremena i ostalih resursa, a sve ostale u radioamaterskoj organizaciji boli neka stvar za zakonitost, iako, slušajući ih, svi se kunu u pravo i pravdu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 27, 2021 8:14 am

Sinoć me zove osoba X iz metropole, raspričala se o domoljublju, amaterizmu, profesionalizmu, nepotizmu, lopovluku, podmazivanju i koristoljublju.
Kad je ispalio rafal, i ostao bez streljiva, odgovorih mu : Prika moj, sve nemoralne i nezakonite radnje koje su izvršene u radioamaterskoj sferi, su pripremane i odrađene uz aktivno učešće dijela vrha HRS-a ! Ta nije to počelo jučer, nego prije 4-5 godina, a današnje stanje je samo rezultat njihove rabote.

Mogu se i Milin i Grenc busat u prsi, i kleti u poštenje, ali ne vjerujem da za ovo sranje nisu znali ? Usudio bih se reći, nisu htjeli znati. Jer sve je vodilo jednom cilju, nečijoj financijskoj zaradi, a sve pod krinkom amaterizma ! Show sa remote station prošlog prosinca, i aktivnosti 9A0YOTA, je bio uvertira za ono što slijedi ! Sada je i zadnjem skeptiku jasno zašto se baš Nikola, i krug oko njega, grčevito borio da IO (nezakonito) donese (prije skupštine) Plan i program rada za 2021.g. u kojem će biti YOTA 2021 ! Ta prije toga je sam sebe stavio za šefa financija tog projekta, prije nego što je i bio usvojen !

Gdje su sada velike Rvatine, kada amoralne i zakonu protivne radnje razaraju zadnje ostatke amaterizma ? Šta kaže (ponovo) ustoličeni Ulip ? Ništa, ka i uvik.
Za biti na funkciji, od predsjedničke, naniže, najvažnije i osnovni uvjet je, ne talasati. Ne moraš pljeskati onima koji kolo vode, dovoljno je da im se ne suprostavljaš.

Sada se sniježna kugla zakotrljala, nema više natrag, ili će se sve rasplesti, raščistiti, i sankcionirati, ili ćemo ići u tri PM.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK