by 9a2jg » Sun Dec 27, 2020 3:47 pm
Nedjelja je , dan odmora, kojega nam je i previše, u ovoj autoizolaciji , od svega i svačega.
Između ostalog, ljudi su se samoizolirali i od stvari koje im život znače, za ovaj hobi, iduće 4 godine. Zva san dvojicu zastupnika, u dva radio kluba, tija san prodiskutirati neke stvari, kad tamo, oboje nisu to ni otvorili. Dobro će glasat, ko da ih sad vidin.
Taj nesretni Pilat je inaugurira jednu nesvakidašnju metodu, pošalji zastupniku, između 50 i 100 listova, po zasjedanju, ili pedesetak po izborima, budi siguran da ih pola neće ni otvoriti materijale. A baš na to oni (vladajući) i idu !
Ja sam kompjuterski laik, samouk, i dosta se dobro snalazim u tome, ali, ne ja, nego bilo tko, ako sve ne isprinta, posloži po VELIKOM pisaćem stolu, usporedi sa lanjskim materijalima, i drugim dokumentima, nema tu sreće. To mora raditi JEDNA osoba. Kada završi, treba sve materijale isprintati još jedanput, za drugu odgovornu osobu u klubu, ovaj to treba proučiti, i tek onda njihova međusobna diskusija na tu temu ima nekakvog smisla.
Šta su muftije uradile ? Po nalogu i napucima onog iz sjene, dobri učenici su zakazali elektroničku skupštinu užežin Badnjeg dana !
U povijesti HRS-a to se jedino da usporediti sa sazivanjem skupštine u Kraljevici na Cvijetnicu ! Pomno izabrano.
Dakle, sve je počelo , za nas neorganizirano, za njih organizirano, izborima za koje držimo da postoji osnovana sumnja da su neregularni, i protuzakoniti.
Tehnički dio glasanja je provela vanjska tvrtka, bez greške, i njihov produkt smo dobili kao jedan od ČETRNAEST priloga, poziva na učešće u elektroničkoj skupštini.
Međutim, ja sam, kao zastupnik u skupštini DVA puta već pisao odgovornoj osobi HRS-a da mi (nam) dostavi DVA dokumenta, i to, kome je upućen poziv za glasanje, tko je pristupio glasanju, i kakav mu je bio status 31.12. 2019. , te spisak članova s oznakom matičnog kluba, na dan 31.12.2019.
Do danas nisam dobio ništa. Duboko vjerujem da je sutrašnja zakazana elektronička sjednica nelegalna, jer ju je zakazala osoba koja nije predsjednik, sve dok se to ne verificira, i dok se ne unese u registar udruge. To se jednostavno ne može ako nam tajnica ne želi dostaviti tražene dokumente, gdje će biti osnovica za našu žalbu. Oni ne mogu podnijeti zahtjev za upis izmjena u registar udruga dok ne prođe rok za žalbe, koji nije ni počeo !
Vjerujem da će nastupajući dani dati odgovore na ta, i još neka pitanja.
Također vjerujem da zastupnici nisu ovce u magli. Ovce nemaju svijest i savjest. Imaju samo ovna predvodnika, i slušaju njegovo zvonce. Onako kako se budete ponašali u ovoj burleski, tako će vam biti iduće četiri godine.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja