Kako smo glasali

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako smo glasali

Postby 9a2jg » Tue Dec 22, 2020 10:37 pm

Je, samo ja nisan pisa osobne poruke, nego službene dopise, službene mailove, učešća u davanju mišljenja, prijedloga, izmjena.
To govori o osobnoj profesionalnoj nekulturi, ali, još važnije, o osobama koje su joj bile nadređene, Puki i Pilat. Davali joj pozitivne radne ocjene. I sad ti je taj Puki u IO-u ! Taj nema stida, srama, obraza, kriterija. Prototip kakav ne bi trebao biti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 22, 2020 11:28 pm

"Vinska mušica" :lol: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 23, 2020 7:29 am

Jebeno je kad mandat počmeš s kompromisima, poslije te "buše" oni koji su te tapšali po ramenu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 23, 2020 2:13 pm

Jeli u alkoholiziranom stanju ili...?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 23, 2020 2:17 pm

A slušaj, za sve je potrebno dvoje ; onaj koji pije, i onaj koji sluša...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 23, 2020 3:05 pm

:D
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 24, 2020 12:22 pm

Ja sam DOKAZAO da predsjednik NIJE predsjednik, da nije imao pravo sazivati elektroničku skupštinu za 28.12., da se NISU unijele izmjene u rješenju registra udruga u gradu Zagrebu, a ne mogu se ni unijeti jer nije gotov, ni predočen, ovjeren zapisnik o provođenju glasanja, na kojega imamo realne objekcije, i pravo žalbe u upravnom postupku.

Kao što nisu članice-klubovi (samo) kasice prasice, tako nisu ni zastupnici ovce u magli.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 27, 2020 3:47 pm

Nedjelja je , dan odmora, kojega nam je i previše, u ovoj autoizolaciji , od svega i svačega.
Između ostalog, ljudi su se samoizolirali i od stvari koje im život znače, za ovaj hobi, iduće 4 godine. Zva san dvojicu zastupnika, u dva radio kluba, tija san prodiskutirati neke stvari, kad tamo, oboje nisu to ni otvorili. Dobro će glasat, ko da ih sad vidin.

Taj nesretni Pilat je inaugurira jednu nesvakidašnju metodu, pošalji zastupniku, između 50 i 100 listova, po zasjedanju, ili pedesetak po izborima, budi siguran da ih pola neće ni otvoriti materijale. A baš na to oni (vladajući) i idu !

Ja sam kompjuterski laik, samouk, i dosta se dobro snalazim u tome, ali, ne ja, nego bilo tko, ako sve ne isprinta, posloži po VELIKOM pisaćem stolu, usporedi sa lanjskim materijalima, i drugim dokumentima, nema tu sreće. To mora raditi JEDNA osoba. Kada završi, treba sve materijale isprintati još jedanput, za drugu odgovornu osobu u klubu, ovaj to treba proučiti, i tek onda njihova međusobna diskusija na tu temu ima nekakvog smisla.

Šta su muftije uradile ? Po nalogu i napucima onog iz sjene, dobri učenici su zakazali elektroničku skupštinu užežin Badnjeg dana !
U povijesti HRS-a to se jedino da usporediti sa sazivanjem skupštine u Kraljevici na Cvijetnicu ! Pomno izabrano.
Dakle, sve je počelo , za nas neorganizirano, za njih organizirano, izborima za koje držimo da postoji osnovana sumnja da su neregularni, i protuzakoniti.
Tehnički dio glasanja je provela vanjska tvrtka, bez greške, i njihov produkt smo dobili kao jedan od ČETRNAEST priloga, poziva na učešće u elektroničkoj skupštini.
Međutim, ja sam, kao zastupnik u skupštini DVA puta već pisao odgovornoj osobi HRS-a da mi (nam) dostavi DVA dokumenta, i to, kome je upućen poziv za glasanje, tko je pristupio glasanju, i kakav mu je bio status 31.12. 2019. , te spisak članova s oznakom matičnog kluba, na dan 31.12.2019.
Do danas nisam dobio ništa. Duboko vjerujem da je sutrašnja zakazana elektronička sjednica nelegalna, jer ju je zakazala osoba koja nije predsjednik, sve dok se to ne verificira, i dok se ne unese u registar udruge. To se jednostavno ne može ako nam tajnica ne želi dostaviti tražene dokumente, gdje će biti osnovica za našu žalbu. Oni ne mogu podnijeti zahtjev za upis izmjena u registar udruga dok ne prođe rok za žalbe, koji nije ni počeo !
Vjerujem da će nastupajući dani dati odgovore na ta, i još neka pitanja.

Također vjerujem da zastupnici nisu ovce u magli. Ovce nemaju svijest i savjest. Imaju samo ovna predvodnika, i slušaju njegovo zvonce. Onako kako se budete ponašali u ovoj burleski, tako će vam biti iduće četiri godine.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 30, 2020 7:32 pm

Doživjeli smo i požurnicu za glasanje ! Vladajući su zaboravili da je i apstinencija legalna. Ne od vina, nego od glasanja. A mora bit da je nešto utanjilo, kad požuruju... ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 31, 2020 11:54 am

Allea iacta est !
Mi smo glasali. Pri tom se ne tituliram s prvim licem množine, kao u carskoj Rusiji, nego smo glasali kao odraz onog koga zastupam , RK Split.
Glasali smo , a duboko smo uvjereni da je sve uzalud ! Zašto ? Zato što je sve nelegalno, od izbora za organe upravljanja, naovamo. Skoro vrijeme će pokazati da smo bili u pravu.
Po n-ti put pišem, predsjednik i organi upravljanja su izabrani, ne kada se izaberu, nego kada se verificiraju i nostrificiraju. Taj proces je kontaminiran, nije odrađen, a HRS velmože se ponašaju kao da jest. Ne može se zanemarivati jedan utabani normalni demokratski proces, samo da bi se zadovoljili nečiji sitni partikularni interesi i koristi.
Sada, kada se virtuelno biralište zatvara, prilažem ovom postu stanje u Registru udruga grada Zagreba, kao posljednji dokaz da je od izbora, do kraja glasovanja sve nelegalno.
Skupštinu saziva predsjednik koji to nije, sve potpisuje ista osoba, a rezultate ovog glasanja, i rezultate izbora potpisuju osobe koje su u debelom sukobu interesa. Treba li više ?
U Novu godinu ulazimo bez predsjednika.
Attachments
Skeniranje_20201231.png
Skeniranje_20201231.png (827.72 KiB) Viewed 25472 times
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK